Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה בקשר ל ebay

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6560 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נגיד והצעתי הצעה כלשהי (אני רשום גם שם וגם בפי פאל אם כי לא הזנתי עד היום פרטי כרטיס אשראי) ואני רוצה לבטל את ההצעה שלי או למחוק אותה איך עושים את זה,? קצת הסתבכתי באתר הזה ebay

אין שם אפשרות מחיקת הצעה,

האם זה אומר שהוא ישלח לי את המוצר אם אזכה וידרוש לאחר מכן תשלום או שמא כל עוד לא הזנתי פרטי כרטיס אשראי בפיפאל לא ישלח לי כלום ולא ידרשו ממני כלום והכל בסדר?

אשמח לסיוע

צביקה.ש

חבר מועדון ה-5

fiat 127 900 L 1979

\fiat qubo 1.4 2013

פורסם

הוא לא ישלח עד שלא תשלם.

יש לך אפשרות לשלוח לו מייל ולבקש לבטל את הזכייה, באם הסיבה הגיונית כנראה שיסכים.

במקרה שלא תקבל פידבק שלילי

porsche 914,2.0,1970

פורסם

תודה.. נקווה שביום מן הימים ישכילו באתר הזה לתרגם אותו לעברית

הוא לא ישלח עד שלא תשלם.

יש לך אפשרות לשלוח לו מייל ולבקש לבטל את הזכייה, באם הסיבה הגיונית כנראה שיסכים.

צביקה.ש

חבר מועדון ה-5

fiat 127 900 L 1979

\fiat qubo 1.4 2013

פורסם
הוא לא ישלח עד שלא תשלם.

ישנו נוהל חדש ב ebay שקונה אינו יכול לקבל פידבק שלילי, אלא רק המוכר,אבל מצד שני ,קח בחשבון שאם

סיבת הביטול אינה מוצדקת, אתה יכול בעקבות תלונת המוכר להנהלת ה-ebay למצוא את עצמך מחוץ למערכת,

לכן סוף מעשה בחשבה תחילה

צביקה מרגלית

פורסם

עדיף לדעתי לשלוח לו מייל עכשיו, לפני שמסתיימת המכירה ולהסביר שטעית. במידה ותחכה עד לסיום המכירה אתה הוא הזוכה, והציפייה ממך היא לשלם. לחיצה על BID והזנת סכום מכניסה אותך לחוזה (בעל תוקף משפטי מול המוכר) במידה ואתה הזוכה בפריט. הכל מוסבר באתר מראש, וגם תוך כדי תהליך ה -BID.

אין אפשרות לך כקונה לבטל BID משום שאם כך היה האתר היה הופך לבדיחה אחת גדולה.

המוכר בלבד יכול לבטל BID.

כקונה ומוכר באיביי אנגליה (כ-200 עסקאות עד עכשיו) אני יכול לומר שזהו אתר מצוין שמתקיים אך ורק בזכות הקוד התרבותי הבסיסי של חשיבה לפני מעשה. והאמון בין בני האדם בכך שזה שזכה אכן ישלם והמוכר שקיבל את הכסף ישלח את הפריט אל הקונה. התהליך פשוט:

1. אתה רוצה פריט מסוים? מצאת אותו? - מעולה!

2. תחשוב כמה אתה מוכן לשלם עליו במקסימום.

3. תחשוב שוב.

4. בצע BID בתקווה לזכייה.

5. תשלום דרך PAYPAL.

6. הפריט אצלך בבית (לפחות כך זה באנגליה) או שאתה נוסע לאסוף אותו (אם מדובר באוטו קניתי ככה שתיים), או שהוא מגיע למכס (בארץ).

פורסם

תודה על התשובות אני קצת חדש בעסק הנ"ל

ולכן אשמח לעוד כמה הסברים

למשל נתקלתי ברכב מסויים משנת 1978 שהמחיר התחלתי הוא 1800 דולר

נגיד רק באופן היפוטתי הייתי מעונין לרכוש את הרכב וההצעה שלי הייתה זוכה מה קורה הלאה איך בעצם מעבר לתשלום למוכר של האוטו , איך הרכב מגיע לארץ וכ"ו ולמי אני משלם על השליחה וכיוצא בזה

אני שואל באמת כי אני באמת לא מבין בזה

אשמח להסבר מפורט מתוך הנחה שהמחיר התחלתי מתוך הנחה שזכיתי בהצעה של 1800 דולר (זה סתם שאלה היפוטתית כמובן שלא הצעתי הצעה לרכישת רכב, השאלה ששאלתי בתחילת השרשור התייחסה לספר מסוים שרציתי לרכוש)

