Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6552 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

במהלך מכירת הרכב שלי, אני ניתקל באנשים שלצערי, אני חושב שלא ישמרו על הרכב.

מצד אחד אני אומר הוא משלם ולא מעניין אותי מה יעשה עם הרכב, אך מצד שני יהיה כואב לי לדעת שהרכב לא יישמר. :-o

האם הייתם מוכרים לכל אחד את הרכב ?

אשמח לשמוע את דעתכם.

בברכה,

עידן.

חבר מועדון החמש.

Mazda MX5 nc2 2010 RHT

BMW ///M235i M Performence 2014 - sold

פורסם

תלוי בנסיבות לדוגמא את שלי אני אמכור בגלל ירידה מהארץ בקרוב ואז כבר לא מעניין אותי כלום חוץ מכסף, מצד שני אם אתה אוהב את הרכב ומרגיש שהוא כמו בן משפחה ואני מכיר את זה אז תמכור למישהוא שנראה שישמור ואכפת לו ממנו (במידה ויש מספר קונים)

2013 TOYOTA VENZA LIMETED 3.5 V6

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

פורסם

בלי שום סנטימנטים,מיהו בכלל?

פעם ניסיתי לדבר איתו אפילו לא ענה לי .

רכב זה אוסף של חלקי מתכת משולב בפלסטיקה,לא יותר מזה.

פורסם

אם תעשה חיפוש תמצא שיש פה מישהו שמכר סיטרואן XM שהוא שמר עליה כבבת עינו למישהו שהיה ברור לו שהוא לא מתאים לרכב כזה.

למרות שהוא קיבל סכום נאה עבור הרכב - עדיין כאב לו הלב כשהצפוי קרה והרכב נהרס.

אישית - לא הייתי מוכר רכב למישהו שאני חושב שזה לא מתאים גם במחיר הפסד כספי.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

אל תמכור למישהו שלא מעריך את הרכב. היית לי מכונית שאהבתי ושמרתי עליה במשך שנים ( למרות התקלות). מכרתי למישהו וגילית שאחרי 5 חודשים הרכב ירד מהכביש. זה חבל מצער וכואב. הכי טוב למכור לקרוב משפחה.

פורסם

נו, בחייאת... זה כולה אוטו.

ברור שהאידאל הוא למכור למישהו שישמור על הרכב וגם ישלם לך סכום הגון, בדיוק כמו שעדיף להיות צעיר בריא ועשיר מזקן עני וחולה, אבל אם ערך הרכב שלך (דוגמה בלבד) 50,000 ש"ח, ומישהו שאתה יודע שאין סיכוי שישמור על הרכב יציע לך את הסכום הזה, ולעומתו יבוא מישהו שאתה משוכנע ב 2000% שישמור על הרכב כעל בבת עינו, אבל יציע לך רק 30K, למי תמכור?

פורסם

בעבר היה לי אופנוע כבד ( R750 למי שמתעקש) נפרדנו אחרי זמן קצר מאוד כי היה לי ברור שמדובר במאבק שרק אחד מאיתנו ישרוד בסופו.למעמד המכירה הגיעו מס' מעוניינים אחד מהם היה בחור צעיר שרק לאחרונה קיבל רשיון על אופנוע כבד. מאופן השאלות שלו ומכמות ההתלהבות היה לי ברור כי שום דבר טוב לא יצא מהמפגש הזה, הבחור התלהב מהאופנוע והיה מוכן לשלם מחיר גבוה משוויו בפועל...למרות זאת הססתי במכירה, ודחיתי אותו לסוף היום, כמה שעות מאוחר יותר הגיע בחור מבוגר, אישיות די ידועה, שבחן את האופנוע ידע לעלות על כל באג והסכים לשלם מחיר הוגן כמובן שהמכירה יצאה לפועל באותו הרגע...עד היום אנו נפגשים ברחוב, מדברים ומעלים זכרונות, מעיסקה טובה, אופנוע מצויין וחוויות חיים...לגבי הבחור השני אני לא בטוח מה איתו היום!-רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

זה תלוי... מצד אחד אם אתה רוצה למכור ז"א שאתה צריך ת'כסף אך מצד שני אתה אוהב ת'אוטו הכל תלוי במה יותר חשוב... כמו שמישהו מעלי אמר אוטו זה חתיכת מתכת עם פלסטיק שזוללת דלק ומצד שני לפעמים אוטו חשוב כמו בן... תעשה תמתמטיקה ותחשוב מה יותר חשוב... איזה אוטו מדובר אגב?

פורסם
רכב זה אוסף של חלקי מתכת משולב בפלסטיקה,לא יותר מזה.

