Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6252 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם, אני מעלה עוד טנדר פיג'ו 403 לכביש ואני זקוק לעזרתכם בחיפוש אחר גלגלים לטנדר כי הגלגלים שיש לי די חלודים והם לא במצב הכי טוב, כעת אני יסביר איזה גלגלים אני מחפש:

כאשר חברת פיג'ו יצרה את ה403 היא עשתה אותם כך:

לפריווטים יש 3 ברגים שתופסים את הגלגל, לסטיישנים ולטנדרים יש 5 ברגים, הנה תמונה של טנדר עם 5 בברגים:

http://www.tomschulte.nl/images/autopics/peugeot403.jpg

עכשיו כאשר פיג'ו החלה לייצר את הפיג'ו 404 היא לא עשתה כך היא פשוט הלכה על 5 ברגים בכל דגמי ה404 וזה בעצם מה שאני מחפש, אני מחפש גלגלים של פיג'ו 404 [לא משנה איזה סוג אם זה טנדר או פריווט או סטיישן]אני זקוק רק לגלגלים אך אני מוכן לקנות את כל האוטו בשביל זה, אז אם מישהו מכיר 404 למכירה או איפשהו 404 שנמצא זרוק אני אשמח אם הוא יעדכן אותי אני זקוק למידע, תודה רבה לכם ומקווה לשמוע ממכם..

2umzz1jyjmni.jpg

פורסם
שלום לכם, אני מעלה עוד טנדר פיג'ו 403 לכביש ואני זקוק לעזרתכם בחיפוש אחר גלגלים לטנדר כי הגלגלים שיש לי די חלודים והם לא במצב הכי טוב, כעת אני יסביר איזה גלגלים אני מחפש:

כאשר חברת פיג'ו יצרה את ה403 היא עשתה אותם כך:

לפריווטים יש 3 ברגים שתופסים את הגלגל, לסטיישנים ולטנדרים יש 5 ברגים, הנה תמונה של טנדר עם 5 בברגים:

http://www.tomschulte.nl/images/autopics/peugeot403.jpg

עכשיו כאשר פיג'ו החלה לייצר את הפיג'ו 404 היא לא עשתה כך היא פשוט הלכה על 5 ברגים בכל דגמי ה404 וזה בעצם מה שאני מחפש, אני מחפש גלגלים של פיג'ו 404 [לא משנה איזה סוג אם זה טנדר או פריווט או סטיישן]אני זקוק רק לגלגלים אך אני מוכן לקנות את כל האוטו בשביל זה, אז אם מישהו מכיר 404 למכירה או איפשהו 404 שנמצא זרוק אני אשמח אם הוא יעדכן אותי אני זקוק למידע, תודה רבה לכם ומקווה לשמוע ממכם..

יש ביד 2 טנדר ללא ניירת

חיפושית 1971,אאודי 75 ואריאנט 1972,:fadein:

אאודי 80 1974, אאודי 80 1982, אאודי 80 1986, אאודי 80 1988,אאודי 80 1990, אאודי 100 1974 , אאודי 100 1987.

כבר אמרתי שאני חולה אאודי ?

פורסם
משוע לא לעשות לג'אנטים ניקוי חול ולטפל בהם ?

דרור .

עשיתי זאת והרכבתי את הגלגלים בטנדר הנוסף שלי אך גם אחרי איזון גלגלים הם לא ישרים ורוקדים לי באמצע הנסיעה[ההגה מושך ימינה שמאלה]

2umzz1jyjmni.jpg

פורסם

אם אינני טועה, בצומת הטייסים, ליד יהוד, מעט לכוון התעשיה האוירית (דרום), עומד טנדר פיג'ו 404 מאחורי גדר בתוך מטע. מזמן לא נסעתי בכוון, כך ששווה לבדוק.

תורת היחסות, מיוחסת לאלברט איינשטיין. ההסבר, שלי!

לפני שאתה עונה "חרא" לשאלה, מה שלומך, חשוב רגע מה זה "חרא", בשביל בן אדם שסובל מעצירות!

• 8 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

שאלת לגבי שדרנית/עיתונאית שנסעה בפיג'ו 403.

תלמה אדמון ממעריב. יש בידי אולי את הכתבה שלה על המכונית

• תוכן חדש...