Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6533 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני נוסע לחו"ל, ורוצה לחזור עם צמיגים (Pirelli, דגם ומידה שאין בארץ) במזוודה.

מבחינת מכס אין בעיה (הסכום מתחת 200$ לאדם).

יש למישהו ניסיון עם מצב שבבדיקת מכס לנוסעים הנכנסים יש צמיגים?

אפשר להכין מראש את טופס האישור ממשרד התחבורה, ולהראות במקום?

יש איזה מגבלות על היבוא (כמובן שהם חדשים, אבל לא יודע עדיין את תאריך הייצור המדויק)?

תודה לעוזרים

נפתלי

פורסם

נפתלי שלום ,

כל מידה המיוצרת באופן סידרתי ,ניתנת להזמנה אצל היבואן כדאי לבדוק אצלם עלויות ומועדי אספקה , ע''מ לחסוך את "הכאב ראש".

ומחו''ל תביא דברים יותר קלים ומענינים....:-)

הודי.

פורסם

אבא שלי הביא צמיגים מחו"ל בגודל 12 ברוחב וחתך שאין בארץ, לא היה עם זה בעייה

והיבואנים של הצמיגים לא ממש משתפים פעולה. הם מספרים סיפורים שהפסיקו לייצר את הצמיג וכל מיני חירטוטים.

Citroen C1 2017 ידנית (ליום יום) | Fiat Punto Cabrio 60s 1995 (לא ברור למה 😅)

פורסם
אבא שלי הביא צמיגים מחו"ל בגודל 12 ברוחב וחתך שאין בארץ, לא היה עם זה בעייה

והיבואנים של הצמיגים לא ממש משתפים פעולה. הם מספרים סיפורים שהפסיקו לייצר את הצמיג וכל מיני חירטוטים.

ליאור,

השאלה היא האם הוא פשוט עבר ולא הצהיר ולא ראו (ואז הוא יכול היה להביא כל דבר) או שהם ראו, ואפשרו לו להכניס ללא בעיה?

תודה

נפתלי

פורסם

לא אמורה להיות שום בעיה , אני מכיר אדם שקונה בכל נסיעה זוג צמיגי שטח לאופנוע ואין בעיות.

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
פורסם

לפני מספר חודשים הבאתי בטיסה מפראג 4 צמיגים לחבר לרכב האספנות שלו שלא הצליח להשיג בארץ עברתי במסלול הירוק כי הקניה היתה פחות מ 200$ עצרו אותי פקידי המכס הראתי להם את חשבונית הקניה עשו את החשבון ולאחר מספר דקות שחררו אותי

אבי

פורסם
לא אמורה להיות שום בעיה , אני מכיר אדם שקונה בכל נסיעה זוג צמיגי שטח לאופנוע ואין בעיות.

גם כאן- השאלה היא האם ראו את הצמיגים, ונתנו לו לעבור? איזה מסמכים הוא הציג? מה בדקו?

תודה

נפתלי

פורסם
גם כאן- השאלה היא האם ראו את הצמיגים, ונתנו לו לעבור? איזה מסמכים הוא הציג? מה בדקו?

תודה

נפתלי

ראו את כל ארבעת הצמיגים ברשותי היתה חשבונית מקור מספק צמיגים בפראג אשר אותה הראיתי למוכסים הם נכנסו למחשב כדי לחשב את השווי ב $ מאחר והחשבונית היתה בקרונות צכיות .כאשר ראו כי השווי ה$ של החשבונית הנו 186$ אמרו תודה ושחררו אותי.

פורסם
תודה לכל העונים!

נפתלי

מהיכן ה 200$ ?

האם לא מעבר ל 50$ מחוייבים במכס.

אני הבאתי במשלוח שני צמיגים שערכם פחות מ 200$ ושילמתי מכס + מע"מ מלא בעת שחרור הצמיגים מהמכס.

פורסם
מהיכן ה 200$ ?

האם לא מעבר ל 50$ מחוייבים במכס.

אני הבאתי במשלוח שני צמיגים שערכם פחות מ 200$ ושילמתי מכס + מע"מ מלא בעת שחרור הצמיגים מהמכס.

ענית בעצמך

במשלוח משלמים מעל 50$

במסלול האדום/ירוק מעל 200$

• תוכן חדש...