Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6544 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לחברי הפורום,

לפני הרבה שנים התגלגלה אלינו למשק משאית דוג' D400 (אם אינני טועה).

איני יודע מאיפה רכש אבי את המשאית הזו, גם הוא לא זוכר, ואין ניירת.

וכבר שרכש אותה לא היה לה טסט.

לאחרונה התחלנו לעשות סדר פה בחצר, ותהינו מה לעשות במשאית הזו.

פתחתי את מכסה המנוע שלה..

אני מוכן "לשים כסף" שלא יהיה קשה להתניע את הבהמה הזו :twisted:

שאלתי אליכם:

יש דרך כלשהי להעביר בעלות על רכב שכזה? במטרה לשקם ולהחזירו לכביש.

האם ניתן לאתר איכשהו את הבעלים וכך לעשות העברת בעלות?

כאמור אין לי שום ניירת או פרט על הבעלים.

אשמח להכוונה.

תודה!

פורסם

אין דרך חוקית לאתר בעל רכב לפי מס' רישוי, מנוע, שילדה וכו'. יש קומבינות. כדי להעביר בעלות תצטרך להגיע לבעלים. במידה והבעלים שעל שמו רשום הרכב כבר אינו בין החיים זו כבר בעיה הרבה יותר גדולה.

פורסם

הבנתי.

סבירות גבוהה שהבעלים הקודם הוא חברה, שכן זה משאית.

בכל מקרה, קומבינות למניהם בעולם הרכב אין לי לצערי..

תכל'ס, חבל לשלוח את המפלצת הזו למיחזור כברזל.

הרבה תודה בכל מקרה!

פורסם
הבנתי.

סבירות גבוהה שהבעלים הקודם הוא חברה, שכן זה משאית.

בכל מקרה, קומבינות למניהם בעולם הרכב אין לי לצערי..

תכל'ס, חבל לשלוח את המפלצת הזו למיחזור כברזל.

הרבה תודה בכל מקרה!

אפשר תמונות של הרכב ?

איזה מנוע יש בפנים ?

פורסם
אפשר תמונות של הרכב ?

איזה מנוע יש בפנים ?

אני יכול להגיד לך, שסביר להניח, שיש שם מנוע 6 טורי של דודג', 3300 או 3700, אני לא ממש זוכר. רוב ה-"D" באו עם המנוע הזה, היחידי, שהיה "יוצא מן הכלל"- D600, שבא עם V8 או עם דיזל.

אגב, ממש לא חובה, שהמשאית בבעלות החברה- כל המשאיות שלי, למשל, מלבד אחת- היו בבעלות "פרטית"! הרבה בעלי החברות הקטנות רושמים את הרכבים על שמם. בהצלחה בחיפושים, בעיקרון D400 מתאימה להפיכה ל"אספנות" לפי החוק, ככה, שאם אכן תמצא את הבעלים- לא צריכה להיות בעיה עקרונית להחזירה לכביש! מספר לפחות יש לך?

מחכים לתמונות!:-)

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

אגב, לראות את הדגם של המשאיות האלה אפשר: א. כתוב בד"כ על הכנפיים (מספרים מ-100 ועד 600).

ב. גודל- כמובן, שהכי קטן- זה טנדר 100, 200, 300 כבר מתחיל להיות דומה למשאית (בא בד"כ עם הארגז "כמו משאית", אבל קטן), 400- כבר משאית קטנה, 500- משאית בינונית, ו-600- משאית גדולה, במושגים של אז לפחות- אורך כ-8 מטר, וגלגלים גדולים.

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

• תוכן חדש...