Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6540 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה: עובדת איתי מישהיא, שיש לה חיפושית 79'. אני עוד לא ראיתי אותה, היא טוענת, שהיא מסודרת. (זה רכב יומיומי שלה). בעתיד הקרוב היא כנראה מעוניינת למכור. אז, השאלה: האם לעשות אותה "אספנות", או שעדיף למכור אותה "ככה"? -אני הצעתי לה להמתין עם האספנות, כי אולי דווקא מישהו ירצה את האוטו ליומיום. מה דעתכם? (מן הסתם- אפשר יהיה להפוך אותה ל"אספנות" בתחילת 09). אגב, כמה אמור להיות שווה דבר כזה בערך (בהנחה, שהאוטו אכן "מסודר" ונראה בסדר)

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

תמיד תוכל להפוך לאספנות קשה יותר להחזיר לאחור...הביטוח יותר זול במקרה של האספנות, אבל אז קיימת מגבלת השעות.

יהיו כאלה שיעדיפו לשלם קצת יותר ביטוח ולדלג על מגבלה זו ויהיו אחרים שלא...

לאופי שימוש הבעלים העתידיים יהיה משמעות גדולה.

אישית אני חושב שעדיף לא להפוך לאספנות והערך של רכב כזה גדול יותר בגלל שיותר ויותר נדיר למצוא רכב אספנות ללא המגבלה!-רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

ספר את זה לכל אותם מוכרי וולוו\חיפושית וכיוב' מודל ~1976 שרושמים במודעה באתר "יד-2" בהתרגשות "רשיון אספנות !!!!!!!!" ומבקשים 15,000 ש"ח, בלי קשר למה שהם מוכרים ולמצבו.

הרי כתוב על לוחית הרישוי "רכב אספנות", אז זה בטח שווה המון כסף... :-)

פורסם

בדיוק! זה בדיוק, מה שהסברתי לבעלת הרכב (אין לה מושג, מן הסתם)- ש"אספנות" לא רק, שלא מוסיפה לערך הרכב, אלא במיקרים המסויימים עלולה גם להוריד! היא בכל מיקרה כנראה תרצה למכור עוד מעט, אז, עדיף, שאת הקצת הזמן, עדיין תשאיר את האוטו "ככה"!

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

שאלת בכמה למכור.

כמובן שכמו שאתה יודע מחירון ממש אין .

בגדול השנתונים האלו שווים פחות ,כי הם מיוצרים במקסיקו ,הפח פחות עבה והאיכות היא לא גרמנית.

בגדול מחירים נעים מ4000/5000 לרכבים לפני שיפוץ (לפעמים פחות) ועד עשרות אלפים למשופצות ברמה גבוהה.

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

זה מה, שגם אני אמרתי לה. שוב- אני לא ראיתי עדיין את האוטו, אני מאמין, שהוא ברצה "יומיומית"...

• תוכן חדש...