Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה לגבי פיאט 500

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6520 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

יש לי מחשבה "מגונה" :lol: לייבא ארצה פיאט 500 משנות ה 70.

לפני שאני מתחיל את התהליך, הייתי שמח להתיעץ לגבי רכב זה עם מישהו שיש לו פיאט 500...שיסביר לי קצת על הרכב ושאני אוכל להתרשם ממנו.

האם אתם מכירים מישהו שיכול לעזור לי?

תודה!

בהפתעה מוחלטת, הגיעה אהבה חדשה...

פורסם

בנוגע לייבוא הרכב, כרגע אתה יכול לייבא רק מארץ הייצור [פיאט-איטליה או איפה שייצרו אותה], אני לא יודע מה קורה לאחוזי מס הייבוא. אבל זה בערך 120 או 112 אחוז ממחיר הרכב.אני לא רוצה להטעות אותך לתת לך מידע שגוי לכן כנס לאשכול הזה.

בהצלחה!

נ.ב.

צריך לעדכן את אשכול בנוגע לחוק החדש האוסר את הייבוא מארצות שאינן ארץ הייצור של הרכב.

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

עד כמה שאני יודע, אסור בחוק להוציא פיאט 500 מאיטליה (מורשת תרבותית). מכיוון שהיום ניתן לייבא רכב רק מארץ

הייצור, אז האפשרות לייבא נסגרה.

:turn-l:
פורסם

:shock:

שערוריה!

יש לי מישהו באיטליה אז אני כבר שואל אותו לגבי הסוגיה הזאת...

פורסם

לא מדוייק.

- אפשר לייבא מכל האיחוד האירופי כי איטליה שייכת לאיחוד.

- משרד התחבורה שוקדים על ביטול התקנה בכל הנוגע לרכבי אספנות.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

אז אני רוצה להיות בטוח שהבנתי:

מאיטליה אני לא יכול לייבא פיאט 500 בגלל אותו חוק אבל אם אני מוצא פיאט 500 נניח בהולנד אז אין לי בעיה לייבא אותה ארצה?

הבנתי נכון? :lol:

פורסם

לפי דבריו המלומדים של צביקה,

כן.

האיחוד האירופי נחשב כמדינת הייצור של הרכב.

יש חוק של מדינה אחת, איטליה, שאוסר ייצוא רכב זה משטחה.

משכנתא זה קל

• תוכן חדש...