Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6497 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולכם!

אני "עולה חדש" בתחום וחושב לדשדש רגליי בשלולית השיחזורים, אך לפני כן בקשת ייעוץ:

אני מתחום הדו גלגלי, היום בעת שבחנתי דו"ג לרכישה, צץ לו צל של משהו חצי מוכר זרוק בחצרו של המוכר.

מדובר על HUSQVARNA 390 OR שנת 78. הבעלים נשבע שרצה לשפץ אבל אין לו זמן, חשק וגישה לרשת.

לשאלתי כמה הוא רוצה עליו זרק 1500 ש"ח (לטעמי קצת יקר). השילדה במצב חדש בצורה מדהימה, המנוע נראה סביר אך לא מניע, יש המון חלקים מקוריים כולל גלגלי שיניים עם הלוגו של "האסקי", חסרים כמה חלקים שיצא לי כבר להתקל בהם באיביי.

אין לי מושג מה מצב הרישיונות ואם בכלל קיימים.

שאלותיי בנושא:

א) איך ניתן לברר היכן עומדים הרשיונות?

ב) האם כדאי בכלל ללכת ולהשקיע זמן וכסף מבחינת שיפוץ? (לא מבחינת הכייף והסיפוק, אלא האם הדגם מתאים למשפץ מתחיל או למומחה)

ג) במידה ואחליט ללכת על זה, מהי עמדת "המדינה" לגבי ייבוא חלפים לרכב ללא רישיונות? האם יש אפשרות להוציא מסמך שהחלקים לכלי שעומד בפני שיפוץ?

ד)האם סכום של 1500 ש"ח נשמע סביר במקרה הנ"ל?

תודה מראש, קנגל.

הנה, יישרתי קו עם כללי החתימה באתר....

פורסם

קנגל

נגעת לליבי עם האופנוע הזה.יש לי עוד ים מה להגיד. אתה מוזמן ליצור קשר.

בקצרה :

1. לכלי לא היו רשיונות בארץ ( וגם לא יהיו)

2. מה הנסיון שלך , כמה אתה מוכן ללמוד מטעויות או לקרוא ספרות טכנית , זמן ...כסף וכו.

3. כשתיבא לא ישאלו אותך היכן הרשיונות.

בנוסף : חלקי האופנוע הם קטנים :-)

4.תלוי , תמונות מאוד יעזרו.

ישי

attachment.php?attachmentid=124509&d=1219418159

ThisThreadIsWorthless.jpg

" בוא ניסע, ניתן למחלה לעבוד, נחזור עם מיכל ריק " . בגעגוע לישראל ז"ל

פורסם
אתה מודע לכך שהוא עם גיר אוטו'?

מודע לחלוטין. אני עדיין מחפש מידע על הכלי בכל מקרה.

קנגל

נגעת לליבי עם האופנוע הזה.יש לי עוד ים מה להגיד. אתה מוזמן ליצור קשר.

בקצרה :

1. לכלי לא היו רשיונות בארץ ( וגם לא יהיו)

2. מה הנסיון שלך , כמה אתה מוכן ללמוד מטעויות או לקרוא ספרות טכנית , זמן ...כסף וכו.

3. כשתיבא לא ישאלו אותך היכן הרשיונות.

בנוסף : חלקי האופנוע הם קטנים :-)

4.תלוי , תמונות מאוד יעזרו.

ישי

תמונות אין לי כרגע, אני כאן לייעוץ האם כדאי בכלל להתעסק עם זה.

תשובות ע"פ סדר הופעתן:

1. אין רשיונות? אין בעיה של מ.התחבורה רישוי ושות' הדמגוגיים במידה ואחליט להשמיש אותו כרכב אספנות?

2.נסיון - לא משהו, החזקתי את הסוזוקי שלי לבד ברמת הטיפולים פלוס. מוכן ללמוד מטעויות, זמן יש מדי פעם, אני לא מתכוון להשתגע אלא להפליג עם זה כמה זמן שיקח לי. כסף? אף פעם אין מספיק...

3.אם אתה אומר לא אתווכח, עד עכשיו לא נתקלתי בבעיות עם המכס וחבריהם בהכנסת חלקים ארצה, אבל אלו היו חלקים קטנים וקלים יחסית, הכבד ביותר היה מצמד מושלם של DR650 שהגיע יש לביתי.

4.תמונות יהיו כשאחליט לרכוש.

שורה תחתונה, מתבשל לי כבר בראש העניין, אני אשמח להפניות לספרות, מידע ושאר ירקות.

קנגל.

פורסם

:ok: רב תודות!

שאלה נוספת, האם 1500 ש"ח נשמעים מופרכים לרכישת הכלי הזה?

על פניו נראה כאילו כל תיבת האויר איננה וכנראה עוד כמה חלקים שלא יצא לי להתעמק בהם..

פורסם

1500 שקל לא יכולים להשמע מופרכים לגמריי..

זה יכול להיות הרבה לאחד בעוד שזה "בחינם" לשני

מתאים לך להכנס להרפתקאה?! לך על זה..

לא בטוח?! תחשוב טוב כי השיפוץ בדר"כ צורך המון זמן(שלפעמים יקר מידיי).

בהצלחה..

[CENTER][B]The only difference between a man and a boy [/B] [B]Is the size of the Ego and the price of The Toy[/B][/CENTER]

פורסם
:ok: רב תודות!

