Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נורטון קומנדו שנת 1973, האומנם?!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6555 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כך נראה נורטן קומנדו המצוייד בכל המכלולים הנחוצים,

קרבורטור FCR לא צריך לספר יותר מידיי עליו הוובר של האופנועים :twisted:

קליפרים ברמבו...הגרילין של האופנועים:roll:(בצחוק כן?!)

מתלי מרזוקי...אממ לא כמו הבילשטיין אבל כמעט.

סטארטר לוח שעונים מודרני וכו'...

והכי חשוב בריטי בלי נזילות(אומר שיש הזעות בלבד) בעבר הייתה לי התערבות לגביי הנזילות של הבריטים, אני טענתי שניתן לבטל אותן..אני עדיין חושב כך :wink:

טוב אז זה לא בדיוק מקורי אבל בכל אופן לא הייתי מתנגד לכזה במחסן :-)

374b_12.JPG

3fea_12.JPG

3de2_12.JPG

3ac2_12.JPG

3bbd_12.JPG

3874_12.JPG

41f7_12.JPG

40ee_12.JPG

[CENTER][B]The only difference between a man and a boy [/B] [B]Is the size of the Ego and the price of The Toy[/B][/CENTER]

פורסם

ייצור כלאיים אך בכל זאת מדהים.

ראובן, חבר מועדון אלפא רומיאו קלאסיק ישראל

בפייסבוק: ALFA ROMEO CLASSIC ISRAEL

נפגשים בימי שישי ביכין סנטר פ"ת החל מ-16:30

פורסם

והכי חשוב בריטי בלי נזילות(אומר שיש הזעות בלבד) בעבר הייתה לי התערבות לגביי הנזילות של הבריטים, אני טענתי שניתן לבטל אותן..אני עדיין חושב כך :wink:

i have a 1974 COMMANDO INTERSTATE IN ISRAEL - THE EX ERIC BIKE ITS TOTALLY ORIGINAL WITH 9000 KM ON THE CLOCK...ITS AN AMAZING MACHINE WITH GREAT TORQUE AND NICE SOUND.

HIGHLY RECOMMENDED

ELAD

פורסם

במפגש האחרון היה מישהו עם איזה אופנוע בריטי ישן (בערך:wink: ), שגם כן "קצת" לא מקורי. מישהו יודע, מה זה היה- כי אני לא זוכר בדיוק! אבל מה שאני זוכר- שיש לו בלמי דיסק מקדימה, ואיך שהוא נסע- הוא לא בדיוק התנהג כאופנוע משנות ה-40!:roll:

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

לגבי ההתערבות היא עדיין בתוקף אל תתן לעצמך לחשוב שהזמן יעשה את שלו,,,אופנוע בריטי לא נוזל רק שניגמר לו השמן!אני אולי סנילי אבל זוכר הכל!-רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

זה יהיה עוול להשוות את האופנוע הספציפי הזה עם נורטון רגיל.

שים לב לציטוט:

Vehicle Description

Less than 50 Norton VR880’s were built by Vintage Rebuilds in Gladstone OR., this is one of the last constructed. This stunning VR includes many changes from the first VR’s including Brembo brakes, Marzocchi front forks, alloy barrels, HD crankcase and Auto Meter gauges. The leather seat cover is snapped in place to facilitate changing seat height. This the only one I’ve seen with this feature.

Beautifully turned out in German silver with hand painted red and black striping, this VR has only covered 1700 miles since I originally purchased from Vintage Rebuilds. The sound from the hollow chamber pea-shooter mufflers and throttle response has to be experienced to be believed. It handles like it’s on rails and stops like a modern sports bike thanks to the contemporary Brembo brakes.

Unlike most older British bikes, this Norton doesn’t drip fluids but, it still “breathes” oil mist from some of its gasket joint areas. A light wipe down after each ride is all that is required. A small chip approx. 1/8” in diameter is on the front fender (it’s been touched up) is the only blemish on the paint. The bike comes with all documentation, original order sheet and extra belts for primary drive.

פורסם

הכל ידוע, כפי שכתבתי בהודעה..

לדעתי לא מדובר בעוול..אבל זו רק דעתי..

[CENTER][B]The only difference between a man and a boy [/B] [B]Is the size of the Ego and the price of The Toy[/B][/CENTER]

פורסם

תעלול אנגלי ידוע להחליף בין חלקי אופנועים וליצור יצורי כלאיים די מוצלחים. הכל כנראה כי האופנועיןם האנגליים לא היו מושלמים מבחינת תכנון. הכי נפוץ, לפי ידיעתי, מה שנקרא norvil, מנוע טריומף בונביל בשלדת featherbed של נורטון. היו (יש?) מספר סדנאות שהתמחו בהשתלות כאלה והיו קיטים לDIY. כ"כ היו שעטנזים מכל הסוגים האפשריים כולל עם מנועי וינסנט

norvin.jpg

פורסם

הנורטון קומנדו 850 נחשב בזמנו לאופנוע מהיר למדי, ויחסית לאופנוע בריטי הוא היה אפילו מוצלח למדי.

אם זיכרוני אינו מטעני, הנורטון קומנדו יוצר עד 78' והיה האופנוע הבריטי האחרון.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

• תוכן חדש...