Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

חייב עזרה!!!!!!


dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8598 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני טס לארצות הברית ואני רוצה לקנות פאנל טוב בלי MP3

במחיר פחות מ200$

ואני לא יודע איפה לקנות בדיוטי פרי או בחנויות שם

גם באתר http://www.onlinecarstereo.com

רשום על כל דבר שהוא בהנחה

מה יהיה המחיר בארצות הברית של אותם מוצרים??

פורסם

אלעד אם אתה שואל על אותו הדבר למה אתה פותח שני ת'רדים. עכשיו אחרי שאני כותב לך על MP3 בת'רד אחר אני קורא פה שאתה בכלל לא מעוניין בזה.

בקיצור הכי טוב לקנות בארה"ב, זה הרבה יותר זול.

חנות טובה שמפרטת הרבה על המוצר ככה שתוכל להחליט מה אתה רוצה היא SOUNDDOMAIN.COM אני אישית מאוד אוהב את פיוניר אני חושב שהם השילוב המוצלח ביותר של עיצוב פיצ'רים ואיכות בניה כללית. גם אלפיין באים בחשבון אבל אני לא אוהב את העיצוב שלהם אבל זה עניין של טעם. כמו כן אם אתה כבר בארה"ב אני הייתי שוקל במקומך גם להביא מגבר 4 ערוצים, כי עם האוכל בא התאבון ויש סיכוי סביר שברגע שתיכנס לזה קצת ותתקין את הרדיו דיסק תגלה שמשהו חסר לך בסאונד והדבר הזה רוב הסיכויים שיהיה מגבר.

כמה חברות זולות וטובות לפי סדר:

US ACOUSTICS/LIGHTNING AUDIO STRIKE SERIES

LIGHTNING AUDIO BOLT SERIES

LANZAR VIBE SERIES.

 

מגבר של 4X75 יענה לך על כל הדרישות.

פורסם

סליחה שפתחתי 2 נושאים פשוט רציתי לקבל חוות דעת על הפאנלים האלה

אבל הבנתי שאם לא הגיבו אז כנראה כולם בערך באותו רמה

אבל השאלה שלי הייתה אם יש סיכוי שאני מוצא אחד מהפאנלים האלה בארה"ב

ב200 דולר ומטה כי לפי המכס אסור לבן אדם לקנות ביותר מ200 דולר

 

ותודה על ההצעה על המגבר אבל אני רוצה לקנות גם רמקולים חדשים ככה שמגבר אני יקנה בארץ או בנסיעה הבאה :lol:

פורסם

שמע קודם כל תמיד אפשר לנסות ולהבריח.

שנית תראה מה המחירים באינטרנט סביר להניח שהמחיר בשוק יהיה קצת יקר יותר בערך בין 20-30$ יותר (לא מדוייק יכול להיות יותר גם אבל זה בערך הסדר גודל)

פורסם

אני לא רוצה לנסות להבריח כי אני נוסע עם אבא שלי..

תודה בכל מקרה

יש לי עוד שאלה קטנה

במידה ואני לא אמצא את הפאנלים האלה בפחות מ200 דולר

מה אתה אומר על הרדיו דיסקים של לאנזר?

פורסם

לא!

 

תשמע אתה אם אתה רוצה ללכת בדרך הישר אתה צריך להיכנס לאתר של המכס, להיכנס שם ליבוא אישי ויש שם קטלוג של מרבית המוצרים. תסתכל איזה רדיו דיסקים של פיוניר/קנווד/אלפיין/קלריון עולים מתחת ל200$. סביר להניח שתוכל למצוא אותם בפחות אבל את המכס מעניין מה רשום אצלהם בקטלוג. אני לא זוכר את האתר תכתוב בוואלה מכס ותקבל את האתר של מכס ישראל.

×
×
  • תוכן חדש...