Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חיפושית מעץ- תמונת היום -MSN

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6530 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חיפושית מעץ

מומיר בוז'יק, תושב בוסניה הרצגובינה, רוכב בחיפושית הפולסוואגן שלו, העשויה מעץ אלון, במרכז העיר בנג'ה לוקה.

בוז'יק, בן 50, עבד כשנה על ייצור המכונית. כיום הוא נוהג לנסוע לעיתים קרובות במכונית העץ שלו ברחובות העיר, וליהנות מהיותו אטרקציה מקומית (צילום

חיפושית עץ.jpg

פורסם

אם אני לא טועה בעל החיפושית רצה למכור את האוטו במחיר קרוב לסכום המטבעות שהיה מודבק על האוטו, לדעתי האוטו יהיה שווה הרבה יותר לברזל :lol:

פורסם

יצא לי ליראות בחוף לפמינגו באילת רכב ישן מצופה בעץ

למישהו יש תמונה אולי ?

:wink:

HU - Pioneer AVH-X 2500BT , Front - Morel Tempo Ultra 6 , Amp - Celestra FA475X, Sub - Hertz Energy ES300

פורסם

עבודת ציפוי העץ בתמונה הראשונה ממש מדהימה, צורת עבודה מעניינת ביותר.

יפה או לא...אפשר להתווכח על זה.

פורסם

החיפועץ היא לא אחד הרכבים הבטיחותיים זה בטוח

מצד שני מי שיזכה חלילה להיות ליד החיפושית הישראלית בזמן תאונה יעשה כמה שקלים על הדרך :wink:

porsche 914,2.0,1970

פורסם
יצא לי ליראות בחוף לפמינגו באילת רכב ישן מצופה בעץ

למישהו יש תמונה אולי ?

:wink:

הרכב הוא פ'יזו 404 -נמצאת בשימוש יומיומי אצל תושב ותיק באילת

ידועה בעיר, כל פעם שראיתי אותו הוא הוסיף עוד משהו- אחפש אולי יש לי תמונה להעלות...

"אלה שרוקדים נראים משוגעים בעיני אלה שלא שומעים את המוזיקה" :turn-l: תבקרו..הסיפור של רכב האספנות הראשון שלי... VW BUS 1978 [url]http://www.wix.com/omergart/nirvw/page-1#!__page-1/my-car[/url]

• תוכן חדש...