Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6539 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום החזרתי את הגולף הביתה אחרי טיפול יסודי במוסך.

הוחלפו, מיסבי גלגלים משאבת מים, טיימינג, יוניט שמן ועוד כל מיני כאלו ואחרים

בדרך חזרה כשהרכב עבר את ה 100 - 110 הוא התחיל לרעוד בצורה חמורה, אין רעידות כלל אם אני מאיץ ולא מגיע ל 100

אבל אם אני יורד במהירות חזרה הרכב ממשיך לרעוד עד 80 בערך תופעה די מוזרה.

הרעידות לא מגיעות מהמנוע כי העברתי להילוך סרק והרעידות נמשכו.

החשש שלי שלא מדובר באיזון גלגלים כי הרעידות ממש חזקות, האם יתכן והבעיה היא בולמים, או משהו בכיוון?

חבר מועדון 13925

בתהליך שיפוץ של גולף קבריולט:lol:

• תגובות 43
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לפי דעתי זה לא כיוון פרונט אלא איזון גלגלים.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
לפי דעתי זה לא כיוון פרונט אלא איזון גלגלים.

הרכב יצא מטיפול, במהלך הטיפול יכול להיות שהחליפו בין זוג הגלגלים האחוריים לקדמיים,

אם לא, זה רק כיוון גלגלים, יתכן ושיחקו במוטות ההיגוי ושינו את הכיוון. החליפו ציריות ומיסבי גלגלים

בטוח פיקששו בכיוון הגלגלים.

גידי אשכנזי נפטר בנובמבר 2011. יהי זכרו ברוך

..........................................

גידי אשכנזי - אתר הבית www.gidiashkenazi.com

ומשהו על הגברת:

http://sport.nana10.co.il/Article/?ArticleID=559554

פורסם
הרכב יצא מטיפול, במהלך הטיפול יכול להיות שהחליפו בין זוג הגלגלים האחוריים לקדמיים,

אם לא, זה רק כיוון גלגלים, יתכן ושיחקו במוטות ההיגוי ושינו את הכיוון. החליפו ציריות ומיסבי גלגלים

בטוח פיקששו בכיוון הגלגלים.

כוון (או אי-כוון) גלגלים לא יגרום לרעידות - לכל היותר למשיכה, או לקושי לשמור על קו ישר.

החלפה בין הגלגלים - אולי. כדאי לבדוק שוב את הידוק האום המרכזית בכל הגלגלים בהם טיפלו.

כמובן שה"חשוד" הראשון הוא איזון הגלגלים. אולי "עפה" משקולת - זה יכול לגרום לרעידות משמעותיות.

אם לא (ואם לא הרגשת בזה קודם)- תחשוד בכל מה שנגעו.

עודד

פורסם

כדי לבודד את מקור הרעידות:

משוך בלם יד, הרם גלגל קדמי באויר, תמוך היטב את השני.

שים ברביעי, "סע" , לפי הספידומטר, עד 50-60 קמ"ש (הגלגל הבודד מסתובב במהירות כפולה).

חזור על הניסוי עם הגלגל השני.

אם תופענה רעידות, יש לך לפחות כוון כללי.

עודד

פורסם
כדי לבודד את מקור הרעידות:

משוך בלם יד, הרם גלגל קדמי באויר, תמוך היטב את השני.

שים ברביעי, "סע" , לפי הספידומטר, עד 50-60 קמ"ש (הגלגל הבודד מסתובב במהירות כפולה).

חזור על הניסוי עם הגלגל השני.

אם תופענה רעידות, יש לך לפחות כוון כללי.

זה לא ממש נראה לי כמו איזון גלגלים הרעידות חזקות מדיי לאיזון, ממש כל האוטו בויברציות שמגיעות לכיסא ולא נעצרות בהגה.

לגבי מיקום הגלגלים, לפחות אחד קדמי נמצא במקומו בוודאות כי הצמיג שלו דורש החלפה, אז אני מזהה אותו.

לגבי הרעיון של להרים גלגל אחד קדמי באוויר אני אבדוק זאת מחר.

האם אין סיכוי שזה עלול להיגרם מבולמים לא תקינים? משום מה היתה לי הרגשה כזו בנסיעה, לא יכול להסביר למה.

