Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6556 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מצאתי בבסיס שלי ריקשה זרוקה, ונטושה. ואני רוצה לאזרח אותה ולשפץ אותה.

מישהו מכיר את התהליך, למי עליי לפנות, אם בכלל אפשרי להחזיר אותה לכביש, אפשרי להעביר בעלות?

תודה מראש לכל העוזרים

פורסם

אי אפשר, ככל הידוע לי... יש כ"כ הרבה דברים, שהייתי רוצה "לאמץ" מצה"ל, אבל, לצערי, ניסו אנשים, ולא הצליחו. אני לא מדבר על מכירת "רכב לבן" וכאלה, שזה אין בעיה ליקנות. מדובר בדברים הרבה יותר מעניינים.:cry:

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

לצערי הדרך היחידה להוציא דברים כאלה היום מהצבא זה רק דרך קבלני ברזל כל הברזל והמכונות הישנות הולכות אליהם

התחדשתי בוולוו 240 1983

:evil:

פורסם

כל כלי הרכב של צה"ל נמכרים במכרזים.

רכבים שהוגדרו כגרוטאות או תאונות קשות, נמכרים במכרז המגדיר שהם לפירוק בלבד. רשאים להשתתף במכרז זה רק מי שבידו רישיון סוחר ח"ח או לבעלי מוסכים מורשים.

כלי רכב שעברו 12 שנה מיום יצורם - לא יכולים בכל מקרה לעלות לכביש והם מיועדים אך ורק ליצוא או לפירוק - גם אם הם במצב מצויין.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

אם הרכב לא נמכר במכרז, והוא פשוט זרוק באיזה שטח צה"לי, לא ניתן בשום מקרה להחזיר אותו לכביש? גם אם הוא במצב סביר, אי אפשר לרכוש אותו בדרך אחרת ולהחזיר אותו לכביש?

פורסם

כדי שרכב יוכל לנוע על הכביש, הוא צריך מסמכים.

מאיפה בדיוק תשיג מסמכים ?

ונניח שתשיג מסמכים מצה"ל - עברו 12 שנה - לא יעזור כלום נקודה.

בכל מקרה, כדי שזה יצא מצה"ל כחוק - זה יעבור דרך מכרז (גם אם זה ימכר כגרוטאת ברזל).

בעבר צה"ל (משהב"ט) הוציא למכירה משאיות צבאיות שהיו תקינות לחלוטין. בגלל שעברו יותר מ-12 שנה, הן נמכרו ליצוא או פירוק. סוחר קנה אותן במכרז בכסף קטן יחסית, והעביר את כולן בנסיעה לירדן (עם שלט במבחן). למשאיות האלה כבר היה קונה שכמובן שילם עליהן הרבה יותר.

אילו הסוחר היה יכול למוכרן בארץ - היה מקבל עוד יותר.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

לא מזמן יצאה עוד "נגלה" של משאיות, גם במצב נסיעה, הן עברו שיפוץ וצביעה, והועברו לאפריקה, אם אינני טועה! אגב, בארץ לא היו נותנים מחיר יותר גבוה, גם אם היה ניתן להחזירן לכביש. משאיות הישנות לא שוות כלום בארץ.

בעניין הריקשה המדוברת- אין כל דרך חוקית להוציא אותה מאיפה שהיא, ועוד פחות מזה יש דרך חוקית לעלות אותה לכביש. על הדרכים ה"לא חוקיות" אנחנו כאן לא מדברים.

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

• תוכן חדש...