Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6469 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מעוניין לעשות פחחות לסובארו שלי לפני החורף. הגיע הזמן לבדוק פחחים ומחירים.

אני מחפש פחח שיעשה עבודה סבירה+, במחיר שלא בשמיים. אבל שלא יהרוס את הקיים.

אם יש פחחים טובים באזור חדרה יהיה מצויין.

מוסך על הגל בחדרה הציעו לי הצעה טובה, למישהו יש נסיון איתם?

הפחחות הנדרשת היא פחחות להפשטה עד לרמה של שלדה, לא רק חיצונית!

כמו כן שהפחח בראש להיתעסק עם רכבי אספנות כי רבים מתרחקים לי מהרכב..

תודה מראש עומר.

מחפש שילדת חיפושית או חיפושית שלמה עד עם רשיונות! (לצורך פרוייקט באגי)

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מצטרף- לשתי מכוניות: פיירמונט וסוברו הקטנה שלי! בדיוק אותן הדרישות- מחפש מישהו, שלפחות לא יהרוס את הקיים, כלומר, לא ידפוק לי טונה של חומר על החלודות ויצבע ככה!:roll:

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

אני יודע שאני צריך פחחות דחוף:-P

מישהו יודע מאיפה אני יכול להשיג גומיות חדשות? אני צריך בדלתות לחלונות ובקנטים של הדלתות + דלת אחורית וגם לכל השמשות ברכב.

עומר.

פורסם

אומנם הרכב שלי הוא רק "כמעט" אספנות

אבל בכניסה ל"עץ אפרים" ליד אלקנה (לא מסוכן) יש פחח מעולה בשם ישראל גנה בעל סבלנות רבה,

כפי שראיתי אצלו מספר פעמים הוא עשה פחחות גם לרכבי אספנות חלקם מהפשטה לגמרי וחלק במצבים אחרים.

בהצלחה.

Maz121L-4.jpg
פורסם

לא הייתי הולך לפחח שראו אצלו רכבים אלא לאחד שמי ששיפץ אצלו אמר לך שהוא מרוצה .

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

טוינגו המליץ לי עליו! אחרי שראיתי את העבודה על הרכבים שלכם שלחתי לו כרגע הודעה פרטית שאני רוצה את המספר של הפחח כדי לתאם איתו, אני רוצה הצעת מחיר ממנו.

עומר.

פורסם
:) הוא מקבל לפי תאריכים.אצלי הוא טיפל ברכב רק אחרי 3 שבועות:)ותאמת אני מחכה כבר שהוא יסיים את החיפי של ניר. היא תהיה יפיפה,:smilecolr

ח חי חיפ חיפו חיפושי חיפושית שלי שלי:)

פורסם

אני מתעלק על השרשור כי גם אני צריך לחפש פחח חדש אחרי שהפחח הקבוע שלי החליט לא להתעסק יותר עם רכבי אספנות.

אז אני בניגוד אליכם מחפש פחח אמיץ, יש לי 2 מנטות שעומדות בחניה וצריך לעשות מהם אחת. לכן רצוי שיהיה לו הרבה מקום להעמיד את 2 הרכבים. יש הרבה עבודה ואני לא לחוץ בזמן. הפחח הקודם עשה עבודה ברמה מאוד גבוה ולכן הרף הוא דיי גבוה.

רצוי שהפחח יהיה כמה שיותר קרוב למרכז כדי שאוכל לקפוץ לבקר מדיי פעם (הפחח הקודם היה באיזור הקריות ודרור עזר לי בפיקוח על העבודה).

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

• תוכן חדש...