Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6554 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתמול במז"ט הבאתי את החדשה שלי הביתה.

זה לא היה כ"כ פשוט כמו שזה נשמע.

דבר ראשון הייתי צריך לגלות עליה לאשתי מבלי שהיא תפרוץ מיד בצווחות חימה ותאיים להתגרש ממני.

בכל זאת, זו כבר לא הראשונה שלי ששבתה את ליבי , רק שנה קודם הבאתי הביתה את הנסיכה הקנדית והכימיה בינה לבין אשתי הצליחה בגדול.

ואתם יודעים איך זה, עם האוכל בא התאבון...ושוב "התחממתי" על מישהי חדשה , גם זו בנוסח הקודמת, ארוכת רגליים עם פרונט משמעותי, בקיצור "מלאה במקומות הנכונים" וכולה יופי סולידי גרמני.

עיני שזפו אותה לראשונה בחורף האחרון בפראג, היא ילידת גרמניה שחיתה בשוויץ ולאחרונה עברה לפראג. ידעתי שאני לא הראשון שלה, וידעתי שפה ושם יש מה לשפר ולתקן אצלה, אבל הנהמות של המנוע שלה והחיוניות שהראתה הצביעו על הפוטנציאל שטמון בחמוקיה והיא בהחלט עוררה את תאבוני לגביה.

הבעיה היחידה היתה איך אני מבשר לאשתי על השניה שלי שתגזול ממנה עוד קצת מהזמן שלנו ביחד.

מה גם שזו החדשה זכתה לקבל על חשבוני טיפול קוסמטי של שאיבה חיתוך ומתיחות וזאת למרות שהיא צעירה מאשתי בלא מעט שנים...... האמת היא שאשתי פשוט אינה זקוקה לטיפול שכזה, אבל לך תדע מה היא תגיד, ואתם יודעים הרי שתמיד יש לה מה להגיד.......והיא גם אומרת - ועוד איך אומרת!!!!!

אז בסופו של דבר אזרתי אומץ וסיפרתי לה על השניה שלי תוך שאני מקפיד לחלק לאשתי מחמאות על יופיה ועל מעלותיה הרבות והטובות בעיקר בתחום הסבלנות וההבנה שלה לצרכי, ואכן השגתי את מבוקשי, אשתי מפרגנת (כולה מחוייכת מהמחמאות ששמעה על עצמה..) משכה בכתפיה ואמרה: מה אני יכולה לעשות?! יותר טוב זאתי מאשר איזה פרגית אחרת....

וככה הוכשרה הדרך להביא את הגרמניה-שוויצרית-צ'כית שלי לארץ הקודש. למרות שהיא גויה מוחלטת, בשבוע הקרוב נערוך לה טכס גיור מהיר בנוסח משרד התחבורה ונהפוך אותה לישראלית כשרה מן המנין.

אז להלן פרטי "הכלה " : BMW 630CS שנת ייצור 1977 , הדגם האירופאי שיוצרו ממנו בסה"כ 2,900 מכוניות בין השנים 1976 ל - 1979 בצבע כתום-אדום, עם רפוד עור בצבע ירוק זית.

תמונות רק לאחר טכס ההשקה שיתקיים אי"ה (קול חתן וקול כלה קלו קלולולו) אי שם בחודש אוגוסט. הודעה מסודרת תצא בפורום.

טרם הצלחנו למצוא לה שם או כינוי עברי ראוי, אבל זה רק ענין של זמן. הצעות יתקבלו בברכה.

ואם תשאלו מה איתי? איך אני מרגיש? אז אענה שאני מאושר! מה רע בשלוש חתיכות שמקיפות אותי ?!

שרק יהיה לי כוח לכולן!!!!!

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מזל טוב לנסיכה החדשה,

תתחדשו. ז''א שתמי תתחדש

שיהיה בשעה טובה ומוצלחת!

ולגבי שם: לך על תפוזינה....

גידי אשכנזי נפטר בנובמבר 2011. יהי זכרו ברוך

..........................................

גידי אשכנזי - אתר הבית www.gidiashkenazi.com

ומשהו על הגברת:

http://sport.nana10.co.il/Article/?ArticleID=559554

פורסם

תודה רבה!!!!

חשבנו על שם שאינו רחוק מההצעה שלך "הבאוורית האדמונית".

תודה על ההצעה שלך, מוצאת חן בעיננו.

הועדה המיוחדת תבחון את כל ההצעות ורו"ח שיוסמך לענין יודיע על השם הנבחר.

תודה ולהתראות מחר במפגש

פורסם
ותמונות איפה? :-)

תתחדש ידידי!!

תמונות רק לאחר ההשקה.

בינתיים תפעיל את הדמיון (אתה בטח מסוגל חמוקיים, מנוע, אדמונית..בווארית , תפוזינה.) או שתחפש בגוגל.

תודה על הברכות

אבי

פורסם
תתחדש. שתף אותנו בחויה איך הגעתה לאוטו מאיפה הבאתה?

לירוי ,

הכל כתוב , רק צריך לקרוא.

בגדול, נסעתי עם הרכב 800 ק"מ מפראג , שם עברה שיפוץ, לנמל קופר בסלובניה, שם הועמסה על אוניה לפני שבועיים והפליגה ארצה עד נמל חיפה. הרכב ירד בנסיעה ביום חמישי שעבר מהאוניה, הליך השחרור ארך עד אתמול ואתמול בנסיעה הבאתי אותה בנסיעה הביתה לרעננה. למכונית יש בשלב זה, מס' אספנות צ'כי. כאמור בשבוע הבא תגוייר ותהפוך לצברית סמוקה וחיננית.

אבי

פורסם
זרוק לנו איזה תמונה קטנה....המקלדת כבר רטובה:lol:

תיכף זורק לך מטלית לחה, לא חארם על המקלדת שתהיה דביקה?!

סבלנות , סבלנות, ככה זה עם חתיכות..... תשמע לי.... יש לי כבר 3 כאלה! משחק מקדים תמיד עוזר!

אבי

• תוכן חדש...