Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6552 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בשנת 1994 אבא שלי חיפש רצה למכור את האוטו של אמא שלי (פיאט 127) ושהיא תיסע במשהו טיפה יותר בטיחותי. הוא קנה לה במקום ה127 שברולט נובה שנת 70, ארבע דלתות עם מנוע V8 4800 לבנה עם צבע כמעט מושלם ומצב פנימי ממש טוב בצבע כחול.

הוא קנה אותה בסביבות ה700 ש"ח (אין טעות, זה באמת היה המחיר).

זה הרכב שגרם לי להתחיל לאהוב רכבי אספנות, במיוחד אמריקאיות גדולות.

ב1996 החלטנו לעזוב את הארץ ולנסוע לגור בצ'ילה, ככה שהיינו חייבים למכור אותו.

הצטערתי מאוד כשמכרו אותו, במיוחד בגלל שהוא נמכר במחיר מצחיק של 1500 ש"ח (שזה בכל אופן כפול מהמחיר של הקניה).

לפני חודש שוחחתי עם אבא שלי על האפשרות לקניית רכב אספנות. הוא אמר לי שעוד כמה חודשים זה יהיה מאוד אפשרי, ושבינתיים אני אחשוב על מה אני רוצה כרכב אספנות ראשון.

אני די סגור על הנובה ורוצה לראות אם אני יכול למצוא את זאת באופן ספציפי או אולי אחת דומה.

אני מבין שהמחירים של הנובות עם שתי דלתות הם די גבוהים, אבל אני בכל זאת מחפש אחת עם 4 דלתות.

אם אני אמצא את זאת הספציפית אני אהיה הבן אדם השמח ביותר בעולם.

אין לי בדיוק זכרונות קונקרטים מהבעלות על הרכב הזה אבל אני זוכר שבבית הספר הייתי משוויץ עם העובדה שלאבא שלי יש את האוטו הכי גדול והכי רועש.

מישהו מכיר בעל נובה מהשנים האלו שמוכר אחת?

(אני לא מעוניין באלו משנות ה80 או השישים. רק הדור הזה וזה שאחריו מעניינים אותי).

זה אמור להיות הפתעה לאבא שלי. הוא מגיע לארץ כל חודש וחצי (גר באנגולה) ויהיה מאוד משעשע להפתיע אותו עם האוטו שלו.

chevrolet-nova-16.jpg

chevrolet-nova-20.jpg

פורסם

קיימת בי אמונה, שאם אתה משיג את המס רישוי איכשהו..... תמונות ישנות או לא יודע מה...

בדרכים מסויימות אפשר לראות איפה הרכב (אמור) לשבת היום

נא ליישר קו עם כללי החתימה באתר

פורסם

זאת מאליבו, הוא מחפש נובה.

יוסי, יש אחת בבית אלעזרי, אני זוכר עוד כמה נובות כאלה, רק לא זוכר איפה...

:evil: לא תצליחו לעצור אותי, לא תצליחו להשתיק אותי! :evil:

פורסם

יש אחת בנתניה (או לפחות הייתה כשצילמתי את התמונות לפני חצי שנה), מודל 78-79, 4 דלתות, לא בשימוש אבל נראית במצב טוב לשיפוץ. אם תרצה כתובת אפשר בה"פ.

a.jpg

aa.jpg

פורסם

אם אני לא טועה, ברחוב טלר (ליד המכבסה)ברחובות חונה נובה ישנה.

Volvo 960 3.0 24V 1996

Volvo 940 GLE 2.0 Turbo 1997

Volvo 940 GLE 2.3 1995

Oldsmobile Cutlass Supreme Brougham 5.0L V8 1982

פורסם

אתמול ראיתי אחת דומה מאוד (שנת 70) בחיפה. לא הספקתי לעצור וזה כביש חד סטרי.

אני אגש לשם השבוע ואשיג את המספר של הבעלים.

היא בצבע ירוק בהיר או ירוק אפרפר (או דהוי).

מישהו מכיר בעלים של היצור הזה?

• תוכן חדש...