Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6555 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, אני מביא ראש מנוע מגרמניה, אני צריך את עזרתכם בהמלצה על שם של חברת דואר או שליחויות שלא מחוייבת במיסי "שחרור ממכס" ושאר הגזירות.

כאשר אני מזמין חלקים מארה"ב אני שולח רק דרך USPS First-Class Mail® International Package , גם מהיר, גם זול והכי חשוב, ללא מיסי "שחרור ממכס" למיניהם וכל עוד זה מתחת ל-50$ אני מקבל את זה לבית (או יותר נכון לסוכנות דואר לידי הבית).

בקיצור, אני מחפש את שם USPS First-Class Mail® International Package הגרמנית.

תודה מראש לכל העונים.

פורסם

תודה אבל כבר לא רלוונטי, החמצתי את המכירה ב-Ebay .

אני פשוט לא מאמין שפיספסתי את זה... ראש מנוע חדש לחיפושית ב-16 יורו !!!!!

פורסם
16 יורו +40 יורו משלוח מינימום =297 שח

297+ 26% מכס +26% מס קניה 471

עכשיו תבדוק עם זה כדאי

בארץ יש לך את זה זמין ברמף חלפים

http://www.ramp.co.il/product.asp?productid=62

עדיין לא הגעתי למצב בו יותר השתלם לקנות בארץ, חוץ מחלקים ממש גדולים כמו כנפיים וטמבונים. ויש לי אינספור של דוגמאות.

לגבי הראש מנוע, ראשית, לא ניתן למצוא חלק כזה במצב חדש (מדובר בראש של 40HP) ולאחר בירור של יבוא, העלות מגיעה לסביבות ה-1300 ש"ח.

וחוץ מזה, ראית את המחיר שנתת לי בקישור???? במחיר הזה אני יכול לטוס לאירופה ולקנות את החלק בעצמי ולחזור!!!!!

פורסם
עדיין לא הגעתי למצב בו יותר השתלם לקנות בארץ, חוץ מחלקים ממש גדולים כמו כנפיים וטמבונים. ויש לי אינספור של דוגמאות.

לגבי הראש מנוע, ראשית, לא ניתן למצוא חלק כזה במצב חדש (מדובר בראש של 40HP) ולאחר בירור של יבוא, העלות מגיעה לסביבות ה-1300 ש"ח.

וחוץ מזה, ראית את המחיר שנתת לי בקישור???? במחיר הזה אני יכול לטוס לאירופה ולקנות את החלק בעצמי ולחזור!!!!!

ואז המוכסים החביבים בנתב"ג יקראו לך לעצור ולפתוח את המזוודה...

פורסם

ראמפ האלה באמת יקרים מאוד -כנראה בגלל שזה שותפות עם מאירמן.

יש שם המון חלקים שהם לוקחים עליהם פי 3 במחיר מאשר חנויות אחרות בארץ.

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

• תוכן חדש...