Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6537 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, קיבלתי במתנה מחבר BSA יפה, ואני רוצה להשמישו, במבט ובדיקה ראשונית המנוע מסתובב, יש ניצוץ בפלטינה, חסר קרבורטור, חוט לפלג, ויש כמה חוטים להחליף, צמיגים, כבלים בכושר 0, פנס קדמי.

לא ברור לי אם חסר קוייל, כי יש ניצוץ

אם ברשותכם חלקים ישנים, מחסן שעומד סגור כ30 שנה , ספרי הדרכה וכו, אשמח אם תשתפו, מה שאני הכי מחפש זה קרבורטור אמל, או לפחות מה הדגם הנכון לחיפוש באיביי.

דגם 500 סינגל, M20, מודל 52.

פורסם

"תתחדש".... היכן האופנוע נמצא? אני מכיר שני אנשים שמכירים את האופנוע הזה, לפרטי פרטים, אבל איני בטוח שהם מציצים בפורום הזה. אם האופנוע נמצא באזורינו, ראשון לציון, אשמח לשאול אותם אם יוכלו לעזור לך.

תורת היחסות, מיוחסת לאלברט איינשטיין. ההסבר, שלי!

לפני שאתה עונה "חרא" לשאלה, מה שלומך, חשוב רגע מה זה "חרא", בשביל בן אדם שסובל מעצירות!

פורסם

כנס לאתר הזה

כל המידע שתרצה נמצא שם,

בהורדות יש ספר רכב שלהם תוריד ותדפיס.

תתחדש..אחלה מתנה.

[CENTER][B]The only difference between a man and a boy [/B] [B]Is the size of the Ego and the price of The Toy[/B][/CENTER]

פורסם
"תתחדש".... היכן האופנוע נמצא? אני מכיר שני אנשים שמכירים את האופנוע הזה, לפרטי פרטים, אבל איני בטוח שהם מציצים בפורום הזה. אם האופנוע נמצא באזורינו, ראשון לציון, אשמח לשאול אותם אם יוכלו לעזור לך.

אני במושב ליד בן שמן

קפה ועוגה לאורחים מובטח...

פורסם
אגב, זה הקרבורטור שאתה צריך..

וואו:shock::multi::mm_smile::mm_yeah::onfire::beerchug:

תודה על המידע, חיפשתי באיביי ויש כמה, עכשיו לך תדע אם החלק תקין או דפוק...:roll:

פורסם

אין בקרבורטור הזה יותר מידיי דברים שיכולים להרס, הוא פשוט מההתחלה לא היה להיט:wink:

מה שכן לפני שאתה מגיע לאיי ביי , מציע שתעשה סיבוב בתל אביב ותבדוק אצל הח'ברה שמתסקעים עם BSAאים.

יכול להיות שזה יהיה זול ולא שווה את הכאב ראש...

[CENTER][B]The only difference between a man and a boy [/B] [B]Is the size of the Ego and the price of The Toy[/B][/CENTER]

פורסם

תתחדש !

נישמח מאוד לראות יומן שיפוץ מסודר, אני בטוח שאם וכאשר תנהל יומן כזה אתה רק תרוויח מהנושא (וגם אנחנו).

פורסם

הממ

בטח זה ימתין לחודשים עם R

חם מידי, ובמקביל יש גם פרוייקטון פשוט יותר של הווספה של נעורי, מודל 79,

ובעתיד לבטח יהיה יומן מסודר של שיפוץ הטריומף הרלד שחונה וממתינה לביתי שתגיע לגיל נהיגה ונסיון...

חוץ מזה, אני עובד על פרוייקט טנדר קראוון, מיטסובישי L200 קבינה אחת שיהפוך לקובת שינה ואוהל נוער על הגג, כך יהיה לי תירוץ להגיע לקמפינג עם דו"ג...8)

• תוכן חדש...