Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6494 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כבר במועד המשא ומתן לרכישתה , ידעתי שאם תנחת אצלי , הכל יהיה עניין של זמן והזמן הזה הגיע .

כמעט שנה מאז שהחלטתי לפרק אותה לגורמים , אפשר להגיד שהחזרתי אותה עשרים שנה אחורה אל שנת 88' השנה בה עלתה על פס הייצור .

רוב הפרוייקט שבמרכזו היה עניין החלודה ושינויי גוון הרכב , הועלה כאן בתיאור ותמונות .

כרגע נמצאת בשלב מתקדם - הרכבתי כמעט הכל אם כי בהמשך יהיו עוד פינישים (לא מוותר על בורג !) .

מה שנשאר בגדול ,זה עניין של החזרת מנוע קומפלט עם הגיר , סגירות אחרונות ואז - החזרתה לכביש !

מצרף מספר תמונות מעודכנות מהרכבה מתקדמת .

בעתיד , אארגן ואעלה אלבום מפורט של הפרוייקט על כל שלביו .

מחכה בקוצר רוח לשמוע את ההתנעה אחרי מספר חודשים בהם הייתה בתרדמת עמוקה .

ללא ספק - הריגוש מחכה , אוטוטו ...! :wink:

001er3.jpg

004hs0.jpg

I LOVE MY ALFA ROMEO

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ממשכאילו ירדה עכשו מפס היצור

חיפושית 1971,אאודי 75 ואריאנט 1972,:fadein:

אאודי 80 1974, אאודי 80 1982, אאודי 80 1986, אאודי 80 1988,אאודי 80 1990, אאודי 100 1974 , אאודי 100 1987.

כבר אמרתי שאני חולה אאודי ?

פורסם
נראית מעולה!

מה זה הפס הכחול בפגוש האחורי?

זה הוא בעצם הפס קישוט שדהה עם הזמן (במקור - צבע ירוק , דגם תלתן ירוק) .

כמו שרשמתי - בסוף הפינישים כולל זה האחרון .

I LOVE MY ALFA ROMEO

פורסם
מזל טוב, מכיר את האוטו אישית.

(זה שקנית ממנו, אז אח שלו, התחתן עם אחותי).

איזה עולם קטן ! ד"ש לשי - דאגתי לעדכן אותו במייל תמיד עם ההתקדמות .

במעמד המכירה , ביקש לכשתהייה מוכנה , ייקבל סיבוב . אני חייב לו סיבוב !

I LOVE MY ALFA ROMEO

פורסם

:inlove:

מדהימה, ממתינה לראות אותה נוסעת על כבישי ארצנו.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

אחלה פרויקט תתחדש ובהצלחה בהמשך. חשבתי שרק אני מבטיח סיבוב בגמר הפרויקט אבל אני מבין שכולם מבטיחים אבל האם כולם מקיימים.

• תוכן חדש...