Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

EBAY, העברת כסף ע"י העברה בנקאית.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6497 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מישהוא יודע אים כדאי להתעסק עם מורים באיביי שלא מקבלים פיפאל אלא רק העברה בנקאית ?

אני מוצא המון דברים מעניינים בגרושים באיביי גרמניה אבל 99 אחוז מהגרמנים לא מתעסקים עם פיפאל.

יש כרגע חלק במחיר מציאה (בתקווה שלא יעלה יותר מדיי) שאני רוצה להזמין, מה בערך העמלות שגובים בבנקים ואם יש למישהוא ניסיון מוכח שזה עובד טוב.

ושאלה אחרונה האם אפשר לעשות העברה של כמה יורו בודדים ?

תודה

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

פורסם

מנסיוני הרבה יותר פשוט לקנות באקסצ'ינג' יורו, לשים במעטפה ולשלוח בדואר שליחים מהיר EMS או UPS או משהו אם זה סכום גדול. אם הבחור מעוניין בהעברה, יותר פשוט לעשות ב western union מסניף הדואר בד"כ.

קח בחשבון אבל שזו עסקה שכדאי לעשות רק עם מישהו מוכר ועם ריטינג ממש ממש טוב, שגם מאפשר לך ביטוח על המשלוח, וגם אז אין לך את הבטחון שנותן לך paypal עם מנגנון הבוררות שלהם.

בסיכון - שווה רק אם אין ברירה, וממוכרים ממש מעולים (מינימום 50 עסקאות, מינימום 99.7% - זה המדד שלי)

HFturbo

פורסם

עד עכשיו אני קונה מהגרמנים

עלות העברה בדואר 98 שח

שאל קודם עם הוא שולח לארץ

הרבה לא מוכנים לשלוח לארץ

גם שכתוב לכול העולם

בנוסף בדוק משלוח כי המחירים שם בלי פרופורציה

ממוצע בן 32 - 70 יורו לזוג מגני שמש

חבר צוות פיברקלאב טוב כלב חבר מחבר כלב מיצר צינורות ברקס ממתכת 0522790303

פורסם

בגדול

לא מומלץ להתעסק עם מוכרים שאין להם PAYPAL

זה האלף בית של המסחר שם

זה אמור להדליק נורת אזהרה ראשונה..ואת השאלה " למה אין להם"

ואם כבר החלטת לבצע העברה, תעשה זאת דרך Western union אפשר דרך הדואר לעשות זאת

ברוך -

פורסם

דווקא רובם פשוט חושבים שזה מסובך לפתוח חשבון, אז הם מעדיפים דרכים יותר קונבנציונאליות.

חלק אחר, מסרב לשלם את ה4% עמלה לכל עסקה.

משכנתא זה קל

• תוכן חדש...