Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8204 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ב"אבטומוביל" האחרון יש מאמר א ד י ר על נושא ייבוא מכוניות קלאסיות מארה"ב.

אפילו אני, שלא חולם על אפשרות כזו, קראתי בכיף והתרשמתי מהיסודיות והמקיפיות של המאמר.

מומלץ!!!

רנו 9 83, רנו 11 87 (5 ש'!), רנו 19 95 (5 ש'!), מגאן 2001 (5 ש'!), סניק 2007 ועכשיו סיטרואן C4 2007.

פורסם

לא ניתן לקרוא את המאמר באינטרנט, אפשר לקבל אותו ממעודון החמש בהצטרפות. או לחכות שהוא/או חלקים נבחרים ממנו יפורסמו בקלאסיק קאר של ליאור ברון http://www.classiccar.co.il חוץ מזה, יש לתת קרדיט לכותב, נמרוד רחמימוב, שנמצא בין שורות חברי הפורום ותמיד עוזר בפורום רכבי האספנות.

פורסם
יש לך קישור למאמר ?

אני העלתי כאן הצעת ייעול שהאבטומוביל יופיע באתר הרשמי של המועדון והיא התקבלה בברכה על ידי בני הספל. קצת סבלנות ותקרא את הכתבה של מר רחמימוב באתר המועדון(כתבה מעולה דרך אגב, כתיבה מסוגננת אינפורמטיבית ואף משעשעת ).

ac cobra - יצירת אומנות.

פורסם

אכן כתבה מרתקת,שבסיכומה הבנתי שכדי ליבא רכב צריך הרבה כסף ,זמן פנוי וסבלנות לבירוקרטיה מה שחסר לי מכולם.

אני נשאר עם השברולט החבוטה שלי,ואולי מתי שהוא נהיה ככל מדינות העולם שמשתדלות להקל על יבוא רכב קלאסי לארצם כמתבקש מההגיון הבריא,שכנראה יש ליבא אותו ראשית לכל.

עליך לטפח מוזרויותך מגיל צעיר,כדי שלכשתזדקן לא יחשבו שעף לך בורג.

פורסם

פרסום הכתבה והמגזין בכלל באתר המועדון יוזמה ברוכה היא קל וחומר כשמדובר בכתבה בענין יבוא רכב אספנות,פעולה שנעשית לא פעם ע"י מי שעדיין אינו חבר המועדון מהטעם הפשוט שעדיין אין לו רכב אלא חלום בלבד ושמימושו לא ממש בטוח. פרסום המגאזין באתר ישרת את המועדון ומטרותיו,יקדמו ויביא להגדלת מספר חבריו. יישר כוח!

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

• תוכן חדש...