Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חיווט רכב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8588 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

החלטתי לחווט מחדש את רכבי הבייה היחידה שאני מעוניין לשמור על מקוריות(צבעיי חוטים) עם מישהו יודע היכן ניתן לרכוש חוטי חשמל במגוון צבעים בבקשה שיחזיר תשובה

אגב הרכב מסוג פיאט 128 ספורט

פורסם
החלטתי לחווט מחדש את רכבי הבייה היחידה שאני מעוניין לשמור על מקוריות(צבעיי חוטים) עם מישהו יודע היכן ניתן לרכוש חוטי חשמל במגוון צבעים בבקשה שיחזיר תשובה

אגב הרכב מסוג פיאט 128 ספורט

בחנויות חשמל מן הסתם ???

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

בחנויות חשמל מן הסתם ???

רדרוז, מה זה בדיוק חנויות חשמל "מן הסתם" ?

איזה חנויות חשמל - אייס קנה ובנה ? חנות למוצרי חשמל ? חנות שבה מוכרים אבקת חשמל ? באף אחת מאלה לא תמצא.

השאלה לגיטימית, וגם אני הייתי רוצה לקבל עליה תשובה, אם אחליט להמשיך את הרפתקאת האלפא.

ברח' שונצינו ליד המסגר קיימת חנות שמתמחה במוצרי חשמל לרכב, עם צהוב שילוט גדול של HELLA, לא זוכר את שם החנות. שווה לברר אצלהם.

פורסם

ברח' שונצינו ליד המסגר קיימת חנות שמתמחה במוצרי חשמל לרכב, עם צהוב שילוט גדול של HELLA, לא זוכר את שם החנות. שווה לברר אצלהם.

נקראים "גל-אור".

ייתכן ויש להם... לא בטוח כלל

:roll:

MCS 2008

פורסם

היום נודע לי שניתן להשיג ב"גל אור" חוטי חשמל מתאימים ספק עים בכל הצבעים (שחור אדום,לבן כחול) צבעים משולבים כמו שישנם באוטו בעייה נוספת שמבחינה משתלמת הוא מוכר ב 100 מטר סביב 40 ש"ח בכל אופן אני אבדוק והידיע לכל המעוניין

פורסם

מצויין :mm_yeah:

תעדכן אם יש משהו מעניין.

עוד שבועיים טסט. וינקר ימני לא עובד, שמאלי עובד כשבא לו, חצי מאורות החניה לא עובדים וכל קופסת הפיוזים נראית כאילו הגיעה מהירושימה (הפצצה, לא המאזדה). הייתי אומר שיש לי קצת בעיות חשמל...

פורסם

לכל המעוניין בחנות שצויין לפני כן ניתן ליקנות חוטים רק בעייה קטנה רק בגלילים של 200 מטר לגבי חוטים סטנדרטים של 1.5 {קוטר} גליל עולה 160 ש"ח

אני מנסה לארגן מ"ס אנשים במטרה לרכוש יחד חוטים מי שמעוניין לקנות שיודיע או לדואר אישי שלי או בתגובה ועים יש למשהו הצעה יעילה יותר תתקבל בברכה {אגב יוצא בערך 0.80 ש"ח למטר}

פורסם

ברח' בורוכוב 4 ברעננה יש חנות בשם "דרגיל" וקניתי בה חוטים בכל הצבעים לפי מ' ,נדמה לי שעלה 1 ש"ח כל מ' .בעל החנות סבלן ומתאים לנודניקים ואוספי ג'אנק כמונו . . .

המקום הנכון:

מפגש השרון - מפגש בלתי תלוי לרכבי אספנות - בארומה שפיים.

• תוכן חדש...