Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6504 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברי מועדון 5 היקרים,

ברצוני להכניס ארצה מכונית מארה"ב. משרד התחבורה אינו מאשר לי את הייבוא שלה, הם לא מבינים את טיב מערכת היחסים אם הרכב.

:cry:

אני מחפש עזרה או אצע.

המכונית היא פולקסווגן חיפושית מסוג 1 (חיפושית רגילה), מודל 1968. רציתי להכניס את הרכב כרכב אספנות, מאחר ואינו ניתן לייבוא כרכב רגיל. משרד התחבורה טוען כי אינו רכב אספנות מאחר וגוף הרכב הוחלף. הגוף הוחלף להעתק של MGTD 1952 (תמונה מצורפת).

ע"פ משרד התחבורה רכב אספנות חייב להיות רכב מקורי ישן, אשר שומר. במידה וגוף הרכב הוחלף, הרכב אינו מקורי ולכן אינו נחשב רכב אספנות.

האם מישהו יודע כיצד אוכל להכניס את הרכב לארץ??? אפילו לתקופה זמנית, או עם איסור להעלאה על הכביש.

כל עזרה תהיה מוערכת.

בתודה

נחמן רוזנברג

054-442-6325

[email protected]

פורסם

בהתייחס לדרכים חוקיות בלבד, אם תביא אותו (אוטו) עם תייר אז קרא כאן:

http://www.mof.gov.il/CUSTOMS/tyar.htm

ואם יש לך קשרים הדוקים עם תושב חוזר אז קרא כאן בסעיף 5:

http://www.mof.gov.il/CUSTOMS/rechev.htm

ואם צלחת את אלו ועדיין שווה לך להוביל רפליקה של TD על בסיס חיפושית לביקור, אז שיהיה בהצלחה!

פורסם

הרשויות הישראליות נרתעות מכל סוג של מכוניות "קיט" שאינן מתוצרת יצרן רכב מוכר.

כך לא ניתנים אישורים לקיטים/רפליקות שמורכבים על דגמים מוכרים שאין לגביהם שום ספיקות כמו חיפושיות,אסקורט/קורטינות,פיאט 500/850/127 וכיו"ב.

אלא שבעבר היתה ליברליות רבה יותר וכך נכנסו לישראל מכוניות באגי,כמה רפליקות ואפילו לוטוס אי-7...

אין לי עצה מידיעה ברורה אך היות ובעבר אושרו מרכבי באגי על חיפושיות ואם השינוי שבוצע אצלך בחיפושית,בוצע לפני יותר מ-30 שנה אז אולי ניתן יהיה לבנות טיעון שבעצם מדובר בבאגי שהיתה מאושרת בזמנו והעונה להגדרת רכב מיושן ששומר במשך כל השנים ואין להפלותו לעומת רכב אחר.

אם מדובר בשינוי שנעשה ברכבך בשנים האחרונות,ספק אם יש דרך חוקית להכניס את הרכב.

כמובן שנשמח לראות תמונה...

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם

אני מאמין שעם קצת כסף או עורך דין טוב תוכל להכניס את האוטו.

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

• תוכן חדש...