Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6488 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי,

אני מתלבט האם לייבא רכב אספנות מארה"ב - קניה דרך EBAY.

אני זוכר שהיו מספר שרשורים בנושא אך לא מצאתי אותם.

לפי מיטב הבנתי, ניתן עדיין לייבא רכב אספנות איטלקי (אלפא ספיידר) מארה"ב. האם זה נכון?

מהן העלויות הכרוכות ביבוא רכב כזה?

כיצד יחושב מחירו במכס? כמה מכס (או מיסים אחרים) יש לשלם?

אודה על כל מידע רלוונטי,

סער.

פורסם

שלום רב.

הכנס לשרשור בקישור שלהלן, קרא אותו, ואח"כ הכנס ללינק שמצויין בהודעה מס' 1 באותו שרשור, (הודעת הפתיחה של נמרוד רחמימוב).

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=24311&highlight=%D7%99%D7%95%D7%9E%D7%9F+%D7%99%D7%91%D7%95%D7%90

יום טוב

אבי.

המקום הנכון:

מפגש השרון - מפגש בלתי תלוי לרכבי אספנות - בארומה שפיים.

פורסם

הי,

ביומן היבוא של נמרוד (הלינק בתגובה הראשונה) מוזכרים אלון וידידיה סולל כמי שמסייעים בפרוצדורת היבוא/מבצעים אותה תמורת תשלום.

מישהו יודע כיצד ניצן ליצור עימם קשר?

תודה,

סער.

פורסם

כנס ללוח מודעות באתר מועדון החמש, אני חושב שהמספר שלהם מופיע שם.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

תודה רבה.

דיברתי איתו, ככל הנראה אני לא אעזר בשרותיו (עלויות...).

יש למישהו ניסיון עם חברות הובלה (מארה"ב לישראל)?

אשמח לקבל המלצות/טיפים.

תודה,

סער.

פורסם

יש נסיון.

יש שתי דרכים. הובלה בתוך קונטיינר, והובלה בתוך "חניון צף" כשהרכב נוסע לבטן האוניה.

הדרך הראשונה, הבטוחה והשגרתית יותר, השניה - זולה יותר...

אני הבאתי בדרך השניה. המחיר בסביבות 1100$ כולל הכל. לי לא היה אכפת אם יקרה לו משהו קטן מאחר וממילא הרכב היה צריך לעבור צביעה. אכן היתה דפיקה, והסמל הקדמי "נעלם" בדרך. הסך הכל לא הטריד אותי במיוחד, וכשהמכס מחשב הובלה זה חסכון פעמיים. עוד חסרון של הדרך השניה הוא ששירות כזה יש בעיקר מניו יורק. קונטיינר אמור לעלות בסביבות 2000$ אם לא יותר כשכל ההיטלים כלולים.

בקשר לקבלת מחיר, אני ממליץ להתקשר ישירות לחברות ההובלה כגון אי סי אל (אטלנטיק קונטיינר ליין) ועוד חברה יפנית שברח לי השם שלה כרגע (לדרך השניה), או לחברות כמו צ'יינה שיפינג עבור טונטיינר. להתקשר, לשאול מחיר ישירות, הכוונה בארץ המוצא, לא בארץ. כאן ימכרו לך הרבה סיפורים והרבה מחירים. הם יופתעו מהפניה אבל יתנו לך מחיר ויפנו אותך לסוכן שעובד איתם ישירות שם שיארגן את הניירת.

בגדול, אתה לא צריך עזרה של אף אחד. קל מאוד לארגן את כל זה.

בהצלחה

• תוכן חדש...