Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6529 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום אחרי הצהריים, חזרתי מכיוון בנימינה לחדרה.

לפני הכיכר של ביה"ס החקלאי למי שמכיר ראיתי בצד השני של הכביש רכב מיוחד תקוע בצד,

מיהרתי לכיכר עשיתי פרסה והצעתי לבעלים עזרה. הוא אמר שלא צריך, המשכתי הלאה ועשיתי פרסה.

שעברתי שוב על פני הכביש עצרתי בצד כדי לצלם את הרכב המיוחד הזה, והאז הבעלים אמר לי, אתה יודע מה, אני חושב שאני צריך טרמפ לתחנת דלק. לקחתי אותו לתחנה, רוקנתי טיפונת שמן שנישאר לי בגלון, שטפנו את הגלון עם קצת דלק, מילאנו דלק וחזרנו לרכב.

היתברר שהמערכת דלק היתה סתומה, השגנו צינורית וחיברנו את הצינורית בצד אחד למסנן שמן, צד שני לתוך המיכל. את המיכל הוא הניח בפינה של המיכסה מנוע, הוצאתי מהרכב שלי אזיקונים. הוא הניע... ונסע...

הבן אדם מכונאי הביא לי את המיספר שלו הביע תודה ואמר אם אתה צריך משהו לגבי הרכב שלך תצלצל אלי, גם פחחות אני יכול לסדר לך. אמרתי תודה רבה וביקשתי לצלם את הרכב. הוא אמר חופשי.. ואז לא הפסקתי לצלם.

נעלה כמה תמונות מגרות אם יהיה ביקוש נעלה עוד :wink: צלם אני לא, אבל הרכב מאוד פוטוגני.

עומר.

DSC00016.jpg

DSC00003.JPG

DSC00013.jpg

DSC00011.jpg

DSC00019.jpg

מחפש שילדת חיפושית או חיפושית שלמה עד עם רשיונות! (לצורך פרוייקט באגי)

פורסם

נקווה, קרזלייר בלוק 5K+ לפי מה שהבנתי מהבחור.

מאחורה היא לימוזינה קטנה.. בעצם מאוד גדולה!!

עומר.

מחפש שילדת חיפושית או חיפושית שלמה עד עם רשיונות! (לצורך פרוייקט באגי)

פורסם

הרכב נראה לי כמו קדילק משנות החמישים.

תורת היחסות, מיוחסת לאלברט איינשטיין. ההסבר, שלי!

לפני שאתה עונה "חרא" לשאלה, מה שלומך, חשוב רגע מה זה "חרא", בשביל בן אדם שסובל מעצירות!

פורסם

קאדילק- לימוזינה...

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

דרור יפה!

זו קדילאק 1955 מודל ששמו היה 75 הוא היה יכול לבוא בכמה רמות גימור לפי ההזמנה. הרמה הגבוהה ביותר היתה פליטווד וגם לה היו רמות גימור רבות. המנוע הוא מנוע של 5420 סמ"ק שהיה בשימוש משנות הארבעים ועד 1955.המנוע הפיק כמות שונה של כח לפי יחס הדחיסה ולפי קרבורטור אחד או שניים .

הרכב הוא לימוזינה דהיינו הוא מוארך ומאחור יש מקוםל 3 נוסעים במושב האחורי ועוד 2 או שלושה בכסאות מתקפלים.הרב קצר כמעט 6 מטר...

רכב חמוד להפליא אבל לא רכב חסכוני במיוחד...!

שלמה דן גדרון

פורסם

מדהימה! אני מת על הקאדילקים הישנות ואלה שהם לימוזינות מפוארות עוד יותר טובות :wink:

יפה שעזרת לבחור רוב הישראלים היו מסתכלים וממשיכים הלאה... גם אם לא תקבל כלום בתמורה זה שווה את ההרגשה הטובה.

1969 Pontiac Firebird

:twisted:

בעבר:Honda Civic Type R, Renault Clio Sport, Peugeot 106 Rallye

פורסם

עומר, יישר כח.

כן ירבו אנשים כמוך ברחבי הארץ, כל הכבוד על הרצון לעזור ולסייע למי שזקוק לכך.

:mm_yeah:

מעריכה מאוד

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
מדהימה! אני מת על הקאדילקים הישנות ואלה שהם לימוזינות מפוארות עוד יותר טובות :wink:

יפה שעזרת לבחור רוב הישראלים היו מסתכלים וממשיכים הלאה... גם אם לא תקבל כלום בתמורה זה שווה את ההרגשה הטובה.

חבל.. למה הגענו? לא זוכר פעם, שלא עזרתי למישהו, שביקש. ולרוב גם לי עזרו, אם כי לא כולם...

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

• תוכן חדש...