Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לחבר'ה כאן שקנו ושלחו דרך USADDRESS

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6422 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

ברצוני להזמין הרבה פריטים מחנות מקוונת בארה"ב. עקב גודל החבילה, מחיר המשלוח האווירי הממוצע הוא כ-1100$.

חשבתי להשתמש בשרותי החברה, ולשלוח במשלוח ימי.

למי שהתעסק כבר:

1. עד כמה אמינה החברה, האם גובה עמלה על שירות הקבלה והשליחה לארץ, וכמה?

2. דרך איזו חברה מתבצע השילוח הימי לארץ (USPS לא מבצעים הרי)? והאם הוא זול משמעותית ממשלוח אווירי בUSPS First Class?

3. האם המשלוח באמריקה+עמלת חברה+שילוח ימי לארץ יהווה חיסכון כלשהו?

4. יש להם טלפון (מצאתי רק של משרדי ההנהלה) של שירות ומענה ללקוחות בארץ?

5. האם הם גובים תשלום נוסף על שירותיהם מול המכס? (הבנתי שהחבילה מגיעה עד הבית :))3

תודות,

ניר.

משכנתא זה קל

פורסם

1. קרא עד הסוף:

אני קליינט של החברה שנתיים ומרוצה ממנה. החברה עובדת כך: אתה נרשם באתר ומקבל SUITE NUMBER - מספר הזיהוי שלך, וכתובת מחסני החברה בניו ג'רסי. את הכתובת הזאת כולל הSN אתה מזין ככתובת האקטואלית באיביי/חנות/אתר אחר. לאחר ששילמת בחנות את מחיר הפריט שקנית + מחיר המשלוח הפנימי בארה"ב (ups, fedex, mail priority) הפריט מגיע למחסני החברה, נמדד נפחית ונשקל ולפי זה משוקלל מחיר המשלוח. בנוסף תקבל מייל עם דרישה לחשבונית (במידה ולא תגיע עם הפריט מהחנות) והחברה תחשב את המס על הפריט לפי קטגורית המס המתאימה. לאחר מכן יגיע אליך מייל המודיע כי החבילה מוכנה לתשלום (משלוח + מס), שלם בפייפאל והחבילה יוצאת לארץ. החבילה תגיע עד לביתך ללא צורך ללכת לדואר/מכס וכו'.

2. צים מכולות, ניתן לעקוב אחר החבילות דרך אתר דואר ישראל.

3. השיטה החסכונית ביותר.

4. אכן, לידור לוגיסטיקה במעין צבי, 04-6395088.

5. באתר יש מחשבון עלויות בו ניתן לחשב עלות משלוח בנפרד ומס בנפרד לפי נפח, משקל, מחיר הקניה וקטגורית המס הרלוונטית. הכל כלול במחיר.

ליאור

פורסם

תודה, בנתיים נרשמתי באתר, ופניתי אליהם לפרטים.

אבצע סקר שוק מקיף בארה"ב ואבצע את ההזמנה, בהנחה שUPS GROUND משלח אליהם את החבילה תוך 5-7 ימים, תוך כמה זמן הם מודיעים לי על העלות המשוערת? ותוך כמה זמן מהתשלום שלי זה יוצא לדרך? וכמה זמן לוקח לזה להגיע מהרגע שיצא?

משכנתא זה קל

פורסם

האפשרות הזאת מענינת אותי. כל כמה זמן הם מוציאים משלוח מארה"ב?? כלומר..כמה זמן לוקח מרגע שהפריט הגיע למחסני החברה בארה"ב עד שהוא מגיע לארץ??

איך נירשמים?

תודה אריה

פורסם

התקשר אלי מהחברה בחור בשם אודי, אשר הפתיע אותי בצורת הדיבור הרהוטה שלו ובמקצועיות שלו למענה על שאלותיי (הקשות לעיתים).

מהרגע שהמוצר מגיע אליהם עד שהוא נשלח - 24 שעות!

מהרגע שהמוצר נשלח עד שהוא מגיע לארץ - עד 40 ימי עבודה (במשלוח ימי דרך "צים מכולות").

אני הולך על זה, נראים לי חברה רציניים מאוד, עם שירות לקוחות מקצועי לגמרי.

משכנתא זה קל

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם

בדיוק היום קיבלתי את החבילה מwolfsburg west דרכם.

לקח לזה 7 שבועות להגיע. והחסכון הכולל היה 60$. (כ-11% בלבד).

עדיף להזמין דרך UPS, לשלם את ה10-15% יותר, ולקבל את זה תוך יומיים.

משכנתא זה קל

פורסם

הכל פונקציה של גודל,

איזה משקל וגודל הייתה החבילה?

כמה היה המחיר של המשלוח? זה דיי משנה את התמונה לדעתי.

60$ זה לא מעט ואם אתה לא לחוץ בזמן זה לא רע.

[CENTER][B]The only difference between a man and a boy [/B] [B]Is the size of the Ego and the price of The Toy[/B][/CENTER]

פורסם

משקל(kg)9.64pixel.gifגובה(cm)90pixel.gifרוחב(cm)42pixel.gifעומק(cm)13

מחיר$46.79

המחיר של המשלוח בים, הוא חצי מהמחיר של UPS SAVER, ברגע שאתה משלם גם על משלוח בתוך ארה"ב (במקרה זה מCA לNJ), זה נהיה עוד פחות משתלם.

בגדול אני מרוצה, אך המשלוח איטי, וההשתלמות לא כה משתלמת.

משכנתא זה קל

פורסם

כן לפעמים למשלוח בתוך ארה"ב יש חיסרון לא קטן.

אני עכשיו בבעיה איתם מאחר והם קיבלו חבילות ואני לא שומע מהם שום דבר..

ע"פ המעקב חבילות החבילות הגיעו ליעד,כלומר אליהם, אבל מהם אין שום תגובה..

אני מקווה שהכל יסתדר..והם סתם איטיים.

וחוץ מזה השירות לקוחות שלהם לא משהו, גם בארץ, ושלא לדבר על זה שבארה"ב..שם בכלל לא עונים.

[CENTER][B]The only difference between a man and a boy [/B] [B]Is the size of the Ego and the price of The Toy[/B][/CENTER]

פורסם

גם לי קרה מקרה זהה. למזלי, זה היה קטלוג שקיבלתי בחינם, ואפילו על המשלוחה לא שילמתי.

הנה התשובה שקיבלתי מהם:

באם יש בידך אישור מסירה הכולל שמו של מקבל החבילה,

נא שלח זאת לידי תמיר, מנהל שירות הלקוחות - [email protected]

על מנת שיבדוק זאת מול אנשינו בארה"ב.

משכנתא זה קל

פורסם

אני מקווה שאצלי זה לא יהיה כך..

בכל אופן אני בתהליך איתם..לא הזכירו את תמיר לבנתיים.

:?

• תוכן חדש...