Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

מה שצבע עושה למוסטנג.


dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6561 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מעלה תמונות של המוסטנג של שותפי וחברי POR1.

לאחר זמן לא רב והבנה שהצבע עושה לא טוב לרכב וגם בגלל שהיו תיקוני פחחות מציקים הוחלט על גוון יצאו מזומנים וחזר רכב חדש לשיפוטכם. נא לא להעיר על הג'אנט הנושא בטיפול.

תמונה 115.jpg

תמונה 256.jpg

תמונה 111.jpg

תמונה 255.jpg

תמונה 106.jpg

תמונה 247.jpg

תמונה 249.jpg

פורסם

המראות נצבעו ולא הורכבו בגלל שאין את התושבת בין המראה לבודי. אז זה המקום אם יש למישהוא את התושבת של המראה של הרכבים האמריקאים בצורת אליפסה ורוצה למסור\ למכור או הכוונה איפה ניתן להשיג אותם אפשר בפרטי.

פורסם

נראית מדהים, גם לדעתי פנסי הערפל מיותרים.

בקשר לג'אנטים- לא יכול שלא להגיב, חיבים להחליף אותם במיידי.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

×
×
  • תוכן חדש...