Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פורד קומט 73

marc oknin
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8491 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אולי אתה לא מעודכן אבל היו מספר רכבים בודדים בארץ יבוא אישי ואחת מהם נמצאת ברשותי ואכן היא פורד קומט מודל 73 אוטומט נפח מנוע 4100.

מחכה לדעתך ולתשובתך :)

כתובת דואר אלקטרוני

[email protected]

בעל FORD MERCURY COMET 74

ו FORD MUSTANG 67

פורסם

מצאתי תמונה של הרכב מאותו הדגם ואותה שנתון שתואם לרכב שלי פשוט איניני מוצא תמונה של הרכב שלי והוא כרגע נמצא בשיפוץ ואני יעלה תמונות שלו בעוד כ חודשים כאשר הוא יהיה מסודר :p

12.jpg

כתובת דואר אלקטרוני

[email protected]

ו FORD MUSTANG 67

פורסם

לבני שלום

הרכב הנל מאוד מאוד דומה לפורד מווריק חיצוני אבל

בפורד קומט הגיר הוא יותר גדול ומדגם C4 גיר של פורד מווריק מכל דגם לא מתאים בגלל ה"אוזינג" במכסה מנוע ישנם שינוים בקוים פגוש קידמי ואחרוי שונים, לא קיים שום פורד מווריק במודל הנ"ל עם פנסים אחורים כמו בפורד קומט ( ראה תמונה) כמו כן הגריל שונה לחלוטין.

בקומט ישנו חימום בכיסא הקידמי שלא קיים במווריק

פנסים אחורים השוואה.JPG

גריל.jpg

כתובת דואר אלקטרוני

[email protected]

ו FORD MUSTANG 67

פורסם

שים לב בבקשה לקווי המיתאר של מכסי המנוע ---- הם שונים

מחכה לתשובה

ומה בקשר לשאלה האם יש מישהו שיש ספרות מקצועית בקשר לגיר אוטו מדגם C4

כתובת דואר אלקטרוני

[email protected]

ו FORD MUSTANG 67

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

יכול לבדוק באינטרנט על הגיר של המוסטנג שהוא גם גיר C4 ...... יהיה לך ממש פשוט למצא חומר...... מה אתה רוצה עליו? אולי אני אוכל לעזור

If living is for learning

Then dying is forgetting

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם
יכול לבדוק באינטרנט על הגיר של המוסטנג שהוא גם גיר C4 ...... יהיה לך ממש פשוט למצא חומר...... מה אתה רוצה עליו? אולי אני אוכל לעזור

אני מחפש ספר שאוכל להעזר בו לשפץ את הגיר מכיוון שיש לו השהייה במעבר בין הילוך להילוך.

אם תוכל לצרף לי לינק לאתר בוא אוכל למצוא מידע אודות הגיר

תודה מראש

כתובת דואר אלקטרוני

[email protected]

ו FORD MUSTANG 67

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם

למכונית קוראים פורד מרקורי מונטגו MX יוצרה משנת 69 יובא ארצה ע"י חברת פורד הייתה לי מכונית כזו שנים רבות אני מכונאי רכב "מהזקנים" ויש לי את הספר של הגיר אגב הגיר של מוסטנג נפח 4100 מתאים בול

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

• תוכן חדש...