Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6494 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא באתי לספר כאן על המדינה אלא על הרכבים בהם פגשנו.

בעוד אני נוהג לי ברכב באנאלי ומצוי, אאודי 4 A טורבו 2.7 ליטר (ורק למען הידע, המהירות שם מוגבלת ברובה ל - 80 קמ"ש! וחטפנו קנס על מהירות - 1000 $, כן. זה המחיר!!!), הרי לפניכם הכלים האמיתיים שנעים שם בכמויות.

חלקם נעים בכביש, במעבורות, בחניה ואפילו היינו בתערוכת כלי רכב. בתחנת דלק שעצרנו לתדלק, פגשנו מרצדס, אופל ויפיפיה לבנה - לוטוס!!! ואם זה לא יפה בעיניכם, אשלח לכם תמונות נוף! של אבי נוף!!!

P1010085.jpg

P1010086.jpg

P1010088.jpg

P1010090.jpg

P1010091.jpg

P1010092.jpg

P1010093.jpg

P1010094.jpg

Big-Block - I mean a realy Big, the Bigest

פורסם

העם דורש עוד תמונות!!!

לפני כמה שנים הייתי בפינלנד, המצב שם דומה מאוד

תמונות יפות!

Subaru BRZ 2023 | Citroen C5 Aircross 2019

Hyundai i20 2013 - SOLD | SEAT Leon 2011 - R.I.P | Mitsubishi Lancer 2001 - R.I.P

פורסם
מה הדגם שמימין לאודי A4?

יוסי נסע על A4. באם אתה מתכוון לדגם אשר משמאל ל- A6 (הכוונה לרכב בגוון 'בורדו'), מדובר ב:

פאסל - וגה HK500

מכונית קופה דו מושבית אשר תוכננה ויוצרה בצרפת שלאחר מלחה"ע השניה ע"י מפעל לייצור מטוסים לשעבר תוך ניצול מרכבי אלומיניום, ואשר הוקם (כמפעל ליצור מכוניות) בשנת 1948. המפעל נקלע לקשיים, ובאוקטובר 1964 ניסגרו דלתותיו.

כתבה רחבה יותר, קיימת בגיליון 62 של "טורבו" זצ"ל, אשר נכתבה ע"י מרדכי דסאור.

הדגם שבתמונה 'נולד' בשנת 1958, ובו מנוע טייפון בנפח 5,907 סמ"ק, הספק של 360 כ"ס, ומהירות מירבית של 235 קמ"ש.

פורסם

הרכב מימין לאאודי הוא לוטוס אלן. רכב מופלא.

הרכב לשמאל - בורדו הוא דגם ALVIS - אנגלי

פורסם

הקורבט שנת 58, מדהימה.

נתתי לבן של הבעלים שי - מחזיק מפתחות עם סמל ישראל והשבעתי אותו לשמור את הרכב!!!

P1010087.jpg

פורסם

כל הרכבים יפים ומדהימים ולכן צילמתי אותם.

לי אישית קסמהattachment.php?attachmentid=125286&stc=1&thumb=1&d=1219922973 דווקא הדודג' צ'לנג'ר 70 SIX PACK. - למבינים בלבד! פשוט לא יאומן

פורסם
הרכב מימין לאאודי הוא לוטוס אלן. רכב מופלא.

הרכב לשמאל - בורדו הוא דגם ALVIS - אנגלי

כנראה שהטעות שלי: להלן הפסל-ווגה, אשר החזית/פנסים הטעו אותי..

colb5xu6.jpg

cola9rj0.jpg

פורסם
ממה שאני ראיתי בתמונות רוב המכוניות בנורבגיה הן ממש בנאליות- פורדים וטויוטות למיניהן, ו-וולבו 240.

היית בנורבגיה?

זה לא מחצית ממה שראיתי שם!!!

• תוכן חדש...