Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6451 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הבוקר, בשעה 10:00, התקיים טכס פתיחת הקטע הדרומי ביותר של כביש 6. החיבור בין כביש 6 לכביש הישן, נקרא מחלף מאחז, על שם חורבת מאחז, שהיתה נקודה שעליה נלחמו בחירוף נפש, כמה פעמים, על מנת לשלוט בדרך לנגב. את גזירת הסרט, עשו חמשת הג'יפים של מועדון, כשעליהם רכובים שאול מופז, ישעיהו גביש, מנכ"ל כביש 6 , לוחמים מהפלמ"ח ואחמ"ים נוספים.

תורת היחסות, מיוחסת לאלברט איינשטיין. ההסבר, שלי!

לפני שאתה עונה "חרא" לשאלה, מה שלומך, חשוב רגע מה זה "חרא", בשביל בן אדם שסובל מעצירות!

פורסם

היה אירוע מרגש מאד. המיפגש עם לוחמי הפלמ"ח שלחמו ממש במקום הזה היה מרגש. יפה עשו מי שהישכילו לחבר את העבר

ואת ההוה.

היצוג של המועדון היה מרשים ומכובד. בחו"ל המועד סוכות במיסגרת ארועי נגב 48 מתוכננים עוד כמה ארועים של שיחזור קרבות

על שיחרור הנגב, ואנחנו בוודאי היה גם שם.

אריה

טקס פתיחת כביש 5 061.jpg

טקס פתיחת כביש 5 064.jpg

טקס פתיחת כביש 5 076.jpg

פורסם

על הג'יפ יושבים לצידי שר התחבורה שאול מופז, מאחוריו האלוף במילואים ישעיהו גביש ולצידו מנכל חוצה ישראל יהודה כהן

טכס פתיחת מחלף מאחז בכביש 6.jpg

לפני שאתה עונה "חרא" לשאלה, מה שלומך, חשוב רגע מה זה "חרא", בשביל בן אדם שסובל מעצירות!

פורסם

היי דורון,

באותה הזדמנות יכולת לזרוק לכבוד השר מופז

כמה ''מילים חמות'' על עמדה 1 בחולון....

חוצמזה יפה מאוד,

כבוד למועדון!

גידי אשכנזי נפטר בנובמבר 2011. יהי זכרו ברוך

..........................................

גידי אשכנזי - אתר הבית www.gidiashkenazi.com

ומשהו על הגברת:

http://sport.nana10.co.il/Article/?ArticleID=559554

פורסם

דורון

יש תמונה גדולה יותר ?

יפה מאוד

פורסם

הקטע הדרומי ביותר, זה שנפתח היום, מגיע עד כמה קילומטרים מצפון לצומת קמה.

פורסם

רק בשביל להאיר כמה ענינים. נתבקשנו, באופן פרטי, על ידי המועדון ללוחמים הותיקים בנגב ועמותת נגב 48, להביא כמה ג'יפים, בצבע צבאי, לטקס פתיחת הכביש. הקשר נוצר דרך בעל ג'יפ צבאי מראשון לציון, שאינו חבר מועדון, אשר התבקש לארגן כמה ג'יפים לטקס. המועדון לא היה בתמונה, אך "ניצלנו" את ההזדמנות בשביל פרסום המועדון והעלעת קרנו בציבור.

בחדשות של ערוץ 1, שידרו כתבה של כמה שניות על פתיחת הכביש. שידור חוזר הערב, בערוץ 33 בשעה 23:10.

תמונות, לצערי, אין לי, מעבר לתמונה מהאינטרנט, מאחר ולא יכולתי לצלם וגם לנהוג.....

פורסם

כרקע מקדים לתגובות על פתיחת חלקו הדרומי של כביש 6:

לפני כ- 3 שבועות פנה ל מתניה ואלי, טלפונית עודד זלצר המתגורר בבאר שבע ושירת בקום המדינה בפלמח-ים והוא מנהל בביתו הפרטי מוזיאון מעניין של כלי נשק מתקופת קום המדינה.

פניתו היתה לעזרה של מס. ג'יפים שיוכלו לייצג את התקופה,כייון שלפתיחת כביש-6 המסתיים לעת עתה בחירבת מאחז,רצו המארגנים בשילוב של עודד זלצר ויעקב בלפר(בגלל המיקום) את אירועי נגב 48 בניצוחה של מועצה איזורית נגב.

בפגישה שקיימנו עם השניים הבענו נכונות לעזור למשוגעים לדבר, ולמצוא מס. מתנדבים שיבואו עם הג'יפים שלהם להשתתף בהצגה,ועל כך תודה ל: אילן יוחנן,אריק תאומים,יהודה שחם,ודורון סגל.

במעמד זה,למרות שהשתתפנו באירוע באופן פרטי ולא מטעם מועדון ה-5 ,ניצלנו את ההזדמנות ודרשנו להציב על הרכבים(בנוסף לדגלי כביש-6,המדינה, וחטיבת יפתח)את דגלי מועדון ה-5 וזה היה תנאי להשתתפותנו

בנוסף, עמדנו על כך שבדברי הפתיחה יאוזכר שם מועדון ה-5.

בעקבות אירוע זה נוצר קשר חם ואמיץ עם מארגני אירוע נגב 48, ועקב כך הס מעוניינים ומבקשים שבשאר האירועים של ציון שחרור הנגב (שיערכו בחודשים הקרובים), ניטול חלק- כיצוג של מועדון

ה-5.

במקביל הוזמנו עודד זלצר ויעקב בלפר להתארח אצלינו באחד ממפגשי השישי.

ולסיום תודה נוספת ל מתניה הלוי שטרח ותיאם ע"מ שניוצג בכבוד.

ובתקווה שנייצג וניטול חלק פעיל כ-מועדון ה-5 באירועי ההמשך של נגב 48

צביקה מרגלית

צביקה מרגלית

• 3 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

סתם בשביל הקטע תמונה נוספת שמצאתי

ev3.jpg

חיפושית 1971,אאודי 75 ואריאנט 1972,:fadein:

אאודי 80 1974, אאודי 80 1982, אאודי 80 1986, אאודי 80 1988,אאודי 80 1990, אאודי 100 1974 , אאודי 100 1987.

כבר אמרתי שאני חולה אאודי ?

פורסם

לא קיבלנו דבר.

בעצם כן קיבלנו.

קיבלנו את הזכות הגדולה להשתתף בטקס, לראות ולשמוע לוחמים מחטיבת "יפתח" ומהפלמ"ח, שהתתפו בקרב על "חירבת מאחז", בינהם האלוף ישעיהו גביש ולראות אותם מתרגשים כשהם רכובים על הג'יפים שלנו, אוחזים בנשקים מן התקופה, זו התמורה המלאה שקיבלנו.

קפה וכיבוד, נחשב??

• תוכן חדש...