Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6524 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם. אני כניראה יכניס בחודש חודשיים הקרובים את הסובארו לפחחות.

אני מתחיל לבדוק פחחים שהמליצו לי עליהם.

עכשיו, אני רוצה שיהיה לי הסכם כתוב שבוא יהיו כל הדגשים החשובים לגבי צורת העבודה על הרכב

*משמע הפשטה כלילית של הרכב, מדלתות כנפיים, מנוע ועד לגומייה הכי קטנה.

*צורת גירוד החלודה וסוג ההלחמה של הפחים.

*ציפוי זפת היכן שצריך ואפילו עוד מקומות שלא צריך אבל ציפוי יעזור

*שלבי הכנה לצביעה, מגירוד כל הצבע, בונד,ו לשכבות הראשונות של צבעי היסוד והתוצאה הסופית.

יש משהו שפיספסתי?

אין לי ידע רב בנושאי הפחחות אבל למדתי דבר או שתיים מהפורום

אם אני יפשיט את הרכב ויביא את הרכב מופשט זה יעלה יותר זול משמעותית? או שלהשאיר את העבודה למקצוענים?

אני יודע על היתיחסות ראויה ועזרה בנושא כי אני הולך להשקיע סכום מאוד ניכבד בפחחות, ואני רוצה שהעבודה תישאר זמן רק ולא עבודה חפרית שאחרי שנתיים יחזרו חלודות במקומות התיקון, ופיצוצי צבע מבעסים.

תודה מראש!!

עומר.

מחפש שילדת חיפושית או חיפושית שלמה עד עם רשיונות! (לצורך פרוייקט באגי)

פורסם

מה זה הסכם

אם אתה לא סומך עליו אל תיכנס אליו

לא נראה לי שבעלי מקצוע יאהבו את הדברים האלו

אתה רוצה אולי גם אחריות ?

ובוא נהיה קצת יותר מציאותים

אתה יכול לשים על פחחות צבע 40 אלף שקל ואחרי חצי שנה גם יהיה לך פטריות צבע גם אם עשו אחלה עבודה שבעולם

לך יודע איזו סוברו יש לך בכל אופן

אם זה משנות השמונים לדעתי אפשר למצוא פחים חדשים

ואז זה הכי טוב לך

מבחינת חומרי עבודה תוודא שמתשמים בחומרים איכותים לדוגמה , חומר פחחים של רג' , חומרים של דופון שיריזלי וכו ( ולא חברות NONAME או חברות בינוניות ומטה )

בהכנה לצבע שיעשה לך קומפאקט במקום יסוד

בהכנה לצבע ליטוש שיגיע לפחות במינימום ל 600 מים (כמה שיותר עדיף ,אצלי עשיתי נייר 2000 אבל אני לא מאמין שאתה רוצה להגיע לרמת תצוגות )

זפת תתיז מתחת לאוטו ואיפה שהגלגלים , בתוך האוטו תשים יריעות מבודדות

קיצור זה הכיוון פחות או יותר

מנוע תפרק לבד כל השאר שהפחח ישבור את הראש

ואם בא לך ממש להשקיע תוריד גם את כל המתלים שלח לניקוי חול + יסוד\אבץ

ותרכיב עם גומיות חדשות ותפוחים וכל השטויות האלו חדש אחרי כמובן שניקית וצבעת את הכל

לא אמור להיות זול יותר כי להוריד את כל הפחים של האוטו זה בלחץ שעה עבודה

mustang 67 GT, 302 engine t5

פורסם
תודה דודי, השכלתי.

יש עוד עצות?

עומר.

כן, סבלנות... ;)

השאלות שאמורות להישאל הן כאילו:

האם אתה מתכוון לעשות את העבודה בעצמך (תיקוני פחחות, שיופים והכנה לצבע)

האם יש לך מקום

האם אתה מוכן עכשיו להשבתה של הרכב לפחות לחודש (אם זו עבודה עצמאית)

תענה על השאלות הללו ואז נוכל לענות לך בצורה יותר עניינית.

או בקיצור, אם אתה עושה לבד את רוב העבודה, אז סביר להניח שאם תעשה אותה טוב, זה יחזיק להרבה זמן.

אם תלך לפחח הוא יעשה את העבודה בתמורה לתשלום. וכמובן שיש לו עוד עבודות והוא ירצה לסיים עם האוטו (שתופס לו מקום בסדנא) כמה שיותר מהר ויעגל פינות מסויימות. תמיד מעגלים פינות, וכשאתה עושה את זה לבד, לא אכפת לך לעשות את אותה עבודה שוב ושוב (כמו שהזכירו כאן, שיוף בבד שמיר+מים מ 400 ולעלות עד 1200 או יותר עדין, שימוש בקומפק פילר ל"פיניש" וכו').

בחירתך....

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

עומר,

היה לי אותו סיפור עם טנדר סובארו,קיבלתי הצעות מחיר החל מ 1500 ש' ועד ל 6500 ש'.

הגעתי בסוף לבחור שדרש 5000 ש' אך על תנאי שלא אלחץ אותו בזמן ושאתן לו לעבוד לאט לאט כי הוא אוהב את מה שהוא עושה,ורוצה לראות שהבודי שלו יחזיק וישמור על צורת השיפוץ לעוד 10 שנים כמו הטנדר ששיפץ עבור בחור שאני מכיר,הוא פשוט צודק.

מחיר של חלקי פח אינם זולים עבור סובארו משנות ה 80-84 בהיותם נדירים.

הצעות מחיר עבור כנף קדמית 300 ש' לכל צד

צכסה מנוע 500 ש'

גשר פתחי אוורו בין השמשה והמכסה מנוע 200 ש' .

חיפשתי טנדר מושבכת לקחתי את הפחח להראות לו אותו והוא אישר על הקנייה וגררנו אותו אצלו והוא מתחיל לפרק ולהעביר חלקי פח שאינם רקובים ולא ראו חומר מעולם.

מה שמעניין אותי ואת הפחח הוא שמירה על קוי הבודי המקוריים,וכמה שפחות חומר וגלים.

בהצלחה.

למכירה כל החלקים של :

GN250,TU250,DR250,jawa350,dealem leberty50

פורסם
עומר,

היה לי אותו סיפור עם טנדר סובארו,קיבלתי הצעות מחיר החל מ 1500 ש' ועד ל 6500 ש'.

הגעתי בסוף לבחור שדרש 5000 ש' אך על תנאי שלא אלחץ אותו בזמן ושאתן לו לעבוד לאט לאט כי הוא אוהב את מה שהוא עושה,ורוצה לראות שהבודי שלו יחזיק וישמור על צורת השיפוץ לעוד 10 שנים כמו הטנדר ששיפץ עבור בחור שאני מכיר,הוא פשוט צודק.

מחיר של חלקי פח אינם זולים עבור סובארו משנות ה 80-84 בהיותם נדירים.

הצעות מחיר עבור כנף קדמית 300 ש' לכל צד

צכסה מנוע 500 ש'

גשר פתחי אוורו בין השמשה והמכסה מנוע 200 ש' .

חיפשתי טנדר מושבכת לקחתי את הפחח להראות לו אותו והוא אישר על הקנייה וגררנו אותו אצלו והוא מתחיל לפרק ולהעביר חלקי פח שאינם רקובים ולא ראו חומר מעולם.

מה שמעניין אותי ואת הפחח הוא שמירה על קוי הבודי המקוריים,וכמה שפחות חומר וגלים.

בהצלחה.

זה אותו פחח שדיברנו עליו בפרטי?

מחר אני בבקה אני ישמח לקפוץ..

גם לראות את האוסף שלך וגם להיתרשם מהפחח.

אין לי כל ידע בפחחות ואני לא רוצה להיכנס לזה. אני עובד על המנוע ומה שמסביב לבד אבל פחחות אני משאיר למקצוענים. ואין לי בעיה להשאיר לפחח את כל העבודה + תשלום הוגן ואת הזמן שלו לעבוד. כי אני רוצה תוצאות טובות!

עומר.

מחפש שילדת חיפושית או חיפושית שלמה עד עם רשיונות! (לצורך פרוייקט באגי)

• תוכן חדש...