Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6522 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הסתכלתי קצת ביד2 וראיתי שהמחירים משתנים מרכב לרכב (באותו דגם ושנת יצור) גם במעל 100%, מה הסיבה? כמובן ששתי המכומיות במצב דומה.

בנוסף, אם אני משווה את המחיר המבוקש לעלות יבוא של רכב כזה מחו"ל, אז היבוא מחו"ל הרבה יותר זול. למה השוני ולמה כל כך יקר? כל זה נכון למוכרים פרטיים.

פתאום, כשמגיעים לסוחרים, הם מציגים מחיר כל כך אטרקטיבי שהוא יותר קרוב למחיר הרכב בחו"ל לפני הובלה ומיסים והם טוענים שזה מחיר הרכב בארץ. איך הם מגיעים לפחות מחצי ממה שיעלה לי להביא לבד?

ושאלה אחרונה - מישהו מכיר סוחר / יבואן אמין שיקח דמי טיפול סבירים ותו לא?

תודה

פורסם

בישראל אין "לוי יצחק" לרכבי אספנות כמו מחירון "קראוס" בחו"ל. בארץ המחיר הוא נע בין כמה שהמוכר רוצה וכמה שאתה מוכן לשלם.

במקרה ראיתי מישהו עם אופל אסקונה שנת 80 שרוצה 52 אלף ש"ח והרי בטוח שהרכב לא עשוי זהב ובמקרה הרע שווה 2000 ש"ח אבל זוהי זכותו של המוכר לדרוש כמה שהוא רוצה (יש הרבה מוכרים שכבר 10 שנים חושבים שיש להם "מכרה זהב" והרכב הוא כבר רק חול וחולרה).

לגבי יבוא מחו"ל, יש אנשים שעוסקים בנושא ומייבאים עבורך רכב ויש כמה מומלצים בפורום (חברים אחרים יאמרו לך במדויק).

בדר"כ שווה יותר לייבא מחו"ל אבל יש הרבה מסביב לייבוא הרכב ולפעמים ההתעסקות לא שווה את זה וגם אין לך אפשרות לראות את מצב הרכב ה"אמיתי" לפני שהוא מגיע לארץ כך שזהו סוג של סיכון.

בברכה,

נאור

גם תואר ממכללת טיזנבי או ממרכז האקדמי מוצמוץ זה תואר אקדמי....

בעלים גאה של: חיפושית 74, ZX 93, דייהטסו טריוס

פורסם

היו עשרות דיונים בפורום בנושא ''ערך אמיתי'' של רכב אספנות וקלאסי.

מלבד מחירונים בינלאומיים כמו קראוס והלוח האינטרנטי הבינלאומי WWW.NADA.CO.IL

ישנם שמאי רכב (ב''לוי יצחק'') שההתמחות שלהם היא רכבים קלאסיים ואספנות,

הבעיה שרובנו חוטאים ומעדיפים את דרך הנסיון והתהייה וללא הערכת מחיר מקצועית,

מכאן נובעת הטעות.

ואני אומר, לא תמיד משתלם ליבא.

מי שהפרוטה אינה בכיסו צריך לקחת בחשבון עלויות הובלה גבוהות,

התרוצצות במכס, משרד התחבורה ובמשרד הרישוי והמון בירוקרטיה

שמוציאים את טעמו הטוב של התחביב.

כלל ראשון ביבוא רכב-יפה מראה עיניים מאלף צילומים!

מנסיון ובעזרתו האדיבה של אחי שנמצא שם החיים שלי היו הרבה יותר קלים.

גידי אשכנזי נפטר בנובמבר 2011. יהי זכרו ברוך

..........................................

גידי אשכנזי - אתר הבית www.gidiashkenazi.com

ומשהו על הגברת:

http://sport.nana10.co.il/Article/?ArticleID=559554

• תוכן חדש...