חבר מועדון 13925

פורסם
זה לא ממש נראה לי כמו איזון גלגלים הרעידות חזקות מדיי לאיזון, ממש כל האוטו בויברציות שמגיעות לכיסא ולא נעצרות בהגה.

לגבי הרעיון של להרים גלגל אחד קדמי באוויר אני אבדוק זאת מחר.

האם אין סיכוי שזה עלול להיגרם מבולמים לא תקינים? משום מה היתה לי הרגשה כזו בנסיעה, לא יכול להסביר למה.

לא אמרתי שהחשד רק באיזון הגלגלים - גם בולמים לא תקינים יכולים לגרום לרעידות, בהחלט.

הרעיון של בדיקת כל צד בנפרד תעזור "לבודד" את מקור הבעיה. אם אין רעידות במצב זה (בשום צד) - יתכן שהבעיה במתלה האחורי.

עודד

פורסם
אם אין רעידות במצב זה (בשום צד) - יתכן שהבעיה במתלה האחורי.

או בבולמים.

מאחר והגלגל באויר ואין עומס על הבולם ייתכן ולא יורגשו הרעידות.

בדיקה עם גלגל באויר תאשר רק מקרים של חוסר איזון לדעתי.

חבר מועדון 13925

פורסם

1. בדוק שסגרו והידקו את כל הברגים בגלגל. הבדיקה עם גלגל מורם.

2. אולי החליפו גלגל קדמי ימני בגלגל קדמי שמאלי. (לחלק מהצמיגים יש סימן (חץ) לכיוון התנועה.)

3. סביר שמשקולת נפלה.

4. יתכן ולא סגרו את המיסב.

5. למה אתה נוסע 110? המהירות החוקית המקסימלית היא בין 50 קמ"ש ל 100 קמ"ש תלוי בכביש...

6. טפל בדחיפות אצל בעל מקצוע.

שלמה דן גדרון

פורסם
1. בדוק שסגרו והידקו את כל הברגים בגלגל. הבדיקה עם גלגל מורם.

2. אולי החליפו גלגל קדמי ימני בגלגל קדמי שמאלי. (לחלק מהצמיגים יש סימן (חץ) לכיוון התנועה.)

3. סביר שמשקולת נפלה.

4. יתכן ולא סגרו את המיסב.

5. למה אתה נוסע 110? המהירות החוקית המקסימלית היא בין 50 קמ"ש ל 100 קמ"ש תלוי בכביש...

6. טפל בדחיפות אצל בעל מקצוע.

תודה על התשובות, אהבתי בעיקר את 5:lol: (נסעתי בכביש 6 :shock: )

חבר מועדון 13925

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

זוכרים את הרעידות, אז היום היה לי זמן והנה העדכון, הגאנט הקדמי ימני פשוט סדוק:cry:

אבל זו רק ההתחלה של הבעיה כי לא הצלחתי להשיג גאנט כזה בשום מקום ולא בא לי להחליף את כל הארבע (יקר לי מדיי).

מדובר בגאנט 15/100 4 חורים שמתאים לגולף דור ראשון

אם מישהו יודע איפה יש סיכוי למצוא אשמח לדעת.

תודה

10072008488.jpg

חבר מועדון 13925

פורסם

מדובר בגאנט 15/100 4 חורים שמתאים לגולף דור ראשון

אם מישהו יודע איפה יש סיכוי למצוא אשמח לדעת.

תודה

כדאי לבדוק בלוחות יד 2, כאן בפורום לפעמים אנשים מוכרים ג'נטים, פנ'רציות שמוכרות ג'נטים וכמובן בדוק בפירוקיות.

מה שכדאי לשים לב, זה ג'נטים ישנים בד"כ עקומים. לא רואים את זה בעין, אבל עם מכשיר איזון גלגלים הם פשות קופצים ועושים שמיניות. לא מומלץ, מאוד קשה לאזן ג'אנט כזה. גם לא ממליץ על ג'נטים סיניים, אלא רק חברות מובילות, כמו TSW, OZ, ROTA, LENSO ודומים. אם אין ברירה, פשוט שים ג'נטים ברזל, הם לא יקרים במיוחד ובאוטו דיפו אפשר למצוא טסות יפות.

the problem sounds like the drive shaft connectors

good luck

Golf has FF layout, so there is no a drive shaft.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

• תוכן חדש...