Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6554 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני חודש עצר אותי שוטר לביקורת שיגרתית והכל היה בסדר,

בסוף הבדיקה הוא אמר "אתה יודע שאתה לא חייב לשים חגורה"

שאלתי עם הוא בטוח,והוא אמר ש"משנת 83 ומטה לא צריך חגורה"

תמיד אני שם חגורה אבל שמחתי לשמוע.

אתמול בלילה שוב בבדיקה שיגרתית עצר אותי שוטר ולא הייתי חגור

בלי לדבר יותר מידיי רשם לי דו"ח

סיפרתי לו על השוטר הטוב...אבל כלום לא עזר והוא אמר לי תערער וחייך חיוך של שוטרים... בערך ככה :x

אז לפני שאני מערער אני שואל אתכם.

פורסם

בלי שום קשר לנושא - יש לך ביצים מאוד גדולות אם אתה מרשה לעצמך לנסוע לא חגור ועוד ברכב בן 30.

אולי כדאי שתראה כמה סרטונים ביוטיוב ותכיר את אפקט הRAG-DOLL שפוקד אדם כשהוא מתחיל להתעופף באוטו.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

רק במכוניות שאין חגורה אתה יכול לא לחגור, ואני לא בטוח שזה תופס למושב הקידמי.

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
פורסם

למיטב ידיעתי,

ברכבים משנת 1968 ומטה אין חובת חגירת חגורות בטיחות מלפנים.(כי לא תמיד היה קיים).

אבל אם קיימות חגורות חייבים לחגור !

מאחור ככל הידוע לי חובת החגורות לרכבים משנת 1987 ומעלה.

עדי גולדנברג 13399

פורסם

עד שנת ייצור 1968 כולל, לא חובה לחגור חגורת בטיחות במושב קדמי, אלא אם קיימת חגורה ואז חייבים.

משנת ייצור 1969 חובה לחגור חגורת בטיחות במושב קדמי.

משנת ייצור 1983 חובה שיהיו הכנות לחגורות במושב האחורי.

משנת ייצור 1987 חובה לחגור גם מאחור.

ולכן השוטר הראשון שעצר אותך טעה והטעה אותך.

פורסם

עם כל כמה שזה מגוחך, לפעמים נראה שהידע של הרבה שוטרים בארץ בספר החוקים מבוסס על שמועות. גם לי אמר פעם שוטר כשהייתי ברכב אספנות (71) שאני יכול להוריד חגורה, כאילו שזו איזו מתנה נפלאה לשמור לעצמך את הזכות להיות משוגר דרך השמשה הקדמית במקרה הצורך.

הברקות נוספות מצד אנשי החוק: (אלו שיודעים לקרוא חשוב לציין)

• כאשר ראה מושב לילד רתום במושב האחורי המרכזי הוא טען שע"פ החוק הוא צריך להיות מותקן במושב הקדמי.
  • קבלת דו"ח (שבוטל בתחנה ע"י קצין מיד אח"כ) בעקבות נסיעה עם לוחית "במבחן" - השוטר טען שאסור לנסוע עם לוחית כזאת כלל.

(add lightness' (Colin Chapman'

פורסם
בלי שום קשר לנושא - יש לך ביצים מאוד גדולות אם אתה מרשה לעצמך לנסוע לא חגור ועוד ברכב בן 30.

אולי כדאי שתראה כמה סרטונים ביוטיוב ותכיר את אפקט הRAG-DOLL שפוקד אדם כשהוא מתחיל להתעופף באוטו.

ביום שישי האחרון קיבלי הרצאה מדרור בריל שחלק עימי מידע בנושא של נקודות ספיגה ברכבים "רגילים", וברכבי אספנות, זה היה נשמע הרבה יותר מפחיד מאשר לא להיות חגור.

ואני לא חושבת שיש קשר בין גודל ה "ביצים" לחגורות בטיחות. :wink:

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
במכוניות שעלו על הכביש בין השנים 1983 ל-1988, כולל מכוניות אספנות מיובאות, לא צריך לחגור כלל.

מספיק לתת קונטרה בהגה.

אני מקווה ומאמין שאתה ציני.

אבל אם בכל זאת היית רציני, האם תוכל לגבות זאת בציטוט מתוך סעיף החוק הרלוונטי?

יום טוב

יניב

השירוקו נמכרה...עצוב, אבל נכון...

הגיע הזמן לעבוד על החיפושית!

פורסם

רועי היית צריך להוסיף :-P אחרת עוד מי מהגולשים (ובמיוחד האורחים שבחופש הגדול) יחשבו שאתה רציני.

זאת למרות ש:

- ככל שזכור לי לוויני אין חגורות בטיחות...

- על הביטוי "מספיק לתת קונטרה בהגה" חתום שר התחבורה חיים קורפו בעת הדיונים להחלת חובת חגירת חגורה בעיר לפני כעשרים ומשהו שנים....

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

אני חייב לחדד פה נקודה.

לא משנה מאיזה שנה הרכב ,מאיזה דגם ואיזו צורה ,אם יש חגורה חייבים להישתמש בה.

יש רכבים שפתורים מחגורה ,ואם לא חייבים להתקין ,גם לא חייבים לחגור .

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

אני לא מבין את הגישה הזאת, של הנסיעה ללא החגורה,

גם אם היא לא קיימת, צריך להוסיף נקודות עיגון וחגורה. כי זה מציל חיים, אלא אם אתה רוצה למות בתוך הרכב שלך.

----

פורסם
ככל שזכור לי לוויני אין חגורות בטיחות...

נכון, ולמרבה הצער גם אין אפשרות להתקין :?

על הביטוי "מספיק לתת קונטרה בהגה" חתום שר התחבורה חיים קורפו בעת הדיונים להחלת חובת חגירת חגורה בעיר לפני כעשרים ומשהו שנים....

לפני עשרים וחמש שנים בדיוק - כיהן בתפקידו בין 1983 ל-1988 (עכשיו זה ברור?).

נדמה לי שלכמה חברי פורום נמס חוש ההומור מהחום והלחות :wink:

פורסם

לפני עשרים וחמש שנים בדיוק - כיהן בתפקידו בין 1983 ל-1988 (עכשיו זה ברור?).

נדמה לי שלכמה חברי פורום נמס חוש ההומור מהחום והלחות :wink:

ובהתחשב בן כמה היית כשנאמרה העובדה ה"מדעית" הנ"ל - אני שמח לראות כי לפחות חוש ההיסטוריה שלך לא נמס....

(כבר כשראיתי את תגובתך חששתי שלא כולם יצליחו לרדת לסוף דעתך...)

עודד

• תוכן חדש...