Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6544 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חבר'ה,

אני מעוניין לשפץ ווספה ישן ובכן ביד 2 לא מצאתי דברים מעניינים אני לא יודע איפה לחפש לקנות.

מעוניין לשפץ אותו השאלה שלי בערך מה העלויות של שיפוץ,

ומאיפה אפשר למצוא דברים ישנים במיוחד ונדירים?

תודה לכם ולילה טוב

אבישי.

פורסם

אתה בטוח שחיפשת היטב?

כרגע מפורסמות ביד 2 בשני מדורים:

1. מיוחדים-אספנות

2. קטנועים-פיאגו-וספה

כ-7 וספות אספנות לפני שיפוץ ועוד כ-3 משופצות

המחירים המבוקשים נעים בין 2500 ל-8000 שקלים ללא משופצות

ובערך 13000-20000 שקלים למשופצות.

כמו כן חפש ב- www.classiccar.co.il

תחת לוח מודעות -אופנועים למכירה.

תעשה חיפוש בפורום ותראה במה כרוך שיפוץ. יש מספיק אנשים פה ששיפצו וספה בעבר וישנם לפחות עוד שני אנשים שמשפצים כרגע וספה, חפש במודעות של הימים האחרונים.

כמו כן חפש בגוגל את מועדון הוספות הישראלי.

פורסם

יש לי וספה gl 150 סמ"ק שנת 63 שהתחלתי לשפץ וכמעט סימתי

התחלתי ללימוד ליפני שנה ומאז הווספה עומדת מכוסה בנילונים מאחורי הבית שלי הוספה עברה פרוק ניקוי חול פחחות וצבע תכלת פנינה מבריק והורכבה מחדש כמובן הוחלפו כל הכבלים לחדשים יש קלאץ חדש וכו... נישאר לסדר ריפוד לכיסא צמת חשמל פנס קדמי וספידומטר הווספה מניעה,

בצמת חשמל צריך לסדר רק את שאר הדברים כמו אורות וצופר

אם אתה מעוניין צור קשר

מאיר 0509006257

פורסם

את האמת אני מחפש משהו מכוסח להפוך אותו לדנדש זה לא הכיף שלי הכיף שלי זה מכוניות אספנות

אבל כמובן שאי אפשר להתחיל מגדול לכן אני אתחיל מווספה ואמשיך בדרך,

תודה לכולם יצרתי קשר עם כמה חבר'ה מהאיזור שמבינים בעניין קיבלתי הסברים מפורטים ובקרוב תצפו..

תודה רבה שוב פעם.

• תוכן חדש...