Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8199 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בעברית מבטאים את השם "דופין"

ובמאמר לא ראיתי שמצויין שהדופין הורכבה בארץ במפעל "קייזר פרייזר לישראל" בחיפה

לאבא שלי היתה אחת כזאת...חדשה...מודל 1959

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם
Type34 - אונדין, תודה, עודכן.

בני הספל - דופין, עודכן, נעדכן לגבי הייצור בישראל.

לאור הערותיכם, הכתב פוטר לאלתר! :wink:

ליאור :lol:

אני מצטער מאוד על הטעויות. אני מבקש את סליחתם של כל האנשים שהוטעו ותהו לגבי הטעויות הנ"ל. בני, אני מעריך את זה שתרמת לידעתי ולידיעת כולם. וטייפ34, אני כתבתי את הכתבה בשעת לילה מאוחרת מאוד. (מאוד) ועדיין, במאמר המקורי שלי, רשמתי אונדין. ולא אודין, לאור העורתיכם, העורך הראשי פוטר לאלתר.

הרגשתי חובה עיתונאית-אתית אישית להתנצל בפני הקוראים, אז שוב, קבלו התנצלותי.

פורסם
Type34 - אונדין, תודה, עודכן.

בני הספל - דופין, עודכן, נעדכן לגבי הייצור בישראל.

לאור הערותיכם, הכתב פוטר לאלתר! :wink:

ליאור :lol:

אני מצטער מאוד על הטעויות. אני מבקש את סליחתם של כל האנשים שהוטעו ותהו לגבי הטעויות הנ"ל. בני, אני מעריך את זה שתרמת לידעתי ולידיעת כולם. וטייפ34, אני כתבתי את הכתבה בשעת לילה מאוחרת מאוד. (מאוד) ועדיין, במאמר המקורי שלי, רשמתי אונדין. ולא אודין, לאור העורתיכם, העורך הראשי פוטר לאלתר.

הרגשתי חובה עיתונאית-אתית אישית להתנצל בפני הקוראים, אז שוב, קבלו התנצלותי.

בוא לא נגזים - בסך הכל טעות קטנה. . .

לפחות באינטרנט יש אפשרות לתקן טעות כך שאף אחד לא ידע שהיא הייתה. אני עבדתי במשך כמה שנים בעיתון, וכל הטעויות שלי ייראו שם בארכיון - לנצח!

אני מציע להחזיר מיד גם את הכתב וגם את העורך לעבודתם :wink:

דניאל באום

פורד פיאסטה 1100 1987

www.type34.info

פורסם
לדוד של אבא שלי היה את הקקה הזה כחול דהויי אבא שלי מצולם לידו :hihi:

אתה בטוח שקקה?

אחד הרכבים היפים של רנו בתקופה ההיא. ועד היום יש לו מראה שיסובב עיניים.

קקה זה לא.

פורסם

שאפילו ילד יכול לנהוג בו:

album_pic.php?pic_id=764

אני לא זוכר הרבה משיעור הנהיגה הזה שקיבלתי בגיל שנה ומשהו, אבל אני מצטרף לברכות על הכתבה המענינת!

דרך אגב, יש סדנא בקנדה שמתמחה ברכב חשמלי, וניתן לקנות אחת משופצת להפליא עם מנוע חשמלי ב $13000 :

http://www.feelgoodcars.com/dauphine/dauphine_index.html

נמרוד

פורסם

לפני פחות משנה הייתי במושב גבעת כח ושם מאחורי בית זרוקות 2 דופין במצב סביר יחסית למודל, מעניין אם הם עוד שם ? אני אבדוק בקרוב ואעדכן אתכם.

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

פורסם
לפני פחות משנה הייתי במושב גבעת כח ושם מאחורי בית זרוקות 2 דופין במצב סביר יחסית למודל, מעניין אם הם עוד שם ? אני אבדוק בקרוב ואעדכן אתכם.

הייתה לא מזמן כתבה במגזין Practical Classics על "rust buckets". הדופין כיכב שם, ביחד עם הלנציה בטא, האלפא-סוד המקורי והפיאט 132. לפי המאמר הזה יש רק 30 מכוניות כאלה על הכבישים של בריטניה היום. בארה"ב חברות גרירה סירבו לטפל בהם כי המתלים הקדמיים שלהם היו מתמוטטים.

יש כאלה עדיין שנוסעים בארץ?

דניאל באום

פורד פיאסטה 1100 1987

www.type34.info

פורסם

כן, הן עדיין שם.

ה"בית" שהן מאחוריו הוא מוסך חצר שמתעסק גם בדברים כאלו. מוסך מומלץ, אגב. אני מבלה בו לא מעט, ואתה אפילו מכיר את הבעלים. הוא חבר של הבחור עם הבטא מטירת יהודה שהתעניינת ב K&N שלו...

ולשאלה לגבי כאלו שנוסעות - זכור לי שראיתי משופצות נוסעות, ויש אחת בשיכון המזרח, צבועה במברשת ביד בשחור שנוסעת מדי פעם ונראה לי שמשמשת סתם כרכב שני ולא מוחזקת ברמת אספנות.

אה, ויש גם לנצ'יה בטא שנוסעות...

פורסם

בצעירותי נקראה דוחפין,כנראה כי לא האמינות היתה תכונתה הראשית והירבו לדחוף אותה.

עליך לטפח מוזרויותך מגיל צעיר,כדי שלכשתזדקן לא יחשבו שעף לך בורג.

פורסם

אם בדופין עסקינן , אז - הינה אני ואחי מצולמים ליד הדופין המשפחתית שלנו

דופין משנת 1958 שמספר הרישוי שלה:

64-119 אני זוכר את זה עד היום . אגב , היה לדגם הזה רק 3 הילוכים .)

אם מישהו נתקל או ייתקל הרכב הזה אז ...

PLEASE LET ME KNOW

תודה

לכם

דרור.

dophin58.jpg

מוריס 10 שנת 1939

רובר P2 16 1947 (בתהליך שיפוץ)

וסרשטיין דרור

• תוכן חדש...