שאלה נוספת, האם 1500 ש"ח נשמעים מופרכים לרכישת הכלי הזה?

על פניו נראה כאילו כל תיבת האויר איננה וכנראה עוד כמה חלקים שלא יצא לי להתעמק בהם..

תגיד, האם האופנוע הזה נמצא אצל בחור בשם משה? בחור ג'נג'י קרח? ובנוסף ברשותו TT600 בלגרדה ,מהדגם המקצועי?

אם כן אז אני מכיר את שני האופנועים וממליץ לך על האוצר בסכום הסמלי ,זה הסכום שדרש ממני לפני 3 שנים כאשר קנה ממני את ה TT600 שלי.

''דו''שניק''

למכירה כל החלקים של :

GN250,TU250,DR250,jawa350,dealem leberty50

פורסם
מתאים לך להכנס להרפתקאה?! לך על זה..

לא בטוח?! תחשוב טוב כי השיפוץ בדר"כ צורך המון זמן(שלפעמים יקר מידיי).

בהצלחה..

ציינתי שהפרוייקט לא לחוץ ויכול מבחינתי להמתח.

תגיד, האם האופנוע הזה נמצא אצל בחור בשם משה? בחור ג'נג'י קרח? ובנוסף ברשותו TT600 בלגרדה ,מהדגם המקצועי?

אם כן אז אני מכיר את שני האופנועים וממליץ לך על האוצר בסכום הסמלי ,זה הסכום שדרש ממני לפני 3 שנים כאשר קנה ממני את ה TT600 שלי.

''דו''שניק''

אכן, משה, אכן, קרח, אכן TT עצבני. כנראה שאלך על זה, עסקת חבילה.

אם כן, השיקום של הבלגרדה יהיה לפני ההאסקי.

פורסם
בנוסף ברשותו TT600 בלגרדה ,מהדגם המקצועי?

כשאתה אומר את זה ככה נשמע שהTT באמת מקצועי :twisted:

[CENTER][B]The only difference between a man and a boy [/B] [B]Is the size of the Ego and the price of The Toy[/B][/CENTER]

פורסם
מודע לחלוטין. אני עדיין מחפש מידע על הכלי בכל מקרה.

תמונות אין לי כרגע, אני כאן לייעוץ האם כדאי בכלל להתעסק עם זה.

תשובות ע"פ סדר הופעתן:

1. אין רשיונות? אין בעיה של מ.התחבורה רישוי ושות' הדמגוגיים במידה ואחליט להשמיש אותו כרכב אספנות?

2

שורה תחתונה, מתבשל לי כבר בראש העניין, אני אשמח להפניות לספרות, מידע ושאר ירקות.

קנגל.

לא תוכל "להשמיש אותו כרכב אספנות"- בדיוק, כפי שלא יכולת להוציא בשבילו רישוי, כשהיה חדש. כלומר- לא ייתנו לך לנסוע איתו בכביש לעולם. אבל: אם כל מה שמעניין אותך- זה שיהיה לך כלי יפה ומשופץ- לא חושב, שתהיה לך בעיה כלשהיא עם זה, לא יתחילו לשאול שאלות, אם, נניח, תרצה להביא אותו לאיזושהיא תערוכה או משהו, יש לא מעט אספנים בארץ עם כלים ללא רישוי/רישוי לא ידוע וכ"ד.

בעניין הסכום- כפי, שאמרו לפניי- החלטה שלך. לדעתי- אם אין לך אפילו את הסכום הזה להתחלה- לא מאמין, שיהיה לך הרבה מה לעשות בהמשך... כמובן, שתמיד עדיף לנסות "להוריד" כמה שיותר, אבל הכל עניין של כמה אתה רוצה, והמוכר מבין את זה...

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

למה תמיד עדיף להוריד כמה שיותר?

אתה אוהב שרוצים להוריד אותך כמה שיותר?

אם המחיר הוגן אז יש שתי אפשריות, לקחת את הכלי או לא..

להוריד כמה שיותר לא נשמע טוב באוזן..

פורסם

למה? -לי אין כל בעיה, כשמנסים לעשות את זה... אני בד"כ גם לא מבקש מחירים גבוהים במיוחד, אבל אם למישהו זה נראה הרבה- בבקשה, אפשר תמיד לדבר, אין בזה בושה לשני הצדדים, לדעתי!:roll: זכותו של כל צד לעמוד או לא לעמוד על שלו, זה הכל... כפי, שכבר אמרתי- לי המחיר לא נראה גבוה במיוחד, אבל כ"א עם השיקולים שלו! מה זה "מחיר הוגן"- אולי, לבחור "הוגן" נראה 500 ש"ח? מי מחליט, מה יותר "הוגן"?

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

גינדי , הוגן זה כשאתה בא לקנות כלי ואתה יודע שאתה מוכן לשלם X והמוכר דורש X , והכלי שווהX , זה מחיר הוגן.

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

שלום

יש לי ספר רכב של היינס לאופנוע שלך

אם אתה מעוניין צור איתי קשר

אסף

0502102525

חיפושית 1971,אאודי 75 ואריאנט 1972,:fadein:

אאודי 80 1974, אאודי 80 1982, אאודי 80 1986, אאודי 80 1988,אאודי 80 1990, אאודי 100 1974 , אאודי 100 1987.

כבר אמרתי שאני חולה אאודי ?

• תוכן חדש...