Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה בנושא אי ביי (מרגיז)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6543 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קניתי מאיזה מוכר כמה פריטים שאלתי לפני הרכישה כמה יעלה משלוח לארץ

לאחר הזכיה הוא מסר לי את פרטי הבנק והחשבון כדי לעשות העברה בנקאית

היום הוא שלח לי מייל שהוא טעה בסכום המשלוח וביקש שאשלח עוד 19 יורו

או שיחזיר את הכסף

עכשיו אני שואל אם אני עושה העברה נוספת יש לי 28 דולר עמלות בנוסף ל 19 יורו

עם אני מבקש שילח לי את הכסף חזרה אני יכול לדרוש שיוסיף את עלות העברה 28 דולר?

או שזה בעיה שלו והוא חייב לשלוח לי ?

חבר צוות פיברקלאב טוב כלב חבר מחבר כלב מיצר צינורות ברקס ממתכת 0522790303

פורסם

היי אריה,

מכיוון שכל ההתכתבות ביניכם נעשתה דרך אי. ביי, (אני מקווה)

הרי היא מתועדת.

פנה אליו וטען כי במסרים הקודמים שנשלחו

ישנה עילה ודאית לביטול העיסקה בגלל תשלום מופרז של משלוח,

בקש ממנו לבדוק שנית עליות משלוח ולא תפנה להנהלת האתר בטענה

שהוא מבקש תשלום נוסף בניגוד למדיניות האתר.

אני מאמין שהוא יתרצה ויחזור בו.

בהצלחה

גידי אשכנזי נפטר בנובמבר 2011. יהי זכרו ברוך

..........................................

גידי אשכנזי - אתר הבית www.gidiashkenazi.com

ומשהו על הגברת:

http://sport.nana10.co.il/Article/?ArticleID=559554

פורסם

הוא לא מקבל פייפאל רק העברה בנקאית

חבר צוות פיברקלאב טוב כלב חבר מחבר כלב מיצר צינורות ברקס ממתכת 0522790303

פורסם

קרה לי לפני כמה שנים אותו המיקרה בערך: מישהו, שקניתי ממנו ספר היינס, וכמובן, סגרתי איתו את כל הפרטים של התשלום (העברה בנקאית דרך BIDPAY, שאז היה קיים), הוא בפרוש אמר לי, שזה בסדר. ואחרי, שכבר שילמתי לו- פתאום הוא שולח לי הודעה, שלא מתאים לו, כי, לדבריו, הוא צריך לשלם עמלת משיכה בבנק! אז, שלחתי לו תשובה מפורטת, שהוא בעצמו הסכים להכל לפני ביצוע העסקה, ואי לכך, הבעיה היא שלו בלבד! וזה עבד- קיבלתי התנצלות, וספר תוך שבוע! מבלי אפילו לאיים בתלונה לאי-ביי!

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

כמובן אתה יכול לדרוש את ביטול העיסקה והחזר הכסף. אבל אם מדובר בחלקים עבור רכב אספנות, לעיתים הם נדירים ועדיף לך לשלם.

אם אתה מסכים לשלם את ה-19 אירו וחבל לך לפוצץ את כל העיסקה, והדבר היחיד שמבאס אותך זה עלויות ההעברה הבנקאית תציע לו לשלוח שטר של 20 אירו בדואר רשום.

כשקניתי דשבורד והייתי חייב לקבל אותו דחוף בזמן שהייתי באירופה, גם שילמתי בהעברה בנקאית כי אף אחד לא מכר עם פייפל. אז התברר שהבנק הגרמני גילח 7 אירו מההעברה והמוכר דרש שאוסיף אותם. מאחר וכמו שאמרת העברה נוספת היתה עולה הרבה יותר וגם לא מספיקה להגיע בזמן, הצעתי לו שאשלח שטר בדואר רשום והוא הסכים.

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם

מכיוון שהתשלום לא היה באמצעות paypal

לא מבוטח,

אם זאת רוב המוכרים לא רוצים תלונה ל ebay ולכן מומלץ לסגור על פשרת ביניים מהירה.

מי שנוסע על

ביודיזל

לא משתולל כל פעם שמחירי הדלק משתנים

• תוכן חדש...