צביקה.ש

חבר מועדון ה-5

fiat 127 900 L 1979

\fiat qubo 1.4 2013

פורסם
תודה על התשובות אני קצת חדש בעסק הנ"ל

ולכן אשמח לעוד כמה הסברים

למשל נתקלתי ברכב מסויים משנת 1978 שהמחיר התחלתי הוא 1800 דולר

נגיד רק באופן היפוטתי הייתי מעונין לרכוש את הרכב וההצעה שלי הייתה זוכה מה קורה הלאה איך בעצם מעבר לתשלום למוכר של האוטו , איך הרכב מגיע לארץ וכ"ו ולמי אני משלם על השליחה וכיוצא בזה

אני שואל באמת כי אני באמת לא מבין בזה

אשמח להסבר מפורט מתוך הנחה שהמחיר התחלתי מתוך הנחה שזכיתי בהצעה של 1800 דולר (זה סתם שאלה היפוטתית כמובן שלא הצעתי הצעה לרכישת רכב, השאלה ששאלתי בתחילת השרשור התייחסה לספר מסוים שרציתי לרכוש)

שלום צביקוש

גם אני אשמח לכמה הסברים

למשל נתקלתי בחבר פורום עם מאות הודעות שלא מבצע חיפוש לפני שהוא מטריד את חבריו לפורום בשאלות שנשאלו אין ספור פעמים בעבר

נגיד רק באופן היפוטתי, איך זה יכול להיות שחבר פורום עם וותק של שנתיים לא קורא שירשורים דביקים בפורום שבו הוא כותב.

אני שואל כי אני באמת לא מבין את זה....

אשמח להסבר מפורט מתוך הנחה שאתה אדם אינטיליגנטי שמבין עניין.

פורסם
הוא לא ישלח עד שלא תשלם.

איך כבר פידבק' שלילי ל"קונה"

ברוך -

פורסם

היום אמרו לי שיש בישראכרט דבר כזה שניקרא ISRA WEB או משהו כזה שאותו פותחים בכול רכישה,ודרכו משלמים למוכר,ככה שאין סיכוי להונאות שונות של כרטיסי אשראי כי המוכר יכול לקבל רק את הסכום שנימצא ב-WEB הזה.

האים מישהו יודע פרטים מדוייקים יותר על העסק?

אני מחפש פיתרון כיוון שאין לי כרטיס בנלאומי ואמרו לי שבשירות הזה ניתן להשתמש גם אם כרטיס רגיל ברכישות בחו"ל כמו איביי.

לאמא שלי יש כרטיס בנלאומי אבל היא מפחדת שימשכו כסף מיותר וכו...:roll:

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

תשתמש בPAYPAL. להסבר איך בדיוק זה עובד - תגגל, בגדול זו הדרך המקובלת לתשלום באיביי,99% מהמוכרים מקבלים וחלקם אך ורק את זה. בטוח לשימוש.

פורסם
היום אמרו לי שיש בישראכרט דבר כזה שניקרא ISRA WEB או משהו כזה שאותו פותחים בכול רכישה,ודרכו משלמים למוכר,ככה שאין סיכוי להונאות שונות של כרטיסי אשראי כי המוכר יכול לקבל רק את הסכום שנימצא ב-WEB הזה.

האים מישהו יודע פרטים מדוייקים יותר על העסק?

אני מחפש פיתרון כיוון שאין לי כרטיס בנלאומי ואמרו לי שבשירות הזה ניתן להשתמש גם אם כרטיס רגיל ברכישות בחו"ל כמו איביי.

לאמא שלי יש כרטיס בנלאומי אבל היא מפחדת שימשכו כסף מיותר וכו...:roll:

לי יש ISRA-WEB ואפילו אישרתי את החשבון PAY-PAL איתו וכנ"ל לגבי החשבון בEBAY,

אבל,

אני הזנתי בכרטיס 200 ש"ח (עד 1000 למיטב זכרוני) ולאחר מכן כשרציתי להוסיף עוד כסף לכרטיס לא נתנו לי.

בנוסף לכך אם אתה רוצה להוציא את הכסף שנשאר לך (נניח הזנת 200 וקנית ב-180) אתה לא יכול,

הם "לוקחים את הכסף אליהם" ולא נותנים לך לקבל את ההחזר שנשאר בכרטיס.

אם תרצה עוד פרטים פנה אלי או:

www.isracard.co.il :roll:

גם תואר ממכללת טיזנבי או ממרכז האקדמי מוצמוץ זה תואר אקדמי....

בעלים גאה של: חיפושית 74, ZX 93, דייהטסו טריוס

• תוכן חדש...