Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

זכרונות מהעבר (הספרינט)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6539 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז תקופה כבר שמכרתי אותה ולפני כחודש נעשתה גם העברת בעלות, כבר הספקתי לקנות ולהשבית 106 XSI והנה הגיע היום...

התחלתי שוב לחפש רכב, נכנס ליד שניה ותוך כדי החיפוש איך לא? אני לא מוכן לסרב לעצמי להציץ בדף של ''אלפא ספרינט'', והייתה שם אחת שגם נמצאת קרובה אליי במקום ואמרתי לעצמי שווה לראות אותה, מי יודע אולי ויש סיכוי ואני אקנה אותה (לא לדאוג הסוף של הסיפור הוא לא העברת בעלות מרגשת).

נסעתי לפ''ת לראות את הרכב, שחורה (כמו ששלי הייתה), מנוע 1.5 קרב' (הייתה לי 1.7), יד שניה (נשמע מדהים).

מסתכל על הרכב מבחוץ, חלודה פה, חלודה שם, פחות רציני, יותר רציני. הבעלים מגיע וישר אני פותח את הדלתות לראות את הקורות, הפלא הוא שהן במצב יחסית טוב למה שראיתי עד היום, גם החור בשטיח משמאל לקלאץ' איננו ועוד כמה מאפיינים לטובה ולרעה.

לוקח לה קצת זמן להניע, מחממים אותה טיפה (המנוע ממש לא מכוון) ויוצאים לדרך, אני מאוד מתרגש לאחר תקופה כה ארוכה שלא נהגתי על אחת! נסיעה קצרה, חריקה אופיינית בשני, צליל מהמם (מלבד האגזוז המגעיל שתקוע עליה ועושה בקפיירים).

לבן אדם אפילו יש שטר מכר של הרכב! כמה שזה הזוי!

בכל מקרה את הרכב הזה אני לא אקנה, לאחר שעליתי על AX ספורט משופרת (שגם ראיתי לקניה) פשוט אמרתי שכל הגוש חלודה הזה לא שווה את ההתעסקות בו כרגע (מילא לא הייתי בצבא אז לא הייתי חושב פעמיים אבל בצבא? ספרינט? לא יילך... יגמר רע שוב פעם).

הורדתי את עצמי מהעניין אבל את הספרינט שלי, שהייתה לי וכ''כ ריגשה אותי כרכב ראשון אני לא אשכח אף פעם! אין לי מושג מה יש לרכב הזה אבל אפילו כשהוא חצי מתפרק הוא מצליח להקסים אותך ולרגע, ההגיון שלך יוצא להפסקה והלב זועק תקנה אותה למרות כל המינוסים.

המחיר שלה לעומת דברים עם פחות חלודה שאפשר להביא היום טיפה מוגזם אך הייחודיות שמורה רק לה!

יום יבוא ואני אהיה בעלים של אחת יפהפיה... ועד אז...

רק רציתי לחלוק איתכם את החוויה של הרכב ושל הגעגוע!

(ומי שעניין אותו הרכב הספציפי אז שייכנס ליד 2, הרכב במצב לא רע בכלל, למרות הבעלים הלא כ''כ קשור לתחום).

שיהיה לכולם לילה טוב!

עמית.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

כרגע לא ידוע... זה רכב של מישהו שאני מכיר והמנוע בה נלקח מה XSI שלי ועבר שיפוץ (1.4) ושיפור קל (קמשפט, פורטינג, יחס דחיסה, פילטר וצ'יפ), שיפורי מתלים ובלמים ועוד.

הרכב נוסע יותר טוב מראלי דור 2 מקורית ומתוחזקת היטב ועוצר בהרבה יותר טוב.

נראה מה יהיה... בכל מקרה זה לא הרעיון של הנושא :) תודה על ההתעניינות.

עמית.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

• תוכן חדש...