Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6532 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

לא חייבים להכנס להרפתקה של החלפת מושב רק בגלל משענת ראש

לכיסא המקורי של החיפושית ניתן להוסיף משענת ראש בפשטות אצל רפד בסביבות ה300 ש"ח לשתיהן לערך

ואולי אף להוסיף על הדרך קצת ולשדרג את המושבים המקוריים בספוג רענן או ריפוד וכו'

ולא לקחת הימור על ריתוך מסילות לא מיקצועי או שאר קומבינות + עלויות מיותרות

לדעתי זה שווה מניסיון שלי ושל אחרים שאני מכיר

פורסם

בגדול יש שתי אפשרויות.

האחת ,התאמה של כיסא מרכב חדש יותר ,זה כולל ריתוכים במסילות כדי להתאים ,אדם לא רציני יכול לעשות לך הרבה נזק,וזה פוגע במקוריות.

אם אתה בוחר בזה שים לב שאתה לוקח כיסא שהמשענת שלו מיועדת לרדת קדימה בשביל גישה לספסל אחורי, לא כל כיסא הוא כזה.

מקוריים,יש מקוריים עם משענת ,קשה מאוד למצוא כאלה למכירה, יש גם משענות תלבשות ,שגם מאוד נדיר למצוא.

לגבי הוספה של משענת לכיסא רגיל, לא ראיתי כזה, מעניין לראות.

בכל מקרה, בתפוז יש לנו פורום חיפושיות ,שם תוכל לשאול הכל ולקבל תשובות מעולות, יש מפגשים וטיולים ,יאללה תצטרף.

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

כמו כן הולך חזק גם מושבים של איביזה 3 דלתות, והונדה סיביק 3 דלתות.

הייתי בודק גם אופציה למושבים של יונדאי גטס 3 דלתות - זה לדעתי הכי חדש שאפשר להגיע אליו.

פורסם

לפעמים נראה לי שאני נמצא בפורום לשיפורי מכוניות ולא אספנות...:?

תורת היחסות, מיוחסת לאלברט איינשטיין. ההסבר, שלי!

לפני שאתה עונה "חרא" לשאלה, מה שלומך, חשוב רגע מה זה "חרא", בשביל בן אדם שסובל מעצירות!

פורסם

אציל יש של סובארו לגאסי או די אל .

הבעיה היא עם ידית האמברקס שקשה להרים בגלל הרוחב.

ובשביל זה שהגיב לי -אנדברייקס

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

• תוכן חדש...