Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6545 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אומנם זה לא למכונית קלאסית אבל אני בטוח שאנשים פה מבינים יותר לגבי יבוא חלקים ולכן אני שואל פה.

קניתי פנסים אחוריים והם הגיעו אחרי שאבא שלי נסע כבר ואני חסר סבלנות ואין לי כוח לחכות עוד חודשיים כדי שהוא יביא את זה בסיבוב הבא.

אמורה להשלח לארץ מכונה מסויימת מארה"ב גם ככה והוא אומר שהוא יכול להכניס לארגז את הפנסים השאלה היא אם יבדקו במקרה במכס את החבילה ויראו שיש פנסים בפנים, כמה תוספת אם בכלל אני יצטרך לשלם.

1969 Pontiac Firebird

:twisted:

בעבר:Honda Civic Type R, Renault Clio Sport, Peugeot 106 Rallye

פורסם

אוקיי מניסיון שלי ( אני מייבא המון המון חלקים כל חודש ומשלם המון המון מיסים עליהם ) כשאתה מגיע למכס לאסוף את החבילה אתה צריך להציג רישיון הרכב לו אתה מייבא את הפנסים למוכס, לאחר שזה וידא שהרכב הוא אכן הרכב האמור הוא נותן לך תצלום של הפנס

אתה צריך לגשת עם התצלום למשרד התחבורה , שם בודק בטיחות בוחן את התצלום ורואה לפי המצב רוח שלו אם הוא רוצה לאשר לך את הכנסתו לארץ או לא .

זהו ניסיוני המר עם המכס ומשרד התחבורה .

אתה משלם עליו מע"מ , דמי איחסון , ומס מחשב (אין לי מושג מהו מס מחשב )

לפי עלות המוצר + דמי המשלוח .

אם אתה חייל בהצגת חוגר אתה פטור ממכס עד 50 $

פורסם

קיצר הם יגיעו בדרך העוקפת, במזוודה.

יותר זול ופחות בילבול מוח, לתומי חשבתי שאולי זה לא יהיה סיפור לייבא פנסים בדרך המקובלת.

1969 Pontiac Firebird

:twisted:

בעבר:Honda Civic Type R, Renault Clio Sport, Peugeot 106 Rallye

פורסם
קיצר הם יגיעו בדרך העוקפת, במזוודה.

יותר זול ופחות בילבול מוח, לתומי חשבתי שאולי זה לא יהיה סיפור לייבא פנסים בדרך המקובלת.

כאמור, זה לא סיפור, כל עוד שהפנסים עומדים בתקן.

חלומות נועדו להתגשם

http://www.BackOnTwo.com

פורסם

לא סיפור בכלל , רק תשאל את המוכר איזה תקן יש להם.

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
  • תוכן חדש...