Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8204 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

במפגשים השונים, מרבית בעלי רכבי האספנות הינם גברים.

מאידך, בתצוגות נראה לי שיש לא מעט נשים שמתעניינות ומתלהבות מהרכבים המוצגים.

האם בכל זאת התחביב שלנו שייך בעיקר לגברים :?:

אם כן - מדוע :?::!:

אבי.

המקום הנכון:

מפגש השרון - מפגש בלתי תלוי לרכבי אספנות - בארומה שפיים.

פורסם

ממש לא נראה לי.

חברה שלי יכולה להגיד לך רק בהקשר למוסטאנגים לפי חשיפה מאד קטנה של הרכב איזה שנה דגם וכו... והבנתי ממנה שהשאיפה שלה זה איי סי קוברה 289

If you don't chew Big Red, then f-*bleep* you.

פורסם

הרשה לי לתת לך נתון מעניין....

בקורס מבוא לשיפוץ רכב קלאסי מטעם קלאסיק-קאר שנפתח מחר, מתוך 10 משתתתפים בקורס, ישנן 2 בנות וכן בקורס של חודש ינואר רשומות נכון לעתה 2 בנות, מתוך עשרה משתתפים.

אז....אולי זאת הייתה תפיסה של העבר, מה שבטוח, העתיד יראה אחרת, עובדה! :wink:

ליאור.

חלומות נועדו להתגשם

http://www.BackOnTwo.com

פורסם

הי ליאור

שתים מתוך עשר -

זה רק מחזק את הנושא שהצגתי. עדיין הרוב המוחלט הוא של המין החלש - הגברים.

אבי .

המקום הנכון:

פורסם

יחד עם זאת אני לא חושב שהמילה "שוביניסטים" מתאימה כי יש לה קונוטציה שלילית המכוונת לגברים שהם נושאים את ההובי כדגל לגבריות שלהם.

סטטיסטית זה הובי של גברים כמו שכל עניני הרכב זה יותר עניין לגברים. למה? ככה. ככה זה היה מאז שהגבר רכב על סוס והבדווי הוליך את הגמל...זה בטח ישתנה מתי שהוא..

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם

בני, אכן למילה שוביניזם יש קונוטציה מקוממת, זו גם הסיבה שהשתמשתי בה. ציפיתי שתמשוך את הקוראים להגיב - ונראה לי שצדקתי.

למעשה הכותרת היתה צריכה להיות "רכבי אספנות - לא לגברים בלבד. . . ?"

אגב,

אומנם הגבר רוכב על הסוס - אך האשה כבר מזמן רוכבת על הגבר . . .

נהיגה ורכיבה נעימה - אבי.

המקום הנכון:

פורסם

אבי

כמובן שיש מקום לנשים בקרב האספנים להיפך אנו אפילו מעודדים אותן להיצטרף הן יכולות להביא בירות לסייע בהגשת פיצוחים לקנות מוצרי נקיון לרכב ואם הן ממש מוכשרות אולי ניתן להן אפשרות לנקות את החלונות-אני לא מבין איך אתה אומר עלינו שוביניסטים...

(נכתב כאשר אישתי הלכה לישון)-רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

שלום רב לפורום. { הודעה ראשונה }

לדעתי - הענין הוא לא " האם הן מראות התענינות/בקיאות/רצון ללמוד."

אלא - האם הן מספיק משוגעות לדבר בשביל להוציא חסכונות, לבזבז שעות מתחת לרכב, להיות עם הגרוטאה כשהיא לא נוסעת וכו' דברים שלולי הגיון עקב שגעון לדבר .

כמובן - יש כאלה, אבל........

אני לא ראיתי בחורה { למרות שאולי יש } שמרוויחה שכר ממוצע ומטה קונה רכב אספנות/סתם ישן ומשקיעה בו כסף וזמן, לעומת זאת, ראיתי יותר מ"גבר" אחד כזה.

עם מנוף אי אפשר לסרוג סוודר { C }

פורסם

ו...הנה עכשיו אתה רואה בחורה שכן מוציאה הכל על שיפוץ הרכב וכן שוכבת מתחת לאוטו עם מפתח אלן 6 וסוגרת ציריות!!!! 8)

זה לא ה"חתיכת פח", זה איך שהיא גורמת לי להרגיש!!!

• תוכן חדש...