Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הלכה המיני ובאה הקפרי...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6524 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז בצער רב נמכרה המיני אחרי כמעט 3 שנים (אבל לפחות אני יודע שהיא הגיעה לידיים טובות...) ואתמול הגיע הצעצוע החדש: פורד קפרי 1600 שנת 72

הרכב במצב מיכני טוב מאוד אבל מבחינה חיצונית הוא צריך פחחות וצבע.

המטרה כרגע היא לטפל בעיניינים הדחופים יותר ולדחות את הפחחות לימים בהם המינוס יהיה יותר קטן....

מבפנים הרכב נראה בסדר חוץ מהגומיות של החלונות שמאוד יבשות ומהדש בורד שהרוס לגמרי. (בהזדמנות זו אם מישהו מבעלי הקפרי או בכלל יודע איפה אני יכול להשיג דשבורד או איך אפשר לשפץ אני אשמח לשמוע רעיונות) מחר אני אעלה תמונות אבל בינתיים טעימה קטנה מזאת שהלכה וזאת שבאה....

17072008(003).jpg

25072008(001).jpg

25072008(002).jpg

25072008.jpg

פורסם

מזל טוב שרון, תתחדש ותהנה מהרכב. הוא בהחלט נראה טוב ושילוב הצבעים יפה.

הייתי שוקל להשאירו באותם גוונים לאחר הפחחות והצבע.

ד"א כפי שכבר כתבת המיני שלך בהחלט הגיע לידיים טובות וכבר זוכה לחנייה מקורה וכיסוי רכב חדש.

אחי ואני נקפוץ בהזדמנות עם המיני לבקר את הקאפרי.

שבוע טוב

P1010141.JPG

רכבים בבעלותי:

רק אספנות וכמה שיותר...

פורסם

תתחדש, הפורדים הישנים האלה הם כמו השפן של אנרג'ייזר. נוסעים ונוסעים ונוסעים בלי הפסקה.

מנוע פשוט ואמין שאותי אישית מעולם לא אכזב.

פורסם

תתחדש גבר.. מבין אותך לגמרי על הקפרי אחלה אוטו

הנה הבובה שלי :

(אם אתה צריך עזרה במשהו לחלקים וכל מיני דברים יש לי אתרים )

capri_il.jpg

כרגע: Alfa Romeo Giulietta Sportiva

בעבר: פורד קפרי 2.0 1975

פורסם

תתחדש! אני שמח, שהאוטו הזה סופסוף מצא בית חם- ראיתי אותו די הרבה למכירה. הוא נראה מרחוק באמת לא רע בכלל, רק תעשה טובה- תתפטר מהמדבקות של הכלבים של מאק, שלא קשורות לכלום (ואם לא יהיה לך מה לעשות איתן- יש לך כתובת של מי, שישמח לאמצן:wink: ). לגבי הדשבורד- להשיג אני די בספק, אבל תנסה לחפש באיבאיי אנגלי וגרמני- באנגליה סיכוי קלוש, כי שם הגה ימני, יש בודדים עם שמאלי, בקיצור- תנסה לשפץ בעצמך. יש כאן כמה, שניסו והצליחו. שלי בזמנו לא היה קטסטרופאלי, אבל פשוט הלכתי לרפד, שציפה אותו בבד בהדבקה- גם יצא לא רע... אצלך זה עוד עם מנוע "קנט", נכון? או כבר "פינטו"?

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

קודם כל תתחדש ויש לציין שהטעם שלך ברכבים השתפר :lol:

אני שמח שהרכב הזה הגיע לידיים טובות,

תתחיל בכך שתסיר את הספויילך המכוער, הגנטים הלא מתאימים וסמלי המאק, גנטים מקוריים יש לי אם אתה מעוניין.

יש לי בעיה עם הדגם שלך, המודל הוא 72 אבל הוא ניראה כמו הדגמים של עד 71, שלח לי תמונה של הפנים של האוטו על מנת להבין איזה דגם זה בדיוק ואין אני יכול לעזור לך.

לגבי הדשבורד, רק אחרי שאני אראה של איזה דגם זה אני אוכל לעזור לך,

גומיות חדשות ניתן להשיג אצל אריה זגגות רכב בנתניה,

איך הכנסת את האוטו לחניה הזו, עם מלגזה ??

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

פורסם

באיזה שנים הפנסים העגולים ובאיזה המרובעים?

מברוק על הקנייה

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

הפנסים לא קשורים ממש לשנתון- פשוט, קיימים כמה דגמים עם פנסים שונים בכל השנים (מלבד, אני חושב, MK3, שהיה רק עם העגולים).

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

תתחיל בכך שתסיר את הספויילך המכוער, הגנטים הלא מתאימים וסמלי המאק, גנטים מקוריים יש לי אם אתה מעוניין.

יש לי בעיה עם הדגם שלך, המודל הוא 72 אבל הוא ניראה כמו הדגמים של עד 71, שלח לי תמונה של הפנים של האוטו על מנת להבין איזה דגם זה בדיוק ואין אני יכול לעזור לך.

לגבי הדשבורד, רק אחרי שאני אראה של איזה דגם זה אני אוכל לעזור לך,

גומיות חדשות ניתן להשיג אצל אריה זגגות רכב בנתניה,

תודה לכל המברכים

קצת תמונות של פנים הרכב. מצריך הרבה עבודה אבל לא נורא כל כך חוץ מהדשבורד והקומבינה שעשו עם המזגן.

מה לא בסדר בג'נטים? דווקא אני אהבתי אותם

לגבי הגומיות אתה יודע אולי כמה זה אמור לעלות?

27072008(001).jpg

27072008(002).jpg

27072008(005).jpg

פורסם

רכב מדהים,אני מאוהב במראה האמריקאי הקלאסי הזה,

פנים הרכב פשוט זוועה מבחוץ הצביעה נראת טוב (השילוב)

תתחדש ותהנה מהרכב =)

• תוכן חדש...