Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Classic Car Run צפון אנגליה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6539 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

השתתפתי אתמול באירוע מקומי שכלל כ-40 מכוניות. נסיעה בכבישי ה-NORTH YORKSHIRE MOORS ע"פ כ-100 מייל סה"כ. עצירה לצהריים בחזית אחוזה שבעליה מארח את האירוע כל שנה. האירוע אורגן ע"י בעליו של האוסטין 7 ואשתו שעיסוקם השכרת קלאסיות (PRE WAR) לימי חתונה.

השתתפתי עם הפיאט דינו שלי שעל אף (או בזכות) מנועה האקזוטי הביאה והחזירה אותנו הביתה בשלום. נצמדתי אל כריס (מזכיר מועדון פיאט בצפון יורקשייר) בפיאט סופר סטרדה קבריו (ריטמו בישראל למרות שאני לא חושב שהגיעה לארץ גרסת גג נפתח), שכן הוא משתתף כל שנה.

רוב כלי הרכב היו מייצור מקומי MG , יגואר, פורד אסקורט מכמה דורות (אחת מהן מכונית ראלי עם מנוע רובר V8 3500), קורטינה מכמה דורות, רליאנט סקימיטר, טריומף דולומיט ו-STAG וכו' הפתיעו (אותי בנוכחותן) שלושה מכוניות מסוג GINETTA ובנטלי אחת מרשימה ביותר.

לשם שינוי לא ירד גשם ואף יצאה השמש מידי פעם.

צרפתי כמה תמונות להנאתכם.

בהזדמנות זו אציג את עצמי - שמי גדי ואני עובד בבית מלאכה המתמחה בשחזור כל סוגי הקלאסיות מארץ המגף.

IMGP6850.jpg

IMGP6849.jpg

IMGP6845.jpg

IMGP6834.jpg

IMGP6835.jpg

IMGP6843.jpg

IMGP6842.jpg

פורסם

בהזדמנות זו אציג את עצמי - שמי גדי ואני עובד בבית מלאכה המתמחה בשחזור כל סוגי הקלאסיות מארץ המגף.

יופי של עיסוק מצאת.:-)

ברוכים הבאים

ישי

" בוא ניסע, ניתן למחלה לעבוד, נחזור עם מיכל ריק " . בגעגוע לישראל ז"ל

פורסם

ברוך הבא לפורום,

יש לך כנראה את העיסוק הכי מגניב ומעניין, אבל לא הבנתי, אתה עובד באנגליה או באיטליה ?

תגיד מה זה הרכב הכחול ליד האלפא ספיידר ? ניראה בזוית הזו כמו קפרי.

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

פורסם

ברוך הבא ! הם אולי מחפשים עובדים .....מבחינתי אתה נמצא בגן עדן .

העם נוכל להעזר בך בהשגת חלקים באנגליה (אני בטוח שיש עוד כמה חובבי אנגליות ואיטלקיות שיצטרפו לשאלה)

תודה על השיתוף.

דורון

פורד אסקורט ‏‎Mexico MK1 RS ,

• תוכן חדש...