Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תקלה בוולוו

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6552 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בעיקרון כן, אבל מדוע לוותר על ההזרקה?

ואם כבר מוותרים על מערכת ההזרקה, כדאי להרכיב סעפת בעלת זוג מאיידי SU ולנצל את יחס הדחיסה הגבוה יותר והפרופיל ה "חם" יותר של גל הזיזים.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם
בעיקרון כן, אבל מדוע לוותר על ההזרקה?

ואם כבר מוותרים על מערכת ההזרקה, כדאי להרכיב סעפת בעלת זוג מאיידי SU ולנצל את יחס הדחיסה הגבוה יותר והפרופיל ה "חם" יותר של גל הזיזים.

נכון בעיקרון, אבל חייב להעשות ע"י בעל מקצוע טוב, ותמיד יהיה קשה לכיוון בצורה אופטימאלית...אגב לא בטוח שזה מה שצריך היום לפי מחירי הדלק...הבעייה של הוולוו מעולם לא היתה בכוח מנוע, דווקא המתלים והבולמים הם הבעייה, הרכב הזה בעל זנב דג, ולא הייתי הולך על שיפור מנוע ללא שיפור מקיף באחיזה.שווה להשקיע קצת יותר בשיפוץ מלא של מערכת ההזרקה, וההשקעה תחזיר את עצמה אחרי תקופת מה.בהצלחה-רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

תודה על התשובות,אבל אסביר את הבעיה כמו שאסביר לי ,המומחה בעל מעבדה אלקטרונית שעשה בדיקה רצינית מאוד לוולוו,הבעיה היא שהמנוע חלש ומשאבת הווקום נותנת פקודות לפלטינה(כאילו מחשב) שהמנוע מתאמץ(גם בסרק) ואז המזרקים מוסיפים דלק והמנוע נחנק.

והוא אומר שיש שתי אפשרויות,או לשפץ את המנוע או לעבור לקרבורטור שהוא יתפקד בסדר גם עם מנוע חלש.

פורסם

אז למה לא לשפץ את המנוע?

לא צריך לעלות יותר מידיי..חלקים לא חסר לוולוואים.

[CENTER][B]The only difference between a man and a boy [/B] [B]Is the size of the Ego and the price of The Toy[/B][/CENTER]

פורסם

אם זה מנוע B-20 לא צריכה להיות בעיה - הסעפת מתאימה - בשום אוםן אל תתחיל עם יניקה כפולה ושני קרבורטורים- לא תצא מזה - לעולם לא יהיה מכוון כמו שצריך. סעפת רגילה של B-20 עפ קרבורטור סטרומברג - הכי טוב.

I'd rather walk than drive a Japanese car

פורסם

גם אם תעבור לקרבורטור (למרות שאני לא מסכים עם ההבחנה שנתת-אבל אני לא דוגמא לכלום יש אפילו אומרים דוגמא שלילית) הרי שהבלאי של המנוע יואץ!

ולכן הכשל הראשון יתרחש קצת אחרי השיפוץ, אני (ושוב קרא את הקטע שבסוגריים,) ממליץ על שיפוץ מנוע, יתכן אפילו שחצי אובראול יספיק ומערכת הזרקה מקורית שתיתן חיים לאוטו לעוד כמה שנים טובות, על פני החלפה לקרבורטור וסיכוי לכשל מכאני מיידי!-בהצלחה-רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם
גם אם תעבור לקרבורטור (למרות שאני לא מסכים עם ההבחנה שנתת-אבל אני לא דוגמא לכלום יש אפילו אומרים דוגמא שלילית) הרי שהבלאי של המנוע יואץ!

ולכן הכשל הראשון יתרחש קצת אחרי השיפוץ, אני (ושוב קרא את הקטע שבסוגריים,) ממליץ על שיפוץ מנוע, יתכן אפילו שחצי אובראול יספיק ומערכת הזרקה מקורית שתיתן חיים לאוטו לעוד כמה שנים טובות, על פני החלפה לקרבורטור וסיכוי לכשל מכאני מיידי!-בהצלחה-רן

שיפוץ המנוע נשמע באמת טוב,לא כל כך מאמין בחצי אוברול ,אבל שיפוץ קומפלט בא בחשבון ,צריך להתחיל לבדוק עלויות.

פורסם

יאיר שלום

במוסך הונדה ברחובות ישנו מכונאי שטיפל פעם גם בוולוו (מאחר והמוסך עסק בתיקוני הונדה ו-וולוו - כיום הם עוסקים רק בהונדה)

הוא בעל מקצוע בתחומו ויכול בהחלט לעזור לך לגבי שאלתך.

בזמנו כשרציתי לייבא וולוו כשלך הוא הזהיר אותי מפני מע' ההזרקה שב 142E והוא יעץ לי להסב, כבר בחו"ל לפני יבוא הרכב, מהזרקה למאייד.

ממליץ שתתקשר אליו ותתיעץ עימו.

מצא משה

פורסם
יאיר שלום

במוסך הונדה ברחובות ישנו מכונאי שטיפל פעם גם בוולוו (מאחר והמוסך עסק בתיקוני הונדה ו-וולוו - כיום הם עוסקים רק בהונדה)

הוא בעל מקצוע בתחומו ויכול בהחלט לעזור לך לגבי שאלתך.

בזמנו כשרציתי לייבא וולוו כשלך הוא הזהיר אותי מפני מע' ההזרקה שב 142E והוא יעץ לי להסב, כבר בחו"ל לפני יבוא הרכב, מהזרקה למאייד.

ממליץ שתתקשר אליו ותתיעץ עימו.

תודה מצא,אני חושב שהמוסך שייך לרפי ,אני מכיר אותו ,אקפוץ לשם תודה לך.

• תוכן חדש...