לא כולם מייחסים זאת לכלי התחבורה שמשרת אותם בנאמנות, ומספק לחלק גדול מאוד גם תחביב בשעות הפנאי, לפעמים הרכב אפילו כופה על בעליו שעות בלתי רצויות על מנת לטפל בו ולהגיע לתוצאות.

:wink:

בעבר היה לי אופנוע כבד ( R750 למי שמתעקש) נפרדנו אחרי זמן קצר מאוד כי היה לי ברור שמדובר במאבק שרק אחד מאיתנו ישרוד בסופו.למעמד המכירה הגיעו מס' מעוניינים אחד מהם היה בחור צעיר שרק לאחרונה קיבל רשיון על אופנוע כבד. מאופן השאלות שלו ומכמות ההתלהבות היה לי ברור כי שום דבר טוב לא יצא מהמפגש הזה, הבחור התלהב מהאופנוע והיה מוכן לשלם מחיר גבוה משוויו בפועל...למרות זאת הססתי במכירה, ודחיתי אותו לסוף היום, כמה שעות מאוחר יותר הגיע בחור מבוגר, אישיות די ידועה, שבחן את האופנוע ידע לעלות על כל באג והסכים לשלם מחיר הוגן כמובן שהמכירה יצאה לפועל באותו הרגע...עד היום אנו נפגשים ברחוב, מדברים ומעלים זכרונות, מעיסקה טובה, אופנוע מצויין וחוויות חיים...לגבי הבחור השני אני לא בטוח מה איתו היום!-רן

זו לא הפעם הראשונה שאני שומעת על אופנוענים שמסרבים למכור אופנוע למישהו, ולעיתים אף ממתינים ודוחים את המכירה עד אשר הם מרגישים כי האופנוע ימכר לאדם הנכון.

כאן אני חושבת שהמוכר לפעמים מרגיש אחריות לרוכב.

האם אני צודקת רן?

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

לפני כ - 20 שנה לערך (מכאן מסיקים כי הייתי צעיר מאוד ) ראיתי פורד אמריקאי 1948

באיזור טבריה - פוריה .

היגעתי לבעלים והיות והרכב היה מוזנח התעניינתי בקניתו ( אז עדין לא היה לי רכב אספנות כל שהוא )

האדון , אדם מבוגר פתח את הדלת , שמע את בקשתי לקניה התבונן בי ואמר ,

חמודי , הרכב הזה הוא לאספנים בלבד - לא בשבילך ......

אז מאוד כעסתי , התאכזבתי , הרי מה אכפת לו אם אני אשלם עבור הרכב .

היום אני מבין אותו .

מכאן דעתי .

והמבין יבין .

מוריס 10 שנת 1939

רובר P2 16 1947 (בתהליך שיפוץ)

וסרשטיין דרור

פורסם

לפעמים עדיף למכור למישהו זר את האוטו ולא למישהו קרוב בכדי לחסוך בעיות בעתיד. את הפיאט 500 שלי מכרתי למישהו שהבטיח לי לראות את האוטו כמעט כל שבוע עבר מאז קצת יותר משנה ולא ראיתי את האוטו בכלל . בהתחלה הרגשתי געגועים ולפעמים אני נזכר באוטו וזה עושה לי טוב

פורסם
לפני כ - 20 שנה לערך (מכאן מסיקים כי הייתי צעיר מאוד ) .

והמבין יבין .

דרור יקר,

אני מבין אחרת:

"לפני כ - 20 שנה לערך" (ומכאן אני מסיק כי היום אתה זקן מאד ... ) :-)

ערב נהדר ומחוייך

אבי

המקום הנכון:

מפגש השרון - מפגש בלתי תלוי לרכבי אספנות - בארומה שפיים.

פורסם
לא כולם מייחסים זאת לכלי התחבורה שמשרת אותם בנאמנות, ומספק לחלק גדול מאוד גם תחביב בשעות הפנאי, לפעמים הרכב אפילו כופה על בעליו שעות בלתי רצויות על מנת לטפל בו ולהגיע לתוצאות.

:wink:

זו לא הפעם הראשונה שאני שומעת על אופנוענים שמסרבים למכור אופנוע למישהו, ולעיתים אף ממתינים ודוחים את המכירה עד אשר הם מרגישים כי האופנוע ימכר לאדם הנכון.

כאן אני חושבת שהמוכר לפעמים מרגיש אחריות לרוכב.

האם אני צודקת רן?

ל'

אכן כך, האופנוע הזה כלכך הפחיד אותי, שהרגשתי שמי שירכב עליו חייב אבל באמת חייב להיות רוכב טוב ושקול, אחרת יהפוך לחלק מהסטטיסטיקה, ובכלל אני חושב שאופנוענים מחוברים יותר לכלים שלהם (לא רק אלה שהם נולדו איתם) מאשר נהגי מכוניות..רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

• תוכן חדש...