Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מכרזים במכס

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6554 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מצאתי שם הרבה מכרזים, אבל לא מצאתי שום דבר על דברים מוחרמים או חבילות שלא שוחררו.

על שם מה זה אמור להופיע?

פורסם
http://www.gov.il/FirstGov/UseIt/

במרכז הדף בצד ימין

מה שמוצג שם זה מכרזים שהמדינה מוציאה עבור נותני שירותים.

אני מתכוון למכרזים שיוצאים על סחורות מוחרמות / חבילות ללא דורש וכו' שהמכס או הדואר מקיימים וכל אחד יכול לגשת ולתת הצעות על הפריטים.

אני יודע שזה מתקיים כי הייתה כתבה על זה לפני מספר חודשים בטלוויזיה.

אשמח לתשובות...

פורסם

אם אתה מתכוון לקנות רכב שנעצר במכס - בהרבה מן המקרים המכס מגדירו ליצוא בלבד.

לענין המכרזים:

לא רק בדואר והמכס, יש עוד גורמים כגון משטרה, וכד'.

אתה צריך לעקוב יום יום אחר הפרסום באתרים של הגורמים הרלוונטיים. לפעמים בין הפרסום לסגירת המכרז מדובר בימים אחדים.

לגבי מחסני נעמן - אאל"ט, מה שהם מוכרים, זה דברים שהם כבר קנו וזכו בהם במכרז כלשהו ועכשיו מגלגים עוד יד על זה.

אם כל-כך חשוב לך לקבל ריכוז עידכונים שוטף על מכרזים שונים מגורמים שונים, יש חברה שזה עיסוקה ותמורת תשלום לא קטן תספק לך מידע שוטף. אם אתה מתעניין למשהו חד-פעמי, סביר שזה לא יהיה כלכלי עבורך. אם העיסוק שלך בנוי על תהליכים שכאלה, מן הסתם ההשקעה תראה לך זניחה.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

לגבי מחסני נעמן,

לא שאני מתכוון לקנות משהו אבל הסקרנות קפצה.

איך זה עובד?

כלומר אפשר לגשת לשם, להסתכל על הרכבים, ולהציע מחיר?

ראיתי בחלק רשום, לא כולל מפתח. בחלק רשום + רשיון.

ואם אין רשיון, מה זה אומר? צריך להעביר את הרכב טסט וליצור לו מפתח?

אם מישהו יותר לפרט קצת יהיה נחמד.

אולי נקנה איזה טלויזיה ב 30 שקל :)

פורסם

בד"כ כאשר מצויין שאין מפתח, רוצים להזהיר אותך שיתכן ומדובר בהוצאה גדולה. חלק מן המפתחות הרי כוללים אימובילייזר בתוכם ולכן לא רק שאין לך מפתח, גם תצטרך להחליף את כל מיכלול הסוויץ' לרבות האימובילייזר.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

יש פה מישהו שזכה בעבר במכרז כזה?

מה שמעניין אותי - זה האם באמת אפשר להביא טלוויזיה חדשה ב30 שקל (כמו שנכתב מעליי)?

או ראיתי למשל - קרטון של משקפי שמש - אפשר לקנות ארגז משקפ"שים ב40 שקל?

איך זה עובד?

נ.ב.

השתדרגתי לפורמוהוליק :)

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם
יש פה מישהו שזכה בעבר במכרז כזה?

מה שמעניין אותי - זה האם באמת אפשר להביא טלוויזיה חדשה ב30 שקל (כמו שנכתב מעליי)?

או ראיתי למשל - קרטון של משקפי שמש - אפשר לקנות ארגז משקפ"שים ב40 שקל?

איך זה עובד?

נ.ב.

השתדרגתי לפורמוהוליק :)

הייתי פעם אחת במחסני נעמן באשדוד, כמעט כל המוצרים שם משומשים וכמעט על רוב המוצרים יש הערכת שמאי שאסור להציע מתחת להערכה זאת.

אני אישית לא קניתי שם כלום ומזכיות שראיתי ממכרז קודם ראיתי שזכו בפלזמה 42 משומשת ב 2500 ש"ח, מחשב נייד משומש ב 1600 ש"ח וכ"ו . מחירים גבוהים יחסית בשביל "חתול בשק " ( לא ניתן לבדוק אם המכשירים עובדים ).

טלויזיות רגילות משומשות נמכרות הסביבות 100-300 ש"ח.

קונים מעטפה ב25 ש"ח שבא רושמים את הפריטים שאתה רוצה לפי המספר שיש על כל פריט ואת ההצעה שלך .

מוסיפים צא'ק בסך של 10 % ממה שאתה מציעה כפיקדון וזהו פחות או יותר.

במידה ואתה זוכה הם מתקשרים אלייך.

לא זכית.............. אתה צריך לחזור לשם לקבל את הפיקדון בחזרה שזה צא'ק חדש של מחסני נעמן כי את הפיקדון שלך הם מפקידים בכל אופן בחשבון שלהם.

רכבים בבעלותי:

רק אספנות וכמה שיותר...

פורסם

הנה ירד החשק.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

טוב, חברה, אני אנסה לחדד את שאלתי כי נראה לי שקצת סטינו מהנושא.

נניח ושולחים לי חבילה מחו"ל, אני מקבל הודעה בדואר לבוא למכס ולשלם. אני מגיע למכס, אולם לא מקובל עלי הסכום שמבקשים ממני ואני מחליט לא לשלם ולהשאיר שם את החבילה.

מה קורה עם החבילה? האם היא יוצאת למכרז? האם היא חוזרת לשולח?

• תוכן חדש...