Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סוף סוף, הרנו 4 שלי בבית! - שאלות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6488 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתמול היא נחתה בבית, אחרי שלוש עצירות בגלל התחממות וקירקושים בלתי סבירים.

המנוע נשמע כמו סימפוניה. האחד מטרטר, השני מקרקש, השלישי דופק, וכן הלאה.:roll:

הדבר הראשון שעשיתי לאחר ההגעה, זה לנקות את הקרבורטור שהיה סתום מכל טוב, ולנקות את מיכל נוזל הקירור שגם הוא היה מלוכלך, בלשון המעטה.

ועכשיו כמה שאלות:

1) שמתי לב שצריך להחליף את המאוורר של הרדיאטור, שכן לא הצליח להתמודד עם האתגר ובקושי זז.

האם מאוורר גדול יותר יכביד על המנוע? או שמא כל האמצעים הופכים לכשרים כאשר מדובר במטרה ברוכה?

2) האם יש בסביבה "דילר"(:lol:) של חלקי רנו-4 שאפשר לתקשר עימו בנוגע למספר חלקים?

3) אני עדיין שובר את השיניים בשאלה הטפשית: איזה גרסה זאת??? TL/GTL? האוטו מודל 1983.

4) איך אטפל בצ'וק, שיוצא החוצה במהלך הנסיעה, בלי לפגוע במנגנון?

5) מה קיבולת הטנק ברנו-4?

תודה רבה לכם/ן!

PEUGEOT 205 XR 1992

חבר במועדון רנו 4 הישראלי

• תגובות 76
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני אשמח לעזור לך בכל הנוגע לייבוא חלקים מחו"ל - חלקים קטנים שכיף להביא (לא מנוע או דלת).

בכל מקרה יש צ'וק תחליפי שאפשר לשים. נשמע לי נחמד מאוד, בד"כ הם מתאימים לרכבים האירופאיים.

במקרה הכי גרוע אם אתה מתעקש על מקורי, אפשר להביא משומש מאנגליה.

פורסם
אני אשמח לעזור לך בכל הנוגע לייבוא חלקים מחו"ל - חלקים קטנים שכיף להביא (לא מנוע או דלת).

בכל מקרה יש צ'וק תחליפי שאפשר לשים. נשמע לי נחמד מאוד, בד"כ הם מתאימים לרכבים האירופאיים.

במקרה הכי גרוע אם אתה מתעקש על מקורי, אפשר להביא משומש מאנגליה.

כלל מס.1! אני לא מתעקש על מקורי.

PEUGEOT 205 XR 1992

פורסם

אז יאללה...תהייה בקשר ונתחיל להביא חלקים מחו"ל.

מאיפה אתה בארץ? אני אשמח לעזור לך עם האוטו, אחיה דרכך את החלום :roll:. ובסוף אקנה את הרכב :twisted:

פורסם
אז יאללה...תהייה בקשר ונתחיל להביא חלקים מחו"ל.

מאיפה אתה בארץ? אני אשמח לעזור לך עם האוטו, אחיה דרכך את החלום :roll:. ובסוף אקנה את הרכב :twisted:

חיפה.

אגב, עוד לא קיבלתי או.קיי על קיבולת מיכל הדלק. האם הוא מקבל 34 ליטרים? אני פשוט רוצה להוסיף BG 44K אם אתה מכיר, לנקות מעט את המנוע שסתום לגמרי.

את מספר הטלפון שלי תמצא בתיבת ההודעות.

PEUGEOT 205 XR 1992

פורסם

כנס לאמיר שעובד ב"קלוש חלפים" ברחוב השיש מפרץ חיפה. יש שם חלקים להרבה רכבים ישנים. אמיר מבין במכוניות ישנות.

שלמה דן גדרון

פורסם
כנס לאמיר שעובד ב"קלוש חלפים" ברחוב השיש מפרץ חיפה. יש שם חלקים להרבה רכבים ישנים. אמיר מבין במכוניות ישנות.

שלום.

קודם כול מברוק על האוטו !

ניתן להשיג את כול החלקים שאתה רק רוצה לרכב הזה בכול מדינות העולם.

כמה עידכונים.

קודם כול אמיר בסך הכול פועל נקיון מטעם הליכלוך ולא מבין כלום ברכבי אספנות למעט דבר אחד שהחנות שלו והוא לא עובד שם אלה בעל הבית שם.

דבר שני רוב החלקים אם לא כולם הם חלקים חדשים ולא משומשים.

בברכה בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם
אתמול היא נחתה בבית, אחרי שלוש עצירות בגלל התחממות וקירקושים בלתי סבירים.

המנוע נשמע כמו סימפוניה. האחד מטרטר, השני מקרקש, השלישי דופק, וכן הלאה.:roll:

הדבר הראשון שעשיתי לאחר ההגעה, זה לנקות את הקרבורטור שהיה סתום מכל טוב, ולנקות את מיכל נוזל הקירור שגם הוא היה מלוכלך, בלשון המעטה.

ועכשיו כמה שאלות:

1) שמתי לב שצריך להחליף את המאוורר של הרדיאטור, שכן לא הצליח להתמודד עם האתגר ובקושי זז.

האם מאוורר גדול יותר יכביד על המנוע? או שמא כל האמצעים הופכים לכשרים כאשר מדובר במטרה ברוכה?

קודם כול בדוק את חיבורי החשמל בכול מקרה כול מאוורר מתאים רק שיתאים לתושבות

2) האם יש בסביבה "דילר"(:lol:) של חלקי רנו-4 שאפשר לתקשר עימו בנוגע למספר חלקים?

באזור שלך יש את אמיר קלוש שאולי יש לו חלקים או בנצרת או באזור המרכז את מאירמן אם תרצה חלקים יש גם לבני לוי חבר הפורום היקר

3) אני עדיין שובר את השיניים בשאלה הטפשית: איזה גרסה זאת??? TL/GTL? האוטו מודל 1983.

לגבי הגרסאות מזובר בעיקר על קוסמטיקה אם תראה תמונות יהיה אפשר לעזור או תסתכל ברשיונות

4) איך אטפל בצ'וק, שיוצא החוצה במהלך הנסיעה, בלי לפגוע במנגנון?

לדעתי הוא פשוט משוחרר מכיוון הקרבורטור צריך שם לחזק את הכבל כנראה כשאתה נותן גז אז

הוא פשוט נמשך ומשתחרר

5) מה קיבולת הטנק ברנו-4?

34 ליטר

תודה רבה לכם/ן!

בכול מקרה צלם תראה תמונות של האוטו והמנוע

• תוכן חדש...