Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6331 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בזמן שהוויליס היה בפחחות השיעמום רבץ וחיפשתי לי טריומף 1300 הידועה בכינוי טריומף פח בסוף במקום למצוא טריומף פח מצאתי טריומף ספיטפייר mk3 מודל 69 הופיעה כאן בפורום האוטו היה במצב מפורק לחלוטין עמד רק על שתי גלגלים קדמיים מה שהצריך הובלה על משאית אם מנוף מאז הרכבנו כמעט את הכל החלקים המכנים הוחלפו משאבות ברקס אחוריות קליפרים קדמים הנענו את המנוע וביום שהוויליס חזר הטריומף הלכה לפחחות אחרי שבועים ביקרנו את האוטו והוא כבר היה מכוסה פוליסטר

גם לאוטו הזה חסרים קצת חלקים זוג שמשות טמבון קידמי ידיות של המכסה מנוע פנסים אחורים ויינקרים קידמיים ידיות לדלתות ועוד חלקים בעיקר קוסמטים

והאם אפשר להשיג בארץ גג מתקפל לאוטו

Picture 001.jpg

Picture 002.jpg

DSC00097.JPG

DSC00098.JPG

DSC00099.JPG

• 4 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

דגם יפה ןסקסי לכל הדעות. זכרה לי תמונה מילדות לפני כ 25 שנה, כאשר ראיתי תאונה בפתח תקווה ליד גהה. מכונית נכנסה מהצד בספיטפייר כזו ופשוט פירקה את הרכב לשניים, כמה חבל.

פורסם
מכונית נכנסה מהצד בספיטפייר כזו ופשוט פירקה את הרכב לשניים, כמה חבל.

לשתיים? איך?

לספיטפייר שלדה נפרדת, ומאוד מאסיבית. להפריד את השלדה מהמרכב בתאונה צריך להיות די קל, המרכב מחובר לשלדה ב-6 ברגים, אם אני זוכר נכון. לחצות את השלדה לשתיים מאוד קשה - גם עם דיסק :-).

:turn-l:
פורסם

אחרי הרבה זמן שלא עידכנתי השבוע האוטו עבר צביעה סופית והוא לקראת המסע הביתה

הטמבון הקדמי לא של ספיטפייר והוא רק זמני עד שימצא טמבון אורגינל

אני צריך דחוף שמשות ופנסים אחורים אם למישהו יש זה יהיה טוב

אצל אותו פחח עומדת כרגע גם סובראו ישנה יכול להיות FF גם בתהליך שיפוץ בצד השני של הכביש יש סובראו רקס עומדת די הרבה זמן

Copy of Picture 001.jpg

Copy of Picture 003.jpg

פורסם
אחרי הרבה זמן שלא עידכנתי השבוע האוטו עבר צביעה סופית והוא לקראת המסע הביתה

הטמבון הקדמי לא של ספיטפייר והוא רק זמני עד שימצא טמבון אורגינל

אני צריך דחוף שמשות ופנסים אחורים אם למישהו יש זה יהיה טוב

אצל אותו פחח עומדת כרגע גם סובראו ישנה יכול להיות FF גם בתהליך שיפוץ בצד השני של הכביש יש סובראו רקס עומדת די הרבה זמן

אפשר תמונות של שתי הסובארואים ?

ואם אפשר לדעת איפה נעשתה עבודת הצבע.

למכירה כל החלקים של :

GN250,TU250,DR250,jawa350,dealem leberty50

פורסם

מצטרף! (אעדי, תרגע, אני רק רוצה לראות את ה"מתחרה"!:-)8) )

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

מעלה נשכחות..:) הרכב השני שלי היה טריומף ספידפייר 65 1300 עם הרעש המיוחד בהילוך הראשון ועם ריח השמן הנשרף שלה.. ,אדומה עם גג שחור כמו שלך מתפרק לא ברזנט, כמה שאהבתי אותה רק מה בתור ילד ולא בזמני האיביי להשיג צירייה היה לא קל, הרכב עמד על בלוק 3 חודשים עד שקיבלתי ציריה מאנגליה בדרך ייסורים.

בהצלחה ידידי, תמיד תהיה לי פינה חמה לרכב הזה. ואני שמח שצבעת אותו באדום ,מה שכן גג שחור היה משלים לי את התמונה.:)

"החיים הם מה שקורה לך בזמן שאתה עסוק בלתכנן תוכניות אחרות"

• תוכן חדש...