Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6527 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

מצאתי לנכון לפרסם את שאלתי כאן מכיוון שהרבה מכאן הביאו רכבים (אומנם למטרת נסיעה) מחו"ל ממדינות אירופה ארה"ב וכו'

ברצוני לדעת מה הפרצודה להבאת רכבים שלמים שנוסעים כמובן למטרת פירוק.

המטרה שלי להביא רכב שלם מחו"ל ולהלביש אותו על רכב דומה בארץ.

מה הפרצדורה הכרוכה:

1. מבחינת מיסוי

2.מבחינת רישוי ( לא נראה לי שמשנה כי אני לא מתכוון להעלות אותו לנסיעה בכביש)

3 עלויות (במקרה שהרכב שאני רוצה להביא עולה בסביבות 1000יורו לערך)

---1.עלויות משקל.

---2.שכירת מכולה.

---3.שיחרור ממכס.

סוג הרכב שאני רוצה להביא נע בין השנים 98-01.

תודה.

פורסם

היי,

אתה לא יכול לייבא את רכב משנים 98-01,

יבוא רכב הינו עד שנה? שעברה (עכשיו אפשר לייבא מקסימום 2007) למיטב זכרוני,

או רכב בן 30+ שיוגדר כאספנות.

למה לייבא רכב? יעלה יותר זול לקנות בארץ (בהנחה והיית יכול לייבא את הרכב והמחיר שלו היה 1000 יורו היית צריך לפחות עוד 3000 יורו [112% מכס + עלויות שילוח וכו']).

בברכה,

נאור

גם תואר ממכללת טיזנבי או ממרכז האקדמי מוצמוץ זה תואר אקדמי....

בעלים גאה של: חיפושית 74, ZX 93, דייהטסו טריוס

פורסם

עד שנתיים מהשנה הנוכחית.

בכל אופן לא שווה לשלם על רכב לחלקים 140% מכס.

[CENTER][B]The only difference between a man and a boy [/B] [B]Is the size of the Ego and the price of The Toy[/B][/CENTER]

פורסם

ואם הוא מחזיק ברכב נדיר כלשהו?

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

אז הרכב יצטרך לעבור תקינה כדי להיכנס לארץ,

על הדרך צריך מוסך וחלקי חילוף בארץ ועוד 139434 תקנות דרקוניות,

בקיצור, אם אתה רוצה להביא את הרכב לארץ, הוא צריך להיות יבואן רכבים.

----

פורסם

אתה כן יכול לייבא רכב לפרוק אבל אתה צריך לעמוד בכמה קרטריונים שלא ניראה לי סביר למתרה שאתה מתכנן והיא "הלבשה"

שזה לא חוקי!

1) אתה צריך רשיון סחר לחלקים משומשים ממשרד התחבורה

2) במידה ותשיג רשיון סחר מה ששואף ל0, אחרי שתשמע באיזה תנאים אתה צריך לעמוד. הרכב המשומש שתירצה לייבא יהיה צריך להיות חתוך (שילדה) לשתיים.

3) אתה משלם מיסים או לפי חשבון של עלות הרכב או פר קילו (באיזור 3 ש"ח לקילו) ממשקל החלקים מה שיותר גבוהה בתוספת מחיר ההובלה.

אם אתה ממש רוצה תברר במישרד התחבורה את כל שאר הפרטים.

טל

פורסם

תייר יכול להכניס כל רכב לארץ (ואפילו בלי מכס)והמבין יבין...:wink:

חיפושית 1971,אאודי 75 ואריאנט 1972,:fadein:

אאודי 80 1974, אאודי 80 1982, אאודי 80 1986, אאודי 80 1988,אאודי 80 1990, אאודי 100 1974 , אאודי 100 1987.

כבר אמרתי שאני חולה אאודי ?

פורסם

אסף,

תייר המכניס לארץ רכב, מפקיד במכס את שווי המיסים המלאים עבור הרכב, וכן חייב לבטח אותו במחירו המלא כולל מיסים.

התייר מחוייב להוציא את הרכב תוך מספר חודשים. אם הוא יוצא במועד, הוא מקבל חזרה את שווי המיסים.

במקרה והרכב יעלם או סתם לא יצא מהארץ - את המיסים המופקדים תיקח המדינה.

כך שההצעה שלך תעלה לתייר בדיוק כמה שהרכב עולה כולל מיסים.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

אני מאמין שהכוונה הייתה יותר לכיוון של,

תכניס את הרכב המדובר ע"י תייר, תלביש את מה שאתה צריך על הרכב שלך, את מה שהחלפת תלביש על הרכב של ה"תייר" ותוציא אותו חזרה החוצה...

• תוכן חדש...