Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6516 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחר בדיקה של מספר רכבים במשך כמעט שנה אח שלי יאיר קנה ביום חמישי את רכב האספנות הראשון שלו בנוסף לאופנוע סוזוקיRV84 שברשותו. אמנם לא הצלחתי להדביק אתו בחיידק החיפושיות (וזה היה קרוב מאוד) אבל אני שמח שהוא הגשים את החלום שלו וקנה מיני מיינור שנת 77 חמודה ומקסימה.

בהצלחה אחי, תהנה מהמיני ושמור עלייה.

P1010142.JPG

רכבים בבעלותי:

רק אספנות וכמה שיותר...

פורסם

ליאיר,

ברוך הבא לתחום... :-)

בהצלחה ובהנאה

אבי נוף.

המקום הנכון:

מפגש השרון - מפגש בלתי תלוי לרכבי אספנות - בארומה שפיים.

פורסם

תתחדש!:-)

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

תחדש, מזל טוב!

חיפושית 1971,אאודי 75 ואריאנט 1972,:fadein:

אאודי 80 1974, אאודי 80 1982, אאודי 80 1986, אאודי 80 1988,אאודי 80 1990, אאודי 100 1974 , אאודי 100 1987.

כבר אמרתי שאני חולה אאודי ?

פורסם

ליאיר מזל טוב - שנזכה לראותך במהרה במפגשים של מועדון החמש, ידידות ממשפחת מיני מחכות להיפגש עימך ובהקדם (טל אביעד ועוד)

מצא משה

פורסם

מזל טוב יאיר.

אבי אני טועה או שאתם מתאימים את צבע הרכבים לצבע הRV?

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם
מזל טוב יאיר.

אבי אני טועה או שאתם מתאימים את צבע הרכבים לצבע הRV?

החיפושית שלי מתואמת לצבע הRV של אחי והמיני של אחי מתואמת לצבע הRV שלי.

בשם אחי אני מודה לכולם על הברכות, היום הוא יפתח יוזר והצטרף לפורום.

רכבים בבעלותי:

רק אספנות וכמה שיותר...

פורסם

תחליפו RV...

ואל תתקע רק במפגש רחובות אה?

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

יאיר שיהיה רק במזל טוב

ובהצלחה עם הכניסה לתחום האספנות.

8)

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

תודה לאבי אחי ולכל המברכים .

אז עכשיו לאחר שהצטרפתי לפורום אני יציג את עצמי.

שמי יאיר , בן 29 מהמרכז בעלים של מיני מיינור שנת 77 ואופנוע RV שנת 84 ועוד רכב חדש שפחות חשוב.

אשמח להפגש במפגשים ובאירועים חברתיים אחרים.

סוף שבוע טוב לכולם.

• תוכן חדש...