Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6324 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי גלדיאטור ג'יפ שרשום לו ברישיון 1979 ז"א שבינואר הקרוב אני אוכל לרשום אותו כאספנות?

אם כן האם מישהו יכול לתת לי פרטים נוספים על הפרוצדורה

כמו כן האם למישהו יש פתרונות לתקלה של הקלאץ?

ואם מישהו יודע את המידה העדכנית של הצמיג שלו אני אשמח לדעת ברישיון כתוב 950-16 אני מניח שזה 9.50-16

על מנת שאוכל להעלות אותו על הכביש תודה

צפצף וסע

פורסם

המוסך שמטפל פלוס מכירת חלקי חילוף זה מוסך דלק חמיס.

נימצא צמוד למישרד הרישוי בחולון.

פורסם

התהליך לרישום אספנות - ניגש בעל הרכב למשרד הרישוי ומבקש לשנות את סטטוס הרכב לאספנות(זה הכל).

לידיעתך, השינוי הוא חד-כיווני ולא ניתן להפיכה. יש לתת שימת לב שאם הרכב לא בצע מס' שנים טסט(מעל שנתיים), לא יופיע ב"תנאים והגבלות" - חייב מעבדה מוסמכת. רכב אספנות פטור מעלוקה זו.

פורסם
יש לי גלדיאטור ג'יפ שרשום לו ברישיון 1979 ז"א שבינואר הקרוב אני אוכל לרשום אותו כאספנות?

אם כן האם מישהו יכול לתת לי פרטים נוספים על הפרוצדורה

כמו כן האם למישהו יש פתרונות לתקלה של הקלאץ?

ואם מישהו יודע את המידה העדכנית של הצמיג שלו אני אשמח לדעת ברישיון כתוב 950-16 אני מניח שזה 9.50-16

על מנת שאוכל להעלות אותו על הכביש תודה

ראשית העם אתה רוצה למכור

שנית גש למוסך דרך השטח בשפיים אני בטוח שיעזרו לך

שלישית גש למשרד הרישוי בזמן המתאים (30 שנה ) ותבקש להפוך את הרכב לאספנות 5 דקות לאחר מכן סיימת את התהליך.

דורון

פורד אסקורט ‏‎Mexico MK1 RS ,

פורסם
גלדיאטור היה חרא ג'יפ-טנדר ועדיין אני מפנטז עליו לפעמים... אם יש כמה אנשים שעדיין זוכרים מה זה גלדיאטור - חפש אותם בג'יפולוג.

http://www.jeepolog.com/forums/index.php

אם אני לא טועה, הבחור כבר ביקר בג'יפולוג, אבל בשל גסות הרוח שלו, הועף משם.

שלחת פקס למשרד ממשלתי ואתה רוצה שיענו לך? אתה עולה חדש? אתה לא מכיר איך דברים עובדים פה?
פורסם

לידיעתך, חלק מהגולשים בפורום זה גולשים גם בפורומים אחרים(כןלל ג'יפולוג). אז אל תכליל ותקטלג אנשים.

(אגב, את החסימה קבלת בזכות).

פורסם

שלום היום הבאתי את הרכב הביתה סידרתי לו מקום והרבה מקום מסביב לעבודה וכלים יש

מישהו יכול להגיד לי מה סד"פ (סדר פעולות) בסיסי שכדאי לעשות אולי מנסיון ?

הרכב עמד במכולה בערך 10 שנים

מישהו יודע איזה משאבת הגה מתאימה לגלדיאטור או אולי איפה אפשר להשיג לרכוש תקינה חדשה עדיף כדי לא להתעסק בהמשך

צפצף וסע

פורסם

אחד מהטנדרים האהובים עליי! בהצלחה!

דבר ראשון- תנקה בייסודיות מערכת דלק- כלומר: מיכל, צינורות, פילטרים (להחליף, כמובן), הכל! כמובן, שתוציא את כל מה שנשאר, אם נשאר, במיכל, ותנקה עם הדלק החדש!

אחרי זה- תתחיל לעבוד על המנוע: תבדוק, האם בכלל מסתובב (ביד, כשפלגים בחוץ), תחליף את השמן הישן, תחליף את הפילטר שמן, תשפוך קצת שמן, או לפחות WD40 לתוך החורים של הפלגים (בעצם- תעשה את זה עוד לפני, שאתה מנסה לסובב את המנוע, ותמתין זמן-מה). אחרי, שווידית, שמנוע מסתובב חופשי- תשים פלגים חדשים, תבדוק חשמל, כמובן, שיש לך ניצוץ, ובהצלחה בהתנעה!:-)

אחרי זה כבר תתחיל להתעסק בדברים האחרים, הרשימה עוד ארוכה...

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם
אם אני לא טועה, הבחור כבר ביקר בג'יפולוג, אבל בשל גסות הרוח שלו, הועף משם.

ומנהל הפורום הזה קרא את הפנינים בפורום ההוא ומקווה שמר גלדיאטור יתבטא כאן אחרת.

בני, מנהל פורום אספנות

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם

אני לא אוהב ששונאים אותי חחח

אני אתנהג יפה מבטיח חחח

אני רשום פה מ2004 אמנם לא כתבתי הרבה אבל בעיות בטח שלא עשיתי חחח

אמממ את הקרטר ניקזתי

את מיכל הדלק יש בעיה לנקז כי אין לו חור או בורג

גריל חדש יתקבל ויתוגמל בהתאם למי שיש זה הזמןןןן

שמנים חדשים שמתי בכל המכלולים

המנוע מסתובב ללא בעיה

מצבר אני מקווה שאביא מחר ואראה אם הוא יגיב לחיזורי

פלגים - יש לי פלגים חדשים אך אם אכניס אותם במקום אלו הנמצאים כרגע לדעתי החדשים יבלטו יותר פנימה ואני מפחד שהבוכנה תפגע מכך מישהו מכיר אם זה הגיוני?

חוטי הצתב חדשים שמתי

מישהו יודע איפה אפשר למצוא מיכלי מים לצורך העניין לרדיאטור והווישרים[

או פשוט למצוא משהו קרוב בחנות רכב ולסתום את ה"יציאות" המיותרות עם אפוקסי?

למי שיש עוד רעיונות זה רק טוב

אני מתעסק איתו בכל הזדמנות שיש לי בתקווה להכין אותו פיקס עד ינואר לטסט ולרישוי האספנות

אגב מי שיכול לתת לי פרטים על מגבלות תנועה של אספנות אודה לו

חוף

צפצף וסע

פורסם

לגבי הפלגים זה הגיוני מאוד, יש עשרות סוגי פלגים הנבדלים באורך וברוחב ההברגה, בטמפ' העבודה ועוד. יש לקנות פלגים לפי הקוד המוטבע על הפלג הקיים, במידה ואתה לא בטוח, אני בטוח שמישהו כאן יודע מה קוד הפלאג של הגלדיאטור.

לגבי מיכלי מים וכו', לחבר ג'יפולוג בשם טל חסיד היה גלדיאטור למכירה לפירוק, תנסה ליצור איתו קשר ולברר מה עלה בגורלו.

מכיוון שהפורום הוא בעיברית, לידיעתך המילה "חחח" לא מופיעה במילון העברי. כתוב בעברית תקינה ללא "אמממ" ו"הזמןןןן" אם אתה לא רוצה להתעסק עם בני. :twisted:

• תוכן חדש...