Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6535 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

אחד הדברים היפים יותר ברכב בכלל וברכב ישן בפרט זהו ציפוי הניקל

רציתי לדעת האם אפשר לעשות ציפוי ניקל לחלקים לבד בבית

האם מישהו עשה כבר ואיך זה יוצא

ליפני הרבה שנים התעניינתי בדבר

וגיליתי שצריך קודם לצפות בנחושת ואחר כך בניקל וכל התבליך נקרא אלקטרוליזה

ציפוי ע"י חשמל

אשר טובלים באמבטיה גדולה עם חומצות למיניהם

מישהו יודע איך?

"היה מקדים בשלום כל אדם, והיה זנב לאריות ואל תהיה ראש לשועלים". "אל תהיה בז לכל אדם, ואל תהיה מפליג לכל-דבר שאין לך אדם שאין לו שעה ואין לך דבר שאין לו מקום." חז"ל.

פורסם

כמה שאני יודע, קיימות מדבקות ניקל שאפשר לשים על החלקים. ניראה כמו מקורי.

ישנם גם קיטים מוכנים.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
כמה שאני יודע, קיימות מדבקות ניקל שאפשר לשים על החלקים. ניראה כמו מקורי.

ישנם גם קיטים מוכנים.

תודה רעיון נחמד,

אבל אשמור אותו כפיתרון אחרון (לא אישי) אני מקווה שבכול זאת אני יצליח ליצור ניקל לבד

בעזרת מידע ודיונים.

ושכולם יוכלו לעשות ניקל כאוות נפשם בבית.

"היה מקדים בשלום כל אדם, והיה זנב לאריות ואל תהיה ראש לשועלים". "אל תהיה בז לכל אדם, ואל תהיה מפליג לכל-דבר שאין לך אדם שאין לו שעה ואין לך דבר שאין לו מקום." חז"ל.

פורסם
תודה רעיון נחמד,

אבל אשמור אותו כפיתרון אחרון (לא אישי) אני מקווה שבכול זאת אני יצליח ליצור ניקל לבד

בעזרת מידע ודיונים.

ושכולם יוכלו לעשות ניקל כאוות נפשם בבית.

אני חושב שהקישור של ליאור עונה על מה שרצית.

חבר מועדון 13925

בתהליך שיפוץ של גולף קבריולט:lol:

פורסם
חברה שמוכרת קיטים לכמעט כל דבר... עם כמעט כל דבר....

http://www.caswellplating.com/kits/

עושה רושם שהאתר מרשים

אך האם ישנם אתרים ישראלים או מקומות בארץ

שניתן ליקנות ולא בחו"ל?

אני מעדיף לא ליקנות וירטואלי וליקנות ממקום שאני יכול להגיע אליו

פיזית.

ועדין חסרים לי פרטים של ההליך.

פורסם
איך באמת נגמר העניין אז?

מישהו רכש את המכשיר, או ראה אותו?

אני יצרתי קשר עם הבחור לפני כחודש. המכשיר לא נמכר והוא רוצה 6K ש"ח אם אני לא טועה.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

בחיפה היה רופא ששיפץ בשעתו אלפא ג'וליטה (שעידן אצלן) והוא סיפר לי שעשה את ציפוי הניקל לבד ולטענתו זו ממש לא עבודה קשה.

שלמה דן גדרון

פורסם
בחיפה היה רופא ששיפץ בשעתו אלפא ג'וליטה (שעידן אצלן) והוא סיפר לי שעשה את ציפוי הניקל לבד ולטענתו זו ממש לא עבודה קשה.

אני זוכר את הרכב הזה... והרופא הזה... מדובר על לפני הרבה שנים, אני זוכר שהוא היה מגיע בכל פעם למפגש זה או אחר ומראה עוד חלק ציפה בניקל (סופית האגזוז, לדוגמא)...

חלומות נועדו להתגשם

http://www.BackOnTwo.com

פורסם
יש ספריי ניקל של יעקובי מישהו התנסה בזה? ויכול לספר קצת על התהליך והתוצאות, רוצה לשפץ את הסבל של סופי!-רן

מבחינת מראה הניקל, בסולם של 1-10 הייתי נותן לו 7. מבחינת עמידות במזג אוויר, 3...

עכשיו תחליט אם ככה אתה רוצה שהסבל של סופי יראה :lol:

חלומות נועדו להתגשם

http://www.BackOnTwo.com

פורסם
מבחינת מראה הניקל, בסולם של 1-10 הייתי נותן לו 7. מבחינת עמידות במזג אוויר, 3...

עכשיו תחליט אם ככה אתה רוצה שהסבל של סופי יראה :lol:

אז אין ברירה ליאור ישלח אליך קומפלט לשיחזור....רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

• תוכן